hubo44 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Nič spoločne to nebude jedine vadny spinač brzdy. To nove zbytočne mačkaš ked je vonku to funguje až ked ho tam nasadiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Zdravím, mám problém se zadními brzd. světly. Stalo se mi to, že při příjezdu do práce mi začali samovolně svítit. Takže jsem vytáhl brzdový spínač z konektoru a zhasly. Koupil sem pro jistotu nový, který jsem připojil zpět ale můžu ho mačkat jak chci, ty brzdy stále svítí (+ ROSVÍTILA SE KONTROLKA EPC). Na VAG pojedu až v sobotu, nicméně bych se chtěl zeptat, jestli se stalo někomu něco podobného, popř. bych potřeboval poradit co stím. Napadlo mě ukostření, tak jak přijedu domů tak se na to mrknu....Jo a možná by stálo za zmínku, že mi už 14 svítí kontrolka chyby el.motoru...Na VAG byl vadný snímač teploty chlad. kapaliny, který jsem z důvodu špatného počasí a nedostatku času nestačil vyměnit. Mohlo by to mít něco společného? Osobně si myslím, že NE, ale pro jistotu se ptám... Nechci kecat,ale nový spínač na brzdovém pedálu začne správně fungovat až po nacvaknutí do konzoly.Je tam taková pojistka.Když se ten spínač vymontuje,tak už nepoužitelný.Taky mi pořád svítily.původně jsem tam měl se štelovací tyčkou.koupil jsem samo zeřiditelný,vyměnil a je klid už 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlína1509 Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Ahoj všichni,asi se budete divit,co tady dělí ženská,ale prosím o radu ..... Jako všichni nebo spousta z vás řeším problém s kontrolkou ESP a kontrolku motoru.... ESP údajne byl problem brzdoveho cidla - nechala jsem vymenit ,ale kontrolka " moturek " porad sviti.Vsimla jsem si,ze mi nesviti cele 3.zadni brzdove svetlo,sviti jen asi 1/3 - myslite si,ze to muze mit neco spolecneho ????? A nevite,jestli ve tretim brzdovem jsou zarovicky nebo uz LED ?? Musim kupovat komplet nove nebo je mozne jen vymenit zarovky ??? Mam Fabii I Combi r.v. 2001,,,Moc dekuju za radu ,Pavlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 3. brzdové světlo se mění jako celek, ale než bych přistoupil k tomuto kroku koukl bych se na baterku v jakém je stavu, respektive bych vyzkoušet brzdové světla s bežícím motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkop Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ahojte, chcem by som sa spytat ci ten brzdovy spinac na fabiu je dako nastavitelny, kedze mi brzdy svietia az ked mam pedal na doraz, alebo jednoducho spinac odchadza a treba ho vimenit?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Mám problém,nesvítí mi vůbec zadní brzdová světla,reaguje jen horní lišta.Když vypnu motor tak mi lehounce svítí ta horní lišta ale asi jen 3diody z každé strany(jen lehce),v servise jsem byl z jiným problémem a tam si toho všimli až když dávali auto do myčky.Diagnostika nic neřekla,může to být vadný brzdový spínač?Reagovala by ta horní lišta kdyby byl vadný?Potřebuji to dát rychle do kupy.děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 nemáš náhodou LEDkové žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Ledky nemám mám klasická zadní světla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffery_cz Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Můžete mi poradit? Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem brzdový snímač. Kontrolka přestala blikat, ale brzdy svítí až když poměrně dost sešlápnu brzdy (cca 30% síly) a když jsem porovnal origo snímač s nově zakoupeným, tak byl o cca 1cm delší. Je to normální, nebo jsem to tam blbě dal...? co myslíte? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 buď blbě dal, nebo jsi koupil špatný.. to je docela zásadní rozdíl.. už celkem silně brzdíš a ještě ti nesvítí brzdovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host fur Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 (editace) Ahoj, mám stejná problém jako Rosswell. Žárovky ok, pojistka je ok, spínač brzdovek je ok a stejně nesvítí. Ještě jsem zkoušel vyndat relé 429 a ty 3 žárovky z každé strany třetího brzdového světla zhasly. Může někdo poradit co to může být za chybu? Bohužel druhé relé 429 na zkoušku nemám. Dík. Ještě dodatek. Na spínači brzd. světel u pedálu je 12V, ale do patic ve koncovkách leze jen kolem 1mV Mám problém,nesvítí mi vůbec zadní brzdová světla,reaguje jen horní lišta.Když vypnu motor tak mi lehounce svítí ta horní lišta ale asi jen 3diody z každé strany(jen lehce),v servise jsem byl z jiným problémem a tam si toho všimli až když dávali auto do myčky.Diagnostika nic neřekla,může to být vadný brzdový spínač?Reagovala by ta horní lišta kdyby byl vadný?Potřebuji to dát rychle do kupy.děkuji za info Editováno: 21. Září 2014, autor: fur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wooddy Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ahojte. Ja mám tiež menší problém s brzdovými svetlami, len trošku opačný. Brzdové svetlá sa mi rozsvecujú príliš neskoro. Musím silnejšie tlačiť na pedál, aby začali svietiť. Niekedy sa mi stáva, že pred križovatkou, alebo v kolóne úplne zastavím a svetlá sa mi stále nerozsvietili. Myslel som, že bude vadný brzdový snímač, tak som si ho dal vymeniť, no po výmene sa nič nezmenilo. Dá sa toto nejako nastaviť, aby sa mi svetlá rozsvietili takmer hneď ako sa dotknem brzdového pedála? Lebo takto je to dosť riziko jazdiť. Keď nechcem, aby do mňa niekto narazil, tak musím dupať na brzdu zbytočne silno, aby si ten za mnou všimol že brzdím. Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 A koupil jsi takový brzdový spínač,který tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 brzdove spinace su samonastavitelne...len sa zasunie namiesto povodneho spinaca a oska sa sama zatlaci na pozadovanu dlzku a vsetko by malo ist....ak sa zapinaju prilis neskoro treba zmerat na vystupe konektora ci sa ozaj zopina tak neskoro a ak ano treba vymenit... zrejme najaky vadny kus... vacsinou sa daju rozobrat tie spinace, ale je to taka nic moc robota co asi ani nestoji za cenu druheho brzdoveho spinaca...druhovyroba je bezproblemov do 10Euro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 najlepšie skúsenosti mám s origo spínačmi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrDejmek Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Stale svitici brzdova svetla u Octavie a zadna kontrolka: stacilo klicem (desitkou) hnout matkou hnedeho kabelu pro kostreni vlevo pod svetly, za latkou v zavazadlovem prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtano66 Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Ahoj mám opačný problém brzdová světla mi nesvítí vůbec spínač b. Světel jsem koupil nový origo a nic.. +mi ktomu svítí kontrolka motoru Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Ta kontrolka by mohla souviset se špatným spínačem. Může být chyba v kabeláži, nebo nefunguje ani nový, lze snadno proměřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.