manco Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravim, chystam sa na vymenu silentblokov v stabilizatore prednej napravy. O obchode mi povedali, ze je niekolko druhov (od 19-23mm) Nevie niekto, co sa davalo do Octavie 1,6 74kW (r.v. 1999)? a tiez mi chlapik povedal, ze tycky stabilizatora sa iba menia kus/kus, ze sa neda vymenit guma vo vnutri. Viete poradit? Diky, Juro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravim, chystam sa na vymenu silentblokov v stabilizatore prednej napravy. O obchode mi povedali, ze je niekolko druhov (od 19-23mm) Nevie niekto, co sa davalo do Octavie 1,6 74kW (r.v. 1999)? a tiez mi chlapik povedal, ze tycky stabilizatora sa iba menia kus/kus, ze sa neda vymenit guma vo vnutri. Viete poradit? Diky,Juro Zmeraj priemer tyce na stabilizatore prednej napravy a presne budes vediet ake mas silentbloky na aute.Este si pozri ci mas stary typ silentblokou-HLADKY POVRCH. alebo novy typ-S HRBOLOM. Tycky stabilizatora- kosti sa menia KUS ZA KUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 A v kostech se taky dají vyměnit silenbloky samostatně. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44642&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na 1,6/74 bude průměr 21, aspoň já to tak mám a gumy v kostech se daj vyměnit bez problémů samostatně, žádná výměna celé kosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak som to rano meral a zistil som 23mm a prelis... a to mam rocnik 99 (1,6 74kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Jestli to někomu pomůže - na mém autu mám průměr tyče stabilizátoru 23 mm a původní díl - pouzdro stabilizační tyče je s prolisem 1J0411314G a vnitřní textilní výstelkou. Na foru VW jsem četl, že náhrada je pod číslem 1J0411314T - vnitřní průměr 21mm a tvrdí to i servis. Ač s T nemají 23 mm a ani textilní vložku, tak je to největší průměr, který se vyrábí jako VW originál. Neoriginál sežente i ve velikosti 23 mm, ale do toho bych nešel, prý je v kvalitě těch gum rozdíl. 1J0411314T jsem namontoval a sedlo si to naprosto skvěle. Ještě před montáří jsem všechny styčné plochy namazal červenou brzdovou kapalinou. Vyzkoušel jsem místní tankodrom a jede to jako nová OII:-) Editováno: 11. Listopad 2008, autor: turbokar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 zdravim dnes som si na octe vsimol taketo buchanie od napravy pri prejazde nerovnosti zvlast mi mensich rychlostiach to bucha na kazdej mensej jame v ceste (zvlastne je ze pri letnych 17kach som si to nevsimal az teraz na zimnych 15 ) kamos mal na octe ten isty problem vraj mu to robili stabilizatory. otazka znie je to tym stabilizatorom? alebo moze byt x inych moznosti? da sa opotrebovanost ulozenia stabilizatora skontrolovat pri zlozeni kolesa? dost ma to buchanie pri jazde otravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Odisli ti gumicky na stabilizacnej tyci vid foto je to pod cislom 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 dik za radu je to tato guma? pozeram ze je viac priemerov aky mi treba na moje auto? 19 ? 21? a este sa chcem opytat ci vymenu zvladnem doma alebo na to treba nejake naradie ktore len tak doma nenajdem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Aky priemer je najlepsie si zmerat, lahni pod auto a sublerou zmeraj. Neda sa presne urcit, aky Ti tam nahodili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Výměnu zvládneš doma, nic speciálního není třeba. Stabilizátor se dostane maličko mimo ideální montážní polohu při znovu nasazení ale to dorovnáš přizvednutím heverem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tak som nameral 23 mm zajtra to snad niekde splasim a v sobotu sa ide majstrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Já mám 23mm, ale mám tam gumu 21mm s drážkou, dal jsem i nový klémy co ho držej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) v com je to lepsie ked dam gumu 21mm?? je to potom nejak pevnejsie, tuhsie? Editováno: 27. Listopad 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 tak som zabudol napisat ze silenbloky su vymenene a zavada odstranena. dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ako zistim ze musim vymenit stabilizatory? ako sa to prejavuje? OI 1.6 55kW. dikes za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Pocujes buchot ked prechadzas cez nerovnosti.. Alebo pocujes vrzganie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ano ked idem cez nerovnosti tak pocujem puchot na prednej naprave. ked je cesta rovna bez hrbolov vsetko je ok ale ak ja nahle nejaka mala jama alebo nerovnost na ceste pocujem tie tupe narazy lava aj prava strana ... moze to byt ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ano. To je jeden z prejavov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 takze to moze byt ten stabilizator t.j. jedna sa len tu gumu alebo je to co to cele obnasa? mas nejaky link kde je foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Odisli ti gumicky na stabilizacnej tyci vid foto je to pod cislom 17 andrew25 tu mas FOTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 takze pdla teba to budu tie guma na stabilizacnej tyci. no objednam sa do servisu nech mi to vymenia a nemoze to byt aj nieco ine nech tam nechodim ako na klavir. original diel skoda : 295.-sk a nahrada 95.-sk je dolezite tam dat original alebo bude postacovat aj nahrada za par korun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Este mozes mat zle tycky (kosti), diel 18a na prochyho obrazku. Osobne preferujem origo diely, pripadne este lepsie (daj powerflexy ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ok a ako mam ten diel pytat v predajni? aky ma presny nazov? mam to teda vymenit cele ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ok a ako mam ten diel pytat v predajni? aky ma presny nazov? mam to teda vymenit cele ??? Chod do SKODA SERVISU oproti SLOVNAFT pumpe v NOVYCH ZAMKOCH. Tam povedz tvoj VIN kod auta a oni ti povedia presne ake mas gumicky na stabilizacnej tyci-priemer . Potrebujes 2 kusy. Ak nechces abi ti to buchotalo tak to MUSIS VYMENIT!!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.