burek Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 (editace) zdravim,chci se zeptat kdyz dam zmirna nohu na spojkovej pedal citim takovy vibrace do nohy.myslite ze zacina se ozyvat lozisko?nebo to muze byt neco jineho?diky Editováno: 3. Květen 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 zdravim,chci se zeptat kdyz dam zmirna nohu na spojkovej pedal citim takovy vibrace do nohy.myslite ze zacina se ozyvat lozisko?nebo to muze byt neco jineho?diky Může být ložisko, ale spíš bych typoval lamelu na odchodu, každopádně, když je lamela v háji vyplatí se měnit celou sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Může být ložisko, ale spíš bych typoval lamelu na odchodu, každopádně, když je lamela v háji vyplatí se měnit celou sadu vazne to nie je normalne, ze spojka tak jemne chveje? mam novu O1, 3400 km a ked opriem nohu o spojku tak citim ako tak nejak strpa. a vozil som sa chvilu na OII, ta mala 40000 km a tam to robilo presne to iste. motory na oboch 1.9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 vazne to nie je normalne, ze spojka tak jemne chveje? mam novu O1, 3400 km a ked opriem nohu o spojku tak citim ako tak nejak strpa. a vozil som sa chvilu na OII, ta mala 40000 km a tam to robilo presne to iste. motory na oboch 1.9 TDI No u TDI to vybruje je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No u TDI to vybruje je to normální sakra, normalne som sa zlakol, ze mi odchadza spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Take mi to dela a trochu i rachoti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Take mi to dela a trochu i rachoti. sakra chlapi jenom doufam a modlim se aby jste meli pravdu.ted momentalne by se mi nechtelo delat spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No u TDI to vybruje je to normální Jo jo, žádná závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Podle mě to teda moc normální není když vibruje spojkový pedál.Mě to taky dělá a při větším zatížení spojky i zakňučí ložisko. Ptal jsem se motoráře a ten mi řekl že by to mohlo být přítlačákem a lamelou. Jo a pokud už ta spojka i rachotí tak je to v případě dvouhmoty prý v prdeli setrvák.Já osobně se na to chystám protože plánuju cestu k moři a nerad bych jel domu na podválu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tak to je jiná, ale zatím s každým TDi co jsem jel, tak když jemně položíš nohu na prdál za jízdy tak ucítíš maličko chvění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Podle mě to teda moc normální není když vibruje spojkový pedál.Mě to taky dělá a při větším zatížení spojky i zakňučí ložisko.Ptal jsem se motoráře a ten mi řekl že by to mohlo být přítlačákem a lamelou. Jo a pokud už ta spojka i rachotí tak je to v případě dvouhmoty prý v prdeli setrvák.Já osobně se na to chystám protože plánuju cestu k moři a nerad bych jel domu na podválu. nikde me nic neboucha , jen klepe pedal a to bez zatizeni .na neutral kdyz na nej malinko prislapnu rozvibruje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 neřeš, sedni k někomu do oktávy tdi a můžeš porovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tak to je jiná, ale zatím s každým TDi co jsem jel, tak když jemně položíš nohu na prdál za jízdy tak ucítíš maličko chvění Já mám tak též problém - při sešlápnutí spojky mi v horní pozici brní.... Při provozu to zrovna moc příjemné není - budu to muset řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Pánové, teda já jsem si myslel, že svoje auto moc pozoruju. Nicméně, na volnoběh když položim nohu na pedál, tak jsou cítit taky takové nepartné vibrace - asi normální, neřeším. Spíš mě zajímá jiná věc, dojíždím do křižovatky, vyšlánu spojku, zařadím neutrál a ve chvíli kdy pustím spojku se ozve takové tlumené lupnutí (přirovnal bych to jako když vezmete tužku a hrotem ťuknete do stolu). Druhá věc co pozoruji je mírné zadrnčení (nevím odkud) při zátěži (např. rozjezd do kopce) v rozmezí 1300-1600ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 To co tu pisete je naprosto normalni, zaprve je to projev dvouhmotnostniho setrvacniku, zadruhe ty vibrace jsou a budou, protoze vsechno co se otaci lehce vibruje. Ty lupnuti atd jsou take bezna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Pánové, teda já jsem si myslel, že svoje auto moc pozoruju. Nicméně, na volnoběh když položim nohu na pedál, tak jsou cítit taky takové nepartné vibrace - asi normální, neřeším. Spíš mě zajímá jiná věc, dojíždím do křižovatky, vyšlánu spojku, zařadím neutrál a ve chvíli kdy pustím spojku se ozve takové tlumené lupnutí (přirovnal bych to jako když vezmete tužku a hrotem ťuknete do stolu). Druhá věc co pozoruji je mírné zadrnčení (nevím odkud) při zátěži (např. rozjezd do kopce) v rozmezí 1300-1600ot to co to dela tobe me taky.tyky obcas slysim takove lupnuti.ale ndela to vzdy nebo to obcas preslechnu,ale je too slysetjenom z venku.v kabine nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.