Ben Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 To Balcky: Má chyba, blbě jsem se podíval na to číslo. Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 v pohode, ale nalomil si me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladas123 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak už je mám všechny.Ta pružná půlkruhová je 5J7867493 47H jak psal už Igor a stála 48 Kč. Ten uchýtný hák stál 130 Kč, ty přepážky na boku každá 55 Kč + dva úchyty po 10 Kč, schránka na brýle 380 Kč. To je fofr. Odslal jsem dřív než jsem napsal dotaz. Asi nemám blbnout v práci. Hák jsi montoval sám, nebo v servisu? Jaké je číslo dílu schránky na brýle? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak už je mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 no vidis, ani to nebolelo. ja ji vyuzivam na 100% je to prima udelatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 jj.taky tu ohradku pouzivam. aktualne v ni mam nejcasteji plastovou krabicku s lekarnickou. Kdyby nekdo vedel kde sehnat neco, co by bylo na lekarnicku (pekneho vzhledu s krizem) do vetsi prihradky na strane ridice, tak ta informace by se hodila. <= nemyslim tim, koupeni nove latkove lekarnicky. To mozna udelam az mi vyprsi za 2 roky tahle lekarnicka, pokud do te doby neco jineho nesezenu. Nebo pritelkyne neusije neco extra na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Lumir: Ja som prehodil lekárničku z plastového obalu do takej koženkovej kapsy (originál Škoda), ktorú som ešte používal v FI. Kapsa perfektne sadne v kufri za tie malé prepážky na blatníkoch a lekárnička je poriešená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Tak já to vyřešil pomocí síťového programu, lekárna, reflex. vesta a lano je na levém boku v síti a je klid. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 vestu bys mel mit po ruce v kabine. v Rakousku te zato budou polisi popotahovat. De fakto nesmis vylest z auta, aniz bys ji nemel na sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Do rakous nejezdím, prdím na ně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) V Polsku to samé. Jinak já si dal lékárničku do té plastové přihrádky vlevo. Na fotce je vidět jak její vrch kouká ven. V přihrádce napravo vozím teplou vestu a chtěl bych i deku. Jeden nikdy neví, kde skončí . Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 No pokud se koukneš dobře na mou fotku, tak deka je tam taky . Jak říkáš, člověk nikdy neví, kdy jí bude potřebovat a na co . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 V Polsku to samé.Jinak já si dal lékárničku do té plastové přihrádky vlevo. Na fotce je vidět jak její vrch kouká ven. V přihrádce napravo vozím teplou vestu a chtěl bych i deku. Jeden nikdy neví, kde skončí . No prave, tam kde jimas, ji chci dat taky. A mas ji v tom obalu, ktery jsem videl a chtel bych ho. Jenze kdyz on se prodava i s obsahem. Ten sitobvy program nevypada spatne, dobra inspirace. Jinak vestu mam pod v prihradce pod sedadlem spolujezdce a lano namackane v rezerve. Jeste musim vyresit hasicak. Tim, ze mam prihradku pod obema sedadly, tak porad premyslim, kamho mrsknout. Prece jen mam to do polska za roh a moc se mi uz riskovat nechce. Ale dokud me nenapadne rozumne reseni, tak holt budu riskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) To foromen: Jenže ona je ta fotka tak rozmazaná, že tam ta deka není poznat . To lumirnavrat: Tak už to chápu. Ty nemáš vůbec žádné pouzdro a nebo jen tu plastovou krabici. Ta je neskladná. A nepomohl by nějaký látkový pytlík. Něco jako mají děcka do školy na přezůvky... Vím, nemá to nápis a znak lékarničky, ale jako první pomoc by to mohlo stačit a stejně si za dva roky koupíš novou. Edit: Mě to stálo 270,-Kč včetně lišt. Editováno: 19. Srpen 2008, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedux Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Objednal jsem si ty kastlíky a tak jsem si je dnes vyzvedl v Aut. Prodejně a jsem nad míru spokojen. Najdu využítí 100%. Vyšlo mě to na 308,- Kč včetně vodících lišt. Opravdu mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jj to je snad jedina origo vec od skodofky, ktera je super za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Zdravím, tak jsem si tenhle týden koupil ty drobnosti do zavazadelníku na Fabii II. Jen bych potřeboval pomoc při montáži těch vyklápěcích háčků. Montoval je někdo sám nebo se to musí nechat namontovat v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ahoj,nevíte někdo jestli se náhodou nedělají kastlíky do kufru nad blatník jako má např:FOROMEN viz foto ale pro krátkou F II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No veru nerobia sa, oni sa tam ani nikde nezmestia, keďže obloženie nad blatníkom je potiahnuté až hore po plato. Viď foto v prílohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Chlapi, nevíte prosím vás někdo, jestli se daji dokoupit ty odkládací přihrádky do zadních dvěří?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 origo, podle mě, ne, je to součást tapecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) To fakt? Já sem myslel, že se to tam dá normálně přidělat Ještě bych se chtěl zeptat těch kdo mají ty boční přepážky v kufru, jestli se tam vleze láhev s destilkou? Když tam ty přepážky nejsou, tak tam krásně zapadne. Editováno: 22. Listopad 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Lahev s destilkou se tam akorat vejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) Ještě bych se chtěl zeptat těch kdo mají ty boční přepážky v kufru, jestli se tam vleze láhev s destilkou? Když tam ty přepážky nejsou, tak tam krásně zapadne. Ja tam mam "na stojaka" za jednou prepazkou 3 x 2l PET flase (destilka a napln do ostrekovaca). Tie prepazky su fakt super - konecne mam v kufri poriadok Editováno: 22. Listopad 2008, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) OK, díky za odpovědi btw. triktrak: mě bude stačit, když se tam vejde jen jedna láhev, nemáme combi Editováno: 22. Listopad 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.