Publikováno Květen 8, 200817 r Zdravim lidicky, prosim o pomoc ci radu. Pred mesicem jsem si koupil mou vytouzenou fabii. Jen jsem si pri koupi nevsiml, ze na prave strane jak je predni blatnik tak mi u predniho bocniho narazniku uplne nelicuje v tech spojich. Je o 1cm niz nez ma byt. Nevi nekdo proc?
Květen 8, 200817 r mas ho asi vypadnuty z tych bocnych profilou alebo kociek(niekto tomu tak hovori) Upraveno Květen 8, 200817 r od Reso
Květen 8, 200817 r Tohle asi normální není, ale jinak nárazník moc na "plechy" nelícuje, má snahu se jakoby směrem od světel vyklánět ven, projevuje se to nejvíce v létě, když na auto svítí sluníčko... Pomohlo by foto
Květen 8, 200817 r Mě to taky nesedí lícuje ale od plechu je to vzdálené u světla asi 0.5cm, v servisu řekli že je normální. Je to celkem dost vidět
Květen 8, 200817 r taky mám tu spáru kapku rozlezlou, ale musím přiznat, že za to může nějaké to najetí na obrubník při kolmém parkování !
Červen 5, 200817 r moja mama naburala a trebalo opravovat naraznik a tiez mi to nesedi presne tak ako by malo..ale neriesim ti pretoze ten naraznik som nevymienal iba som ho dal opravit a nalakovat...mne to nesedi moozno 3mm
Červen 6, 200817 r No ešte sa ti môže stať že vodiaca lišta nie je na faceliftovýá nárazník ale na predfacelift čo bol rozdiel. robí to potom asi 0,5CM rozdiel aj viac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.