Ondřej Pecina Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Při zamknutí se zamknou všechny dveře na na zadní pravé. Ty se pokusí zamknout ale hned vyskočí zamknou se třeba až na pátý pokus. Nevíte co stím. Citovat
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Při zamknutí se zamknou všechny dveře na na zadní pravé. Ty se pokusí zamknout ale hned vyskočí zamknou se třeba až na pátý pokus. Nevíte co stím. Co třeba toto téma?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45358 Citovat
Ondřej Pecina Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 Co třeba toto téma?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45358 OK a jeste dotaz mam v O alarm od skody ale nejde mi zamikat dalkove klicem.. Musim zamknout ve dverich klicem, a zapnout ovladacem na alarm alarm. Pro odemknuti staci deaktivovat ovladacem na alarm alarm a tim se to i odemkne, Ale jak rikam zamykat to nejde. Neslo by to aby se to zamklo i pri aktivaci alarmu abych nemusel strkat klic do zdirky.. a mohl ji treba zaslepit. Diky Citovat
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 OK a jeste dotaz mam v O alarm od skody ale nejde mi zamikat dalkove klicem.. Musim zamknout ve dverich klicem, a zapnout ovladacem na alarm alarm. Pro odemknuti staci deaktivovat ovladacem na alarm alarm a tim se to i odemkne, Ale jak rikam zamykat to nejde. Neslo by to aby se to zamklo i pri aktivaci alarmu abych nemusel strkat klic do zdirky.. a mohl ji treba zaslepit. Diky To Ti nefungovalo nikdy?? Citovat
Ondřej Pecina Vloženo 11. Květen 2008 Autor Vloženo 11. Květen 2008 Ja jsem ji v patek koupil.... A ten predemnou ji mel z bazaru a rikal ze mu to neslo ... Jestli neni spatne nainstalovej alarm. Nebo ja nevim ale dalkovy v orig skoda klice nejde.... Citovat
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Ja jsem ji v patek koupil.... A ten predemnou ji mel z bazaru a rikal ze mu to neslo ... Jestli neni spatne nainstalovej alarm. Nebo ja nevim ale dalkovy v orig skoda klice nejde.... Tak je ten ovladač v prd..i Citovat
Ondřej Pecina Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 no ja nevim me to nejde i prakticky ani dalkovym od alarmu a mam dva a ani jeden nejde... Citovat
Ondřej Pecina Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 a jeste dotaz ted mi obcas za jizdy zacne blikat auto s klicem... na palunce cim by to mohlo byt Citovat
Lukascheck Vloženo 12. Květen 2008 Vloženo 12. Květen 2008 a jeste dotaz ted mi obcas za jizdy zacne blikat auto s klicem... na palunce cim by to mohlo byt To auto na palubce je imobilizér - zjisti kolik máš přizpůsobených klíčů a jestli počet sedí a klíč je O.K tak se tam mění takovej kabílek Citovat
Ondřej Pecina Vloženo 12. Květen 2008 Autor Vloženo 12. Květen 2008 myslite ze bych mel ten alarm vykuchat a zapojit znova dalkovej central... stve me chodit a zamykat auto rucne... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.