Přejít na obsah

Kde sehnat nejlevněji mapy do navigací...

Honza01

Doporučené příspěvky

No já tomu absolutně nerozumím a sám to nedělám, ale kamarád kamaráda říkal, že jeho kámoš říkal, že se to nemá.

Takhle veřejně,

Map je plno na cokoliv, ale nejvíc na cokoliv co jede na iGo, jinak na TomToma je toho taky dost, najdou se i na Garmina ...

Jinak s ohledem na pravidla fóra by byla lepší otázka typu: Kterou navigaci (PNA) koupit s ohledem na co nejlevnější pozdější updaty.

Ještě je jedno jestli máš krabičku TomTom nebo v mobilu program TomTom, mapy jsou stejné, liší se to jen ve výpočtu sériového čísla, stejně tak se iGo liší jen v licence.db , ale víc toho opravdu nevím a ani vlastně netuším o čem píšu, to jen ten kamarád...... :band (já nic já muzikant)

Hodně se dočteš například na 4allmobile.eu (to není warez odkaz, to jsou jen stránky nadšenců)

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně Davone, jsem za, pravidla jsem doufám neporušil a víc neprozradím. Trošku hloupá je i reakce ob jednu po mě, ta ale ubližuje pouze Milhauskovi, kdo chce kam.... Honza se taky neptal kde to stáhne, jen jestli to někde je, asi o tom chce napsat referát lol já se o to taky zajímal čistě ze zvědavosti a ten kamarád toho kamaráda to věděl, ale já ho ani neznám. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...