Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

komunikace je mysli K - line i CAN ... 

• 4 týdny později...

Doporučtě prosím diagnostiku pro Fabia 2 10/2010 1.2 TSI. Na čtení a mazání chyb. Zajímala by mě variantu na spojení s telefonem (android) a nebo notebookem (Win 10).

Dá se něco funkčního i se softwarem pořídit do 5000 Kč?

nejlevnější varianta pro tvůj požadavek "čtení mazání" + telefon je ELM327 verze 1,5 v ceně 125 Kč a aplikačka Torque zdrama ;)

Maly dodatok: Torque najde & vymaze iba vseobecne Obd chyby. Pre specificke koncernove treba pouzivat appky "Carista" alebo "VAG erase DTC all"

Nejlevnější budeš mít ELM327 na čtení/mazání chyb mobilem plus případně HEX CAN USB kabel na kódování/čtení/mazání chyb přes notebook. Pořešíš tím všechno a při současném kurzu USD je to dohromady necelých 550 Kč. :)

ELM327 a ODB ELEVEN se vejdou pod kryt pojistek, takže je můžeš mít v zásuvce trvale. Mimochodem, u toho ELM327 píší číňani v2.1, ale hlásí se jako 1.5, jak píše Malta:

Screenshot_2017-07-21-20-54-34.png

Upraveno od JayBee1

O vybere korektneho ELM327 je tu samostatna tema s referenciami na nakup.

Upraveno od sk0d@

KKL je na stará auta, ty potřebuješ HEX-CAN (který je samozřejmě dražší), píše se o tom i tady ve vlákně hned na několika stranách.

Mimochodem, z Číny má možnost nakupovat každý, kdo má účet v bance a Visa/MasterCard kartu s povoleným online placením. Když chceš zbytečně platit víc, překupníků, kteří na tobě rádi vydělají, jsou spousty. To sem ale nepatří.

Tak nakonec jsem objednal přeci jen z Číny. Díky za opravu JayBee1.

• 6 měsíců později...

Zdravím :) existuje klon kabelu, který mi na F2 2008 vyčte eepromku z budíků ? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo ale vag-com ne... Musí být myslím vag-can 3.6

Mám comander 1.4 z číny pujde použít jen jiný soft?

Myslím že ne....

Takže comander 3.6 jo ? :)

A tím co máš to nejde??  Nevím jestli ta 3.6 půjde nikdy jsem nestahoval EEPROM..... Jenom jsem vycital pin...

Hele přepnu rozhraní na K vedení a dám identifikaci napíše mi to to připojeno pak to spadne celej program. Tak jsem rovnou šel vyčítat eepromku a nikde mi jí to nevyčetlo celou :/ takže asi ne :/

A ktory mysliš?

Mipal: Ano, bude stačit. Zvaž nákup rovnou z Číny, cena bude ani ne poloviční.

Upraveno od JayBee1

Objednáno na aliexpressu, díky za tip... hledal jsem jej a v češtině nebyl až dnes se mi to povedlo, takže za měsíc se bude testovat :) 

Uka? :p

• 1 měsíc později...

Tak kabel přišel a vypadá to, že je funkční. Chvíli jsem se s ním pohrál a nastavil si např. oné slavné pípnutí při zamykání :)

vymazal jsem si chybu v jednotce, i když se určitě objeví znova (katalyzátor)...

• 1 měsíc později...

Zdravím

kúpil som si kábel hex v2, bol ktomu sw vcds 17.8.1. a nenašiel som tam možnosť zresetovať inšpekčný interval. prosím viete poradiť?

vcds.thumb.jpg.db5e906a4135c458859ddee8b533a3a7.jpgP_20180520_131121_vHDR_Auto.thumb.jpg.951e997f97c8d692a4d8b8ca2f32fd8c.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.