Jenda69 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Myslíte si, že třeba zadní díly jsou pro některé motorizace záměnné? Potřeboval bych zadní tlumič. Origo je DOST drahej a na vrakáči, kde jsem dneska byl měli hromadu výfuků ve slušným stavu co na první pohled vypadaly jako ten můj ale neuměli mi říct, kterej je na jaký auto (jsem zvědav, jak to prodaj ). Pak tam měli celou tu trubku, co se dává při výrobě (tedy střední a zadní díl vcelku) a na tom jsem se dočetl 1J0 119D 8326. Ale nikde na webu jsem nenašel, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak asi takhle - http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...DNI+DIL+octavia Jinak já bych tam dal novej, nikdy nevíš, co s tím starým výfukem je a ten tyll je myslím dost kvalitní za dobré peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 1,6 74 kw a 1,6 75 kW je stejnej koncovej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak asi takhle - http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...DNI+DIL+octaviaJinak já bych tam dal novej, nikdy nevíš, co s tím starým výfukem je a ten tyll je myslím dost kvalitní za dobré peníze. Aha, tak tohle jsem nenašel. Já mám právě s neorigo výfukem blbý zkušenosti. Ale je pravda, že vůbec nevím, co tam mám. Kdysi mi kámoš (bejvalej) visel nějaký prachy a kroutil se, že by mi to radši nějak vyrovnal v naturáliích, že má super servis atd. Tak jsem se nechal ukecat a mám 1) spojku, co studená poskakuje a je tak měkká, že jsem nejdřív myslel, že tam něco chybí, 2) zadní tlumiče AL-KO, co tekly asi po měsíci --> reklamace a následně Sachs Touring co jenom trošku rosej... 3) Zadní tlumič výfuku neznámé značky, co má zvuk skoro jako laďák s tím rozdílem, že to jenom hůř jede a víc žere. Po třech letech je výrazně rezavej. Že by soudruzi z PLR? Prostě na hov.o všechno. Tož tak, musel jsem se vybrečet. No, a teď mám od Seba první díl s katem, střední díl jsem koupil origo ve Škoda (to není taková pálka), ale s tím zadním nevím... Je to skoro šest litrů, ale když jsem viděl, jaká je to kvalitka, ten origo díl (tedy na pohled)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 1,6 74 kw a 1,6 75 kW je stejnej koncovej ?? jj maji , cerpano z auto kelly jinak na skoda dily zajimava cena, v auto kelly byla nejnizsi cena 1900 za starline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Aha, tak tohle jsem nenašel. Já mám právě s neorigo výfukem blbý zkušenosti. Ale je pravda, že vůbec nevím, co tam mám. Kdysi mi kámoš (bejvalej) visel nějaký prachy a kroutil se, že by mi to radši nějak vyrovnal v naturáliích, že má super servis atd.Tak jsem se nechal ukecat a mám 1) spojku, co studená poskakuje a je tak měkká, že jsem nejdřív myslel, že tam něco chybí, 2) zadní tlumiče AL-KO, co tekly asi po měsíci --> reklamace a následně Sachs Touring co jenom trošku rosej... 3) Zadní tlumič výfuku neznámé značky, co má zvuk skoro jako laďák s tím rozdílem, že to jenom hůř jede a víc žere. Po třech letech je výrazně rezavej. Že by soudruzi z PLR? Prostě na hov.o všechno. Tož tak, musel jsem se vybrečet. No, a teď mám od Seba první díl s katem, střední díl jsem koupil origo ve Škoda (to není taková pálka), ale s tím zadním nevím... Je to skoro šest litrů, ale když jsem viděl, jaká je to kvalitka, ten origo díl (tedy na pohled)..... ja mam jeden zadni dil vyfuku na 01 ma 2koncovky a je 1,6ky74kw kdybys mel zajem tak se dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Editováno: 22. Květen 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.