david coruna Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdravim, Mam 2 roky starou Fabii, u ktery jsem mel 3 klice (dva s dalkovym ovladanim, jeden jen s immobilizerem). Jeden klic jsem ted ztratil v zahranici, takze mi zustaly 2 klice a tak nepotrebuju zadny klic pridelavat ani nechci menit zamky. Slysel jsem ale, ze v pripade kradeze auta, aby mi pojistovna auto proplatila, je potreba na pojistovne odevzdat vsechny klice, jinak by pry pojistovna mohla odmitnout auto proplatit, pripadne plneni snizit o nejakou castku, s oduvodnenim, ze jsem po ztrate klice mel okamzite vymenit zamky. A tak se ptam, kdyby mi ted ukradli auto ....dokazala by nejak pojistovna poznat ze jsem mel 3 klice od auta (treba to nejak vycist z cipu zbylych 2 klicu)? A nebo jim proste odevzdam zbyvajici 2 klice a oni nemaji sanci zjistit, ze jsem mel i treti? Diky, David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Myslím si, že toto bude ošetřeno ve smlouvě.. Pročti si podmínky a uvidíš. Dle mě to navíc každá pojištovna dělá jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 znovu přizpůsob stávající klíče a NO problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Presne tak - nove prizpusobeni klicu to jisti. Nikdo pak nezjisti kolik si mel klicu, protoze jako ulozena hodnota budou 2 kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 mělo by to být i ve smlouvě sepsané s pojišťovnou, já jsem uváděl i počet klíčů od vozu. Ale není problém si ten klíč nechat dodělat, pokud by tam byly uvedené 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.