Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 tak se domluvíme přímo na místě, ještě uvidim, jestli pojedu spanilku nebo se na to vybodnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 joujou: no to si děláš kozy ne?? sem s tebou počítal jako s taxi, woe kozy si nedelám soused má na louce kozy a holky je nosej při sobě ale já nemám žádný no a jako taxi si tím chtěl říct co? mam snad na střeše žlutou pi*ovinku s nápisem TAXI ? no a na kdy že si to chtel odvést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 joujou: no, počítal sem s tebou, že vezmeš Míšu a její kámošku, páč já vezu Léňu a Janču a v 5 by se tam holky docela mačkaly Tak asi budu muset požádat najmiho o výpomoc jinak od soboty seš jedinej člen, co má tažný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Dakie: ty jo hele tak já se neska u míši stavím a poreferuju s ní co a jak a dáme Ti echo jooo..jinak to tažný hele nech bejt..já to mám hezky schovaný a zůstane mě takže až budeš potřebovat odtáhnout tak víš kam máš volat.. no ale mezi námi doufám že tahat nebudeš potřebovat jo a jesli enco klapne tak ti v sobotu řeknu jednu novinku ale je to teprv v plenkách( to jednání) tak sem sám napnutej jak struna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Míša chce jet v pátek, takže ta sobota asi neklapne! to doufám, že já nebudu potřebovat odtáhnout! jen blbni a čeho se ta novinka týká? jo, jinak už se těším na 15.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Míša chce jet v pátek, takže ta sobota asi neklapne! to doufám, že já nebudu potřebovat odtáhnout! jen blbni a čeho se ta novinka týká? jo, jinak už se těším na 15.6. Ono 15.6. něco je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Janina: no jéjej pořád se něco děje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Janina: no jéjej pořád se něco děje... No to jsou věci v tu sobotu na 99% taky dorazíme, jen přemýšlim jestli jed přímo na sraz, nebo se jen kouknout a auto nechat venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 a v kolik asi přijedete? dej vědět, ať dyžtak držíme místečko pro Haty ale na čumendu vás to vyjde levnějc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 a v kolik asi přijedete? dej vědět, ať dyžtak držíme místečko pro Haty ale na čumendu vás to vyjde levnějc.. Jo to asi vyjde, ale spíš než o peníze jde o to, že tam nemáme co předvést.... Ještě uvidim. Já doufám, že nějak dopoledne dorazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 no to bych Ti radil aby jste dorazili!!! a jak jinak než s dastíkem:) pořád si hraje s kuličkou pískací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 no to bych Ti radil aby jste dorazili!!! a jak jinak než s dastíkem:) pořád si hraje s kuličkou pískací? No ani se neptej, včera jí hodil z balkonu a skončila pod octávkou, tak si jí pěkně vyndaval sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 No ani se neptej, včera jí hodil z balkonu a skončila pod octávkou, tak si jí pěkně vyndaval sám... :smich: chudák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Janina: jak nemáte co předvést? tam to není o tuningu;) co je pískací kulička??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Janina: jak nemáte co předvést? tam to není o tuningu;) co je pískací kulička??? No můžem přivést fotku nárazníku, jak leží v obýváku Pískací kulička je dárek od Joujoua = balonek s rolničkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Janina: necituj odpovědi nad tvým příspěvkem, bo dostaneš varování a dostal ho z pod tý octy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 OK nebudu... jo dostal, když si ho tam hodil, tak ať se snaží.... Aspoň že to hodil pod ní a ne na ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak v sobotu má bejt pěkně tak dorazim(e). Zatím to vypadá, že nepojedu sám. Ještě se musíme domluvis s Bobikem jak v sobotu pojedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Bobika nech doma, ještě by ti začal počítat panáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 No nevím jestli ty sedačky stihnu dneska přehodit. Asi mi to nedá ... ale mám toho teď trošku víc. Ještě, že je hezky. Auto budu leštit až na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Jinak máme předběžně domluvenýho spicha s Bobikem 8:30 na pumpě OMV ... souřadnice Loc: 50°26'2.988"N, 14°55'3.969"E Přidá se někdo k nám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Já a ta černá obouchaná plechovka jedem taky...a těšíme se. Dakie:Kua kámoš má taky Omegu(MV6) že bych ho překecal....víš jak..co kdybych potřeboval domu odtáhnout.... a aspon by tam nebyl kozinák sám blázen s oplem... Jaká plechovka. Já si myslím že kozinák stejne nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 jj, koziňák nejede, to už víme promiň že sem ti nenapsal, neměl sem na tebe uložený číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Škoda, že to nebylo minulý týden nebo ten příští. Musíme doma hlídat naše nové psisko, protože zbytek rodiny jede na chatu a já jakožto pořizovatel hafana, musím teď držet tlamu. Rád bych poznal dospělé členy tohoto klubu:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 se mnou to taky vypadá napitchu chtěl jsem dorazit, ale nevim jak to budu stíhat :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.