Jardasimi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 propojim, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jo a ještě.Na to propojení lin, mám dodržet tlouštku kabelu nebo může být slabší´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Potom běhají jen trpaslíci s batohem informací....Tenký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Ahoj všichni. Napadla mě ještě taková věc. Když dodělám okna ,tak mi na ovladači nebude fungovat odemykání a zamykání centrálu. Mám ho totiž neorigo, Vím ,že origo funguje po jednom kábliku a přes 180 ohm. a ten se zapojuje na komfortku, Jak to propojit s neoriginálem? Poradí někdo, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 a preco by nemalo fungovat? ked si dorobis stahovacky z faceliftu LIN tak do komfortky sa nesprtas, cize ani DO nijak neovplivnis ale najjednoduchsie je si zohnat novu komfortku s DO original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Nevím jestli jsem to dobře napsal, ale jedná se ni o ovládání centrálu na madle dveří Editováno: 17. Březen 2013, autor: Jardasimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Nevím jestli jsem to dobře napsal, ale jedná se ni o ovládání centrálu na madle dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 fu, pochybujem ze sa ti to podari spojazdnit ale neviem, nemam skusenosti s neoriginalnymi sadami ty by si mal tym origo tlacidlom vyslat len impulz, nie zopnut.... keby to bolo klasicke tlacidlo ktorym zopnes obvod tak by sa to este dalo ale takto to bude o nieco zlozitejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Nemáš náhodou zkušenost s dojezdy? Jak to funguje? Jaký pin dává impulz okénkům aby se zavřeli ,třeba při zavření dálkou centrálu nebo klíčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasimi Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Tak okna už měsíc makají jak mají. Teď budu muset vyřešit ještě těch pár maličkostí. Díky Vám všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Mám fabii classik r.v. 2001 bez el. oken, které bych rád dodělal. Ve výbavě je od výroby origo centrál. Vím že musím sehnat kompletní stahovačku s motůrkem a kabeláž ve dveřích, ale co dál nevím... od kud kam by se měli tahat kabely od dveří a jestli je poté potřeba něco kódovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 jestli máš origo centrál, máš i komfortku. tzn stačí ti stahovačky, ovladače ve dveřích a dodělat kabeláž.. takže napájení přes pojistky, CAN-komfort od komfortky a to by mělo být vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Origo centrál mám, tak to sem rád že tam komfortka je... Ještě by mě zajimalo kam se nejdřív tahají kabely ze dveří, do komfortky a pak do těch pojistek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 v jakém pořadí je natáhneš je fakt jedno :-D podívej se pls do schémat.. +12V ze svorky 30 přes pojistku do dveří.. pak kostra.. a pak kroucená dvojlinka pro CAN-K do komfortky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 akurat doplnim, je rozdiel medzi stahovackami z predfaceliftu a faceliftuobe stahovacky idu dorobit do tvojho auta ale kazda ma inu kabelaz facelift - LIN predfacelift - CAN aby si nahodou nedopadol ako ja, ze kabelaz som si spravil podla CAN a stahovacky som mal LIN a skrabal som sa zufalo pohlave ze preco mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Vím že je mezi stahovačkami rozdíl. A budu kupovat z před faceliftu.... Dokonce i podobný rok, tedy o dva roky mladší stahovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 predfacelift ma narocnejsiu kabelaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 neřekl bych.. vyjde to nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tak tento týden bych se do toho měl pustit, ale uvidím podle času. Stále mi nejsou jasné nějaké věci. Podle schémat jsem si přišel skoro na vše. Ale : 1) Kam připojit + z obou dveří?? Ve schématu se píše: ,,propojení s kladným pólem (30a)" Kde to najdu? Nebo kam je to nejlépe připojit?? 2) Kam připojit kostru?? Opět ze schématu jsem vyčetl: ,, ukostření v kabelovém svazku za přístrojovou deskou" Na jakém místě by bylo podle vás nejlepší ukostřit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 1) na reléovým boxem je svorkovnice, ze které vede několik tlustých červených kabelů.. tak tam 2) nejlépe na kostřícím bodě pod palubkou, ale blbě se k němu dostává. Další je pod B sloupkem, ale to je podle mě zbytečně daleko.. hledat ve svazku kostru jde taky, ale rozmotávat kvůli tomu svazek je zbytečně.. ještě je možnost to ukostřit třeba pod šrubek, co drží pojistkovou skříň. už jsem to párkrát viděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Čús chlapi chcem vedieť či my pôjdu elektické okná na moju fabku rčňk 2000 chcel by som kúpiť tie plasty do dverí aj spínače original od škoda a dáky motorček čo by to poháňalo mal by som v pláne tot kúpiť MOTOR http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1373&id_tovar=16773&ukaz=detail&hlzaradenie=1 .....PLASTY http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1373&id_tovar=17434&ukaz=detail&hlzaradenie=1 , http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1373&id_tovar=17433&ukaz=detail&hlzaradenie=1 a SPÍNAČ http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1373&id_tovar=17431&ukaz=detail&hlzaradenie=1 , http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1373&id_tovar=17432&ukaz=detail&hlzaradenie=1 ............. bolo by možné to dáko pozapájať aby šli aj okná aj zamknutie všet.dverí pomocou toho tlačidla čo je na spínači?? (možno spínače by som kúpil aj z plastami dáde v bazáre z dákej fabie čo je rozpredaj na súčiastky no uvidím ale spínače asi hej) + by som chcel mám centralné otváranie dverí v aute všetkých dverí ale iba manualne a chcel by som to na dialkove ovládanie čo by som mal kúpiť aby som si mohol dať klúč do dialkoveho napríklad niečo takéto http://www.keetec.sk/images/product/48_1.jpg a išlo podla mojích predstáv .. Diky za radu PS: Sorry ak som zbitočne založil novú tému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Vlákna sloučena. FabiaSK,samozřejmě,že jsi založil zbytečné téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaSK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Tak sorry noo stane sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanscury Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Ahojte, chystám sa na dorábku predných elektrických okien a el. zrkadiel na fabiu MR 2002. Celé sťahovačky a zrkadlá mám ale z faceliftu, tie komunikujú už po LINu, dorábal to niekto na CANový rozvod? Komfortka v aute je, má originál centrál na kľúčik a dorábaný alarm s ďaľkovým ovládaním META (jednotlačítkový okrúhly ovládač). Dá sa to vzájomne prepájať? Chcel by som zfunkčniť aj ovládanie zamykania na madle dverí vodiča. Zrkadlá je dobré ťahať cez BSG alebo dať extra relé? Neviem či moja BSG vôbec má možnosť pripojenia zrkadiel, musí sa to v tomto prípade naprogramovať cez diagnostiku? Vopred ďakujem za prípadné reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Poradte prosim, kde nejlepe napojit na CanBus z praveho sloupku a kde z leveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.