Přejít na obsah

vibrace spopjkoveho pedalu

burek

Doporučené příspěvky

zdravim,chci se zeptat kdyz dam zmirna nohu na spojkovej pedal citim takovy vibrace do nohy.myslite ze zacina se ozyvat lozisko?nebo to muze byt neco jineho?diky

Může být ložisko, ale spíš bych typoval lamelu na odchodu, každopádně, když je lamela v háji vyplatí se měnit celou sadu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může být ložisko, ale spíš bych typoval lamelu na odchodu, každopádně, když je lamela v háji vyplatí se měnit celou sadu

vazne to nie je normalne, ze spojka tak jemne chveje? mam novu O1, 3400 km a ked opriem nohu o spojku tak citim ako tak nejak strpa. a vozil som sa chvilu na OII, ta mala 40000 km a tam to robilo presne to iste. motory na oboch 1.9 TDI

Odkaz ke komentáři

vazne to nie je normalne, ze spojka tak jemne chveje? mam novu O1, 3400 km a ked opriem nohu o spojku tak citim ako tak nejak strpa. a vozil som sa chvilu na OII, ta mala 40000 km a tam to robilo presne to iste. motory na oboch 1.9 TDI

No u TDI to vybruje je to normální :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Podle mě to teda moc normální není když vibruje spojkový pedál.Mě to taky dělá a při větším zatížení spojky i zakňučí ložisko.

Ptal jsem se motoráře a ten mi řekl že by to mohlo být přítlačákem a lamelou. Jo a pokud už ta spojka i rachotí tak je to v případě dvouhmoty prý v prdeli setrvák.Já osobně se na to chystám protože plánuju cestu k moři a nerad bych jel domu na podválu.

Odkaz ke komentáři

Podle mě to teda moc normální není když vibruje spojkový pedál.Mě to taky dělá a při větším zatížení spojky i zakňučí ložisko.

Ptal jsem se motoráře a ten mi řekl že by to mohlo být přítlačákem a lamelou. Jo a pokud už ta spojka i rachotí tak je to v případě dvouhmoty prý v prdeli setrvák.Já osobně se na to chystám protože plánuju cestu k moři a nerad bych jel domu na podválu.

nikde me nic neboucha , jen klepe pedal a to bez zatizeni .na neutral kdyz na nej malinko prislapnu rozvibruje se

Odkaz ke komentáři

Pánové, teda já jsem si myslel, že svoje auto moc pozoruju. Nicméně, na volnoběh když položim nohu na pedál, tak jsou cítit taky takové nepartné vibrace - asi normální, neřeším. Spíš mě zajímá jiná věc, dojíždím do křižovatky, vyšlánu spojku, zařadím neutrál a ve chvíli kdy pustím spojku se ozve takové tlumené lupnutí (přirovnal bych to jako když vezmete tužku a hrotem ťuknete do stolu). Druhá věc co pozoruji je mírné zadrnčení (nevím odkud) při zátěži (např. rozjezd do kopce) v rozmezí 1300-1600ot

Odkaz ke komentáři

Pánové, teda já jsem si myslel, že svoje auto moc pozoruju. Nicméně, na volnoběh když položim nohu na pedál, tak jsou cítit taky takové nepartné vibrace - asi normální, neřeším. Spíš mě zajímá jiná věc, dojíždím do křižovatky, vyšlánu spojku, zařadím neutrál a ve chvíli kdy pustím spojku se ozve takové tlumené lupnutí (přirovnal bych to jako když vezmete tužku a hrotem ťuknete do stolu). Druhá věc co pozoruji je mírné zadrnčení (nevím odkud) při zátěži (např. rozjezd do kopce) v rozmezí 1300-1600ot

to co to dela tobe me taky.tyky obcas slysim takove lupnuti.ale ndela to vzdy nebo to obcas preslechnu,ale je too slysetjenom z venku.v kabine nic

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...