Přejít na obsah

ztrata klice

david coruna

Doporučené příspěvky

Zdravim,

Mam 2 roky starou Fabii, u ktery jsem mel 3 klice (dva s dalkovym ovladanim, jeden jen s immobilizerem). Jeden klic jsem ted ztratil v zahranici, takze mi zustaly 2 klice a tak nepotrebuju zadny klic pridelavat ani nechci menit zamky.

Slysel jsem ale, ze v pripade kradeze auta, aby mi pojistovna auto proplatila, je potreba na pojistovne odevzdat vsechny klice, jinak by pry pojistovna mohla odmitnout auto proplatit, pripadne plneni snizit o nejakou castku, s oduvodnenim, ze jsem po ztrate klice mel okamzite vymenit zamky.

A tak se ptam, kdyby mi ted ukradli auto ....dokazala by nejak pojistovna poznat ze jsem mel 3 klice od auta (treba to nejak vycist z cipu zbylych 2 klicu)? A nebo jim proste odevzdam zbyvajici 2 klice a oni nemaji sanci zjistit, ze jsem mel i treti?

Diky,

David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...