waltham Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Zdravím, dneska jsem si nechal aktivovat pípnutí při uzamčení a odemčení vozu. Musím říct, že mne to trochu zklamalo. Byl jsem zvyklý u Fabie, kde jsem měl jablotro'náckej alarm, že to bylo docela slušně slyšitelný. Ted¨u oktavie II je to spíš jen takový slabý akustický signál-sotva slyšitelný. Chtěl bych se zeptat, jestli to takhle má být nebo jestli by ten zvuk měl být silnější. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zitny Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) Me to pipa jenom pri zamykani, ale je to slyset dobre.... dela to sirena od alarmu, jakoby houkne, ale strasne kratce, takze je to vlastne jenom pipnuti. Edited June 8, 2008 by vorlajz nechápu, proč citujete předchozí příspěvek... furt dokola!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRYSIMLADE Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Jde nastavit i jak ma kvikat. Edited June 8, 2008 by vorlajz to samé... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 A šlo by prozradit, kde a jak..a zda se to týká jen alarmu z výroby nebo i dodatečného z příslušenství? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstorm Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 jo jo, také se přidávám, jak a kde se to nastaví???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca13 Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 taky se přidávám pls....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRYSIMLADE Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Slo vyjedu to z auta. Ted z hlavy nevim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Tak to je příspěvek jak Brno A týká se to origo alarmu nebo i toho z ofiko příslušenství? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Když mi to jenom bliká, tak z toho asik těžko dostanu nějakej zvuk že? A bude to asik varianta pro ten jinej alarm..? Nebo to snad Škoda v ŘJ vypíná a VAGem se to zapíná? Při koupi auta máti říkala že to nechce, čili je možnost že by to signalizovalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvaki Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Jde nastavit i jak ma kvikat. de to přez vag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alojz Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Original sirena tichounce kviká, Jablotronová řve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psurn Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Měl bych zde dotaz, pokud fábie nemá alarm, lze nakódovat zvuk při zamčení z klasické houkačky? Díky za případnou odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts