Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi! :kuk: Koupil jsem pět let starou Fábu, mám nárok na záruku? Dřívější majitel ji pravidelně přistavoval do servisu, vztahuje se záruka i na mne jako na nového majitele? Dík za odpověď, doufám že jsem někomu nezvedl mandle s tím, že se to tu už řešilo. Ahoj

Vloženo

naco by si chcel mat zaruku na auto je 2 roky a ta je fuc na kasnu je 8 ci 10 rokov ale tam ti uznaju prehrdzavenie az ked je to skrz a to sa nehnevaj to za tu dobu nestihne, musel by si mat pravidelne servisovane auto v skodovke.

Vloženo
naco by si chcel mat zaruku na auto je 2 roky a ta je fuc na kasnu je 8 ci 10 rokov ale tam ti uznaju prehrdzavenie az ked je to skrz a to sa nehnevaj to za tu dobu nestihne, musel by si mat pravidelne servisovane auto v skodovke.

Prosim mozes mi rozpisat co to je "musel by si mat pravidelne servisovane auto v skodovke"? Prosim neber tuto otazku, ze rypem fakt ma to zaujima.

D

Ivo

Vloženo
Prosim mozes mi rozpisat co to je "musel by si mat pravidelne servisovane auto v skodovke"? Prosim neber tuto otazku, ze rypem fakt ma to zaujima.

D

Ivo

no pravidelne znamena ze kazdy rok chodis na rocnu prehliadku, olej nemusis menit v skoda servise ale rocnu prehliadku ano.

Vloženo
no pravidelne znamena ze kazdy rok chodis na rocnu prehliadku, olej nemusis menit v skoda servise ale rocnu prehliadku ano.

jinými slovy, potvrzenou mobilitu - viz. servisní knížka, tedy komplet servisní prohlídky (po 30.000km nebo po roce, podle toho co nastane dříve :) )

Vloženo

len este jedna vec myslim ze u 10 rocnej fabii nema cenu riesit nejaku zaruku lebo auto samo o sebe uz nema moc cenu, ved si pozri 10 rocne octavie ktore to prezili a nezhnili a ludia sa ich zbavuju nie pre koroziu ale pre poruchy ktore su uz dane vekom a zacinaju sa im komplet kazit (elektrika) cize korozia ti nestihne zozrat auto kym sa na nom pokazi elektrika a problem za problem.

p.s.: jednoducho sa tieto auta nebudu drzat pri zivote 20 rokov ako 120-tka kde potom sa musela menit plecharina, uz pomaly zacinaju miznut prve octavky lebo cena za opravy vs. cena auta sa neoplati.

Vloženo
Ahoj lidi! :kuk: Koupil jsem pět let starou Fábu, mám nárok na záruku? Dřívější majitel ji pravidelně přistavoval do servisu, vztahuje se záruka i na mne jako na nového majitele? Dík za odpověď, doufám že jsem někomu nezvedl mandle s tím, že se to tu už řešilo. Ahoj

Ano

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...