Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kláca: Tak to buď spíš rád, kamarád si koupil takovou pěknou krátkou chromovanou anténku, vypadala na autě dobře, ale chytil na ní asi jenom polovinu stanic (a ještě špatně), takže jí ještě ten samý den vrátil.

Vloženo

Tak jestli to tak moc chceš, tak by určitě mělo jít vyměnit ten spodek tý antény za ten ze staršího modelu co byl klasicky šroubovací a pak si tam můžeš dát co chceš, ne?

Vloženo

jít by to prej mělo(já nevim ještě se mi nechtělo se do toho rejpat), ale zas taky někdo řiká, že se musí natáhnout anténa až k radiu- a to by se mi asi nechtělo, tak to zatim řešim jen teoreticky ;)

Vloženo

tak to je blbost. antena sa da menit ako chces. nemusis tahat novy kabel az k radiu. je tam zastrcka a zasuvka. sam som mal na obidvoch autach sklopne antenny. toto opatrenie proti zlodejom je podla mna kontraproduktivne. v umyvarke som ich sklopil a zatiahol ale nepohlo to. obidve anteny mi umyvacia kefa ohla. rozculovalo ma to az tak, ze som si zohnal gps anteny nesklapacie. taky ten zralok s gps modulom, ktory som nezapojil. antena je vysoka asi iba 5 cm a kvalita radia sa zhorsila, co chcem riesit predzosilovacom. ak bude zaujem mozem dodat foto.

Vloženo
Víte někdo jak oddělat anténní prut z antény od rádia, která jde pouze sklopit. V myčce to docela vadí. Díky

No čéče já jí mám taky sklopnou a měl sem jí venku kvůli stříkání myslim ten prut a de to,ale ofiko to asi nejde protože při uplném vyšroubování a sklápění zhruba v půlce náklonu maličko povyskočí /jediná dem. poloha/ tak pak musíš tahem zabrat směrem ven. De to . :p mě osobně to šlo až asi napotřetí, protože sem se o ni bál. B) Přeji šikovný ruce a trpělivost B)

Vloženo

Anténa (celá patka) je z auta lehce demontovatelná a výměnná. Je na jednu obrovskou matici přes zubatou podložku (tím je chycená do střechy a "uzemněná" vůči karoserii a vede z ní cca 10 cm dlouhej šlahoun končící konektorem. Takže prohodit jde přístupem zezadu, k rádiu není důvod cokoli dotahovat.

Vloženo

Cartmanko - keď na anténu chytíš menej užitočného signálu, tak ti už nepomôže ani 10 zosilňovačov. Síce nimi zosilníš ten signál, ale v rovnakej miere aj šum a kadejaké rušenie, takže kvalita príjmu sa nezlepší. Navyše antény vo Fabii už majú v pätke zabudovaný predzosilňovač, ktorého úlohou je signál zosilniť tak, aby to pokrylo straty na konektoroch a vedení k rádiu.

Vloženo
tak už mám novou pidi anténku, jde to fakt krásně sundat, jak popisoval zajda!!!jak chytám radio jsem ještě nezkoušel, protože jak jsem psal pouštim ho minimálně!!!

jj no vidíš že to šlo B)

• o 11 měsíců později...
Vloženo
tak nevím nevím, ale furt ne a ne najít tu správnou polohu

nic na tom neni, povol ji uplně, a pak tahej a sklápěj ;) , mě šla urvat tak při polovině sklopení ;)-_-

jak vypadá konec prutu po demontáži je závit ven nebo dovnitř? Jak se potom trefuješ zpátky?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...