david coruna Vloženo 20. Květen 2008 Vloženo 20. Květen 2008 Zdravim, Mam 2 roky starou Fabii, u ktery jsem mel 3 klice (dva s dalkovym ovladanim, jeden jen s immobilizerem). Jeden klic jsem ted ztratil v zahranici, takze mi zustaly 2 klice a tak nepotrebuju zadny klic pridelavat ani nechci menit zamky. Slysel jsem ale, ze v pripade kradeze auta, aby mi pojistovna auto proplatila, je potreba na pojistovne odevzdat vsechny klice, jinak by pry pojistovna mohla odmitnout auto proplatit, pripadne plneni snizit o nejakou castku, s oduvodnenim, ze jsem po ztrate klice mel okamzite vymenit zamky. A tak se ptam, kdyby mi ted ukradli auto ....dokazala by nejak pojistovna poznat ze jsem mel 3 klice od auta (treba to nejak vycist z cipu zbylych 2 klicu)? A nebo jim proste odevzdam zbyvajici 2 klice a oni nemaji sanci zjistit, ze jsem mel i treti? Diky, David Citovat
dadacek Vloženo 20. Květen 2008 Vloženo 20. Květen 2008 Myslím si, že toto bude ošetřeno ve smlouvě.. Pročti si podmínky a uvidíš. Dle mě to navíc každá pojištovna dělá jinak. Citovat
rolbař Vloženo 20. Květen 2008 Vloženo 20. Květen 2008 znovu přizpůsob stávající klíče a NO problém Citovat
Crake Vloženo 25. Květen 2008 Vloženo 25. Květen 2008 Presne tak - nove prizpusobeni klicu to jisti. Nikdo pak nezjisti kolik si mel klicu, protoze jako ulozena hodnota budou 2 kusy Citovat
blizard Vloženo 25. Květen 2008 Vloženo 25. Květen 2008 mělo by to být i ve smlouvě sepsané s pojišťovnou, já jsem uváděl i počet klíčů od vozu. Ale není problém si ten klíč nechat dodělat, pokud by tam byly uvedené 3. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.