waltham Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 Zdravím, dneska jsem si nechal aktivovat pípnutí při uzamčení a odemčení vozu. Musím říct, že mne to trochu zklamalo. Byl jsem zvyklý u Fabie, kde jsem měl jablotro'náckej alarm, že to bylo docela slušně slyšitelný. Ted¨u oktavie II je to spíš jen takový slabý akustický signál-sotva slyšitelný. Chtěl bych se zeptat, jestli to takhle má být nebo jestli by ten zvuk měl být silnější. Citovat
Zitny Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Me to pipa jenom pri zamykani, ale je to slyset dobre.... dela to sirena od alarmu, jakoby houkne, ale strasne kratce, takze je to vlastne jenom pipnuti. Editováno: 8. Červen 2008, autor: vorlajz nechápu, proč citujete předchozí příspěvek... furt dokola!!! Citovat
KRYSIMLADE Vloženo 26. Květen 2008 Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Jde nastavit i jak ma kvikat. Editováno: 8. Červen 2008, autor: vorlajz to samé... Citovat
Jirik.DC Vloženo 26. Květen 2008 Vloženo 26. Květen 2008 A šlo by prozradit, kde a jak..a zda se to týká jen alarmu z výroby nebo i dodatečného z příslušenství? Citovat
xstorm Vloženo 26. Květen 2008 Vloženo 26. Květen 2008 jo jo, také se přidávám, jak a kde se to nastaví???? Citovat
KRYSIMLADE Vloženo 7. Červen 2008 Vloženo 7. Červen 2008 Slo vyjedu to z auta. Ted z hlavy nevim. Citovat
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Tak to je příspěvek jak Brno A týká se to origo alarmu nebo i toho z ofiko příslušenství? Citovat
dadacek Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Když mi to jenom bliká, tak z toho asik těžko dostanu nějakej zvuk že? A bude to asik varianta pro ten jinej alarm..? Nebo to snad Škoda v ŘJ vypíná a VAGem se to zapíná? Při koupi auta máti říkala že to nechce, čili je možnost že by to signalizovalo? Citovat
kvaki Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Jde nastavit i jak ma kvikat. de to přez vag Citovat
alojz Vloženo 17. Červen 2008 Vloženo 17. Červen 2008 Original sirena tichounce kviká, Jablotronová řve. Citovat
psurn Vloženo 6. Prosinec 2014 Vloženo 6. Prosinec 2014 Měl bych zde dotaz, pokud fábie nemá alarm, lze nakódovat zvuk při zamčení z klasické houkačky? Díky za případnou odpověď. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.