ado1973 Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Viete mi prosim pomoct so schemou zapojenia tempomatu na O1 BCA 1.4 75k 2005. V skoda servise mi elekt. povedal, ze kedze mam el plyn da sa zapojit ak bude z riadiacej jednotky vyvedena kabelaz na packu, malo by to byt niekde pri mechanizme stieracov, ak nie tak ze nemaju schemy na zapojenie k riadiacej jednotke pre tuto motorizaciu , ak by ju mali tak ziadny problem. Prosim Vas preto o radu a pomoc, na koho sa obratit? Dakujem ..Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Montujem to komplet i s matrošem a bez octavia 1.4????tak jsem opradu tempomat ještě nemontoval tak nevim ........myslim že to ale půjde,........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Diki za info. Daju sa niekde zohnat schemy na montaz resp. vyrobu pripravy pre montaz, mam na mysli tie kable co by mali ist z RJ na ktore sa potom pripoji packa. Pozeral som nemecke froum ale tam je spomenuty iba golf s tou istou motorizaciou 1.4 BCA a tam to ide bez problemov ale neviem ci je to uplne to iste, zial zidna Skoda tem neni. Tak dufam ze nebudem mat smolu. Dakujem Adrian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Diki za info.Daju sa niekde zohnat schemy na montaz resp. vyrobu pripravy pre montaz, mam na mysli tie kable co by mali ist z RJ na ktore sa potom pripoji packa. Pozeral som nemecke froum ale tam je spomenuty iba golf s tou istou motorizaciou 1.4 BCA a tam to ide bez problemov ale neviem ci je to uplne to iste, zial zidna Skoda tem neni. Tak dufam ze nebudem mat smolu. Dakujem Adrian Dovez to do Basscars, tak ti to spolehlivě zprovozní... joke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 A kde to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Je to spravne : Společnost Basscars naleznete v areálu Motex v Praze 10 - Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Nemate nekdo pls telefon na bzuka? Potrebuju s nim neco domluvit. Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Je to spravne :Společnost Basscars naleznete v areálu Motex v Praze 10 - Ado ano je to správně, ale možná bych si nejprve přečetl reference na tuto firmu v sekci "lampárna".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Tak som si to precital a tam urcite nepojdem. To radsej budem bez nez si nechat do..... auto Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 No jo tahle firma se svojí "kvalitou" už slušně proslavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Viete mi prosim pomoct so schemou zapojenia tempomatu na O1 BCA 1.4 75k 2005.V skoda servise mi elekt. povedal, ze kedze mam el plyn da sa zapojit ak bude z riadiacej jednotky vyvedena kabelaz na packu, malo by to byt niekde pri mechanizme stieracov, ak nie tak ze nemaju schemy na zapojenie k riadiacej jednotke pre tuto motorizaciu , ak by ju mali tak ziadny problem. Prosim Vas preto o radu a pomoc, na koho sa obratit? Dakujem ..Ado Stacilo by asi tak pul minuty hledani http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5633 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Montujem to komplet i s matrošem a bez octavia 1.4????tak jsem opradu tempomat ještě nemontoval tak nevim ........myslim že to ale půjde,........ první 1,4 o který vím. To jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Co hovorite na tento navod , je to na golf. Islo by aj na oct1<<< : {elektr. Gasbetätigung} Diese Möglichkeit der Umrüstung kommt für alle Motoren in Frage, ausgenommen davon sind die Motorkennbuchstaben AEH, AGN, AGU, AKL, APK, AQY auf Grund der mechanischen Gasbetätigung (die Anleitung dazu findet ihr weiter oben) und die Motorkennbuchstaben AHW, AKQ, AUA, bei diesen Motoren ist eine GRA-Nachrüstung nicht möglich. Im Normalfall befindet sich im Wasserkasten eine schwarze 10-fach Steckverbindung, an die das vom Lenkstockschalter kommende Kabel angeschlossen wird, bzw. wo die Kabel angeklemmt werden. In seltenen Fällen muss direkt bis zum Motorsteuergerät verlegt werden. Welche Pin's exakt am Motorsteuergerät zuständig sind hängt von der jeweiligen Motoriesierung ab und muss anhand des spezifischen Stromlaufplanes ermittelt werden, hier werdet ihr nach und nach soviele wie möglich aufgelistet bekommen, im Zweifel bzw. zur Kontrolle solltet ihr trotzdem den Stromlaufplan zu Rate ziehen. Hinweis: Für Fahrzeuge mit Multifunktionslenkrad gelten andere Belegungen, eine Nachrüstung ist aber trotzdem möglich. 1.4l 55kW (APE) ab Mai 1999 1.4l 55kW (AXP) ab Mai 2002 1.4l 55kW (BCA) ab Januar 2002 Der 10-fach Steckplatz am Lenkstockschalter wird wie folgt angeschlossen, entweder an den 10-fach Stecker (schwarz) im Wasserkasten, oder direkt ans Motorsteuergerät: Pin Farbe Bezeichnung/Anschluss 1 - - 2 bl Wasserkasten (T10e/1) 3 ro/ge Wasserkasten (T10e/2) 4 sw/ge Wasserkasten (T10e/3) 5 ws Wasserkasten (T10e/9) 6 sw/bl Kl. 15 (Zündungsplus) 7 sw/ge Wasserkasten (T10e/3) 8 - - 9 - - 10 - - bzw. Pin Farbe Bezeichnung/Anschluss 1 - - 2 bl/gr Motorsteuergerät (T80/39) 3 ro/ge Motorsteuergerät (T80/25) 4 sw/ws Motorsteuergerät (T80/24) 5 ws Motorsteuergerät (T80/50) 6 sw/bl Kl. 15 (Zündungsplus) 7 sw/ws Motorsteuergerät (T80/24) 8 - - 9 - - 10 - - ADO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Dotyčný se přepsal, má jak to tak vypadá 1,4 :-) a těch se moc nedělalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Ahojte. Mam otazocku. Je u vsetkych octavii O1, roznych motorizacii( napr 1.6, 1.8 resp 1.4), ta ista, rovnaka priprava pre tempomat? ( farba kablov, konektor atd.) Kde by sa pripadne dali najst schemy el instalacie, zapojenia pre rozne motorizacie, existuje koncernova dokumentacia? A co rozdiely medzi jednotlivymi znackami, Skoda versus VW. Dakujem. Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Ado,ty jsi jak špión.Na co tě to zajímá?? Pořiď si Dílenskou příručku a studuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 31. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Rad by som pozrel ale nemam ju. Neviem ci su uz aj nove prirucuky kde by som nasiel aj moju 1.4, r.v2005. Tychto aut sa asi vela nepredalo a aj priruciek o nich asi bude pomenej. Tak sa iba pokusam sondovat ci nieje nahodou niekto aj tymto smerom slusne informovany.Skor mi ide iba o to ze ked pridem do servisu kde si chcem dat namontovat temp. (autorizovany) a povedia mi ze sa neda aby som im vedel povedat ze mozno sa aj da ( ako sa i stalo minuly tyzden) aj ked som prvy co sa o to zaujima, to cloveka na..re ked sa potom dozviem neskor ze sa to da a len sa niekomu v servise sa nechcelo ani do nejakej poondiatej prirucky pozriet. Preto sa snazim ziskat info. Ale zatial marne. jedine co som sa dozvedel je zapojenie na golfe 4, bora, s BCA 1.4 16V. Ale je to zozozne s oktaviou ??? To ja neviem posudit. Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ado, koukal jsi na ten odkaz, co jsem ti o par prispevku vyse popsal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Cau Mrtinoslav Ano pozeral som tvoju odpoved. Dakujem za info, no tuto debatu som videl uz davnejsie.Su tam dost podrobne popisy ako na dod mont temp,atd 1.9 TDI.... Moj problem ale je, kedze do 1.4 sa temp nedavaju vobec uz z vyroby , t.j ked by som si chcel nakonfigurovat nove auto, polozku tempomat v mimor. vybave ani nenajdem. Otazka pre mna znie ci je elektrika ( ten cierny desatpolovy steker vyvedeny na to iste miesto a zapojeny rovnako v 1.4 a v 1.6 do ktorej sa tempomaty davaju bezne teda ak maju el plyn. Ak tam totiz nieje ten cierny konektor potom mam problem a budem musiet vytvorit predlzovak priamo k riadiacej jednotke. Teraz dalsia vec je ako ho zapojit. Dostal som sa ku scheme ako sa to zapaja na Golfa 4 resp Boru s rovnakou motorizaciou BCA 1.4 16V kde to tiez uz riesili a vyriesili. Ale najlepsie by bolo ak by som mal el schemu mojej RJ a el instalacie s tym suvisiacej , len pre overenie a potvrdenie. Servisak v skodovke mi povedal ze mi tovelmi rad urobi ale nema schemu k mojmu autu a RJ, ze nechce nieco odpalit. toto je zap ne golfe 4, bora pre 1.4 55 kW BCA od januar 2002. 1 . na cierny steker: Pin Farbe Bezeichnung/Anschluss 1 - - 2 bl Wasserkasten (T10e/1) 3 ro/ge Wasserkasten (T10e/2) 4 sw/ge Wasserkasten (T10e/3) 5 ws Wasserkasten (T10e/9) 6 sw/bl Kl. 15 (Zündungsplus) 7 sw/ge Wasserkasten (T10e/3) 8 - - 9 - - 10 - - 2. Priamo na RJ : Pin Farbe Bezeichnung/Anschluss 1 - - 2 bl/gr Motorsteuergerät (T80/39) 3 ro/ge Motorsteuergerät (T80/25) 4 sw/ws Motorsteuergerät (T80/24) 5 ws Motorsteuergerät (T80/50) 6 sw/bl Kl. 15 (Zündungsplus) 7 sw/ws Motorsteuergerät (T80/24) 8 - - 9 - - 10 - - Ak by boli schemy na skodovku s toutou motorizaciou , mohol by som porovnat a vybavene. Tak asi tolko . Ak by si mal nejake info velmi by som uvital. Diki. Ado1973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nazdar Ak by niekto chcel dodatocne montovat tempo tu je link s dost potrobnymi informaciami okrem ineho aj na tempomat, v nemcine... http://theresias.com/tutorials/1j_gra.htm Vela zabavy XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ty woe, ted cucim jak tele na novy vrata, v tom odkazu se totiz pise, ze je mozny na Octavu dat tempomat na jakejkoliv motor krome benzinaku 1,4 AHW, AKQ, AUA. I na moje AKL 74kW to pry neni problem, coz sem myslel, ze u mechanickyho plynu to proste nejde. Tak prej to jde uplne v pohode, jen to musi byt zprovozneno v RJ, coz je jasny, a k tomu to musi umet klapka. Coz asi bude ten kamen urazu, a ne to lanko. Jenze to stoji ranec, takze je to stejne na picu, ale kazdopadne to teda mozny je, coz cumim, ja do tedka myslel, ze u mechaniky to vubec nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Som to nasiel na http://www.skodacommunity.de/ su tam vcelku dost zaujimave odkazy pre koncernove auta Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathykral Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Pomůže někdo! Scháním schéma na tempomat do octavie I rok 00 TDI 66kw. nevíte kde bych jej sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 temp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 temp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.