Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vybírám si navigaci do auta a zajímá mě, do kterých značek lze na internetu stáhnout mapy jednotlivých států zdarma. Přes torrenty, DC atd...

Nezajímají mě navigace v telefonu.

Díky.

No já tomu absolutně nerozumím a sám to nedělám, ale kamarád kamaráda říkal, že jeho kámoš říkal, že se to nemá.

Takhle veřejně,

Map je plno na cokoliv, ale nejvíc na cokoliv co jede na iGo, jinak na TomToma je toho taky dost, najdou se i na Garmina ...

Jinak s ohledem na pravidla fóra by byla lepší otázka typu: Kterou navigaci (PNA) koupit s ohledem na co nejlevnější pozdější updaty.

Ještě je jedno jestli máš krabičku TomTom nebo v mobilu program TomTom, mapy jsou stejné, liší se to jen ve výpočtu sériového čísla, stejně tak se iGo liší jen v licence.db , ale víc toho opravdu nevím a ani vlastně netuším o čem píšu, to jen ten kamarád...... :band (já nic já muzikant)

Hodně se dočteš například na 4allmobile.eu (to není warez odkaz, to jsou jen stránky nadšenců)

Upraveno od murder

• Autor

No vida, víc takových muzikantů... :)

Já bych samozřejmě mapy zdarma nestahoval, to se fakt nemá. Jen jsem se ptal... :)

!!!! Jediny WAREZ a nekompromisne zamykame, mazeme a napominanme...!!!!

Nazev tematu zmenen!

Jasně Davone, jsem za, pravidla jsem doufám neporušil a víc neprozradím. Trošku hloupá je i reakce ob jednu po mě, ta ale ubližuje pouze Milhauskovi, kdo chce kam.... Honza se taky neptal kde to stáhne, jen jestli to někde je, asi o tom chce napsat referát lol já se o to taky zajímal čistě ze zvědavosti a ten kamarád toho kamaráda to věděl, ale já ho ani neznám. -_-

V poradku, asi to bude na referat o netovem piratstvi, to mi nedoslo :) Takze jak sjem rekl, zadne zive, vlastne zadne linky! Max. ocni... :)

hledej smudlo WaR FoRum :D tam najdeš vše :) tomtom,garmina,igo,dalši :)

Kamarád kamaráda kterej má kamaráda a její holky švagr právě stahuje mapy na Garmina lol

Tak uvidí jestli to pofachá. Ale sehnat se dá asi nacokoliv. Vyber si navigaci a pak zkus na to pohledat nějaké zdarma mapy :))

kluci reknu vam to takhle vsechno jde jen se to musi umet lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.