Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

K dispozici s motorem 1.4 102k (185 km/h, 10,5s) a 1.6 115k (200 km/h, 9,7s).

frontzoomxy4.jpg

48246132ab9.jpg

11959836dt3.jpg

89846752qz4.jpg

20412617br0.jpg

No vida... Mozna by to mohlo byt voditko pro opticke ztvarneni FII RS. Fabia I Sport prece v Recku byla take s opti kitem stejnym jako u nas na FRS a mela 1.4 16V.

no doufám že ereso bude odvážnější ale tohle je pekný to je fakt ta černá střecha tomu sluší ;)

a ten druhej motor se 115k taky není k zahození :palec2:

Co je mimo střechy a zadního "difuzoru" a koncovky jinýho na tom?

No nevim, stale bych si pod nazvem RS predstavil neco co ma trosicku vic po kapotou.

Michale to asi nemá být RS, ale jen sport edice...

Mě se líbí ta černá střecha, všichni dávají bílou a tohle je něco originálního :-)

Aha tak to sem se prekoukl, tak to omluva !

len neviem preco prestriekali tu povodnu ciernu farbu na striebornu lollollol

No nevim, stale bych si pod nazvem RS predstavil neco co ma trosicku vic po kapotou.

Presne ten znak RS je hooodne nepatricnej ... kdyz to nema ani 130kobyl jako 1cka...

už i to se mi začina libit, stačej kola,černá střecha,koncovka a jaky je to autičko :-P ale ten sport paket je stejne hezkej heh ..

není k tomu něco víc?nějaké info...jestli to má jinej podvozek,jaký kola.....žádná sláva....jinak..i na sport paket..

Míro řek bych že je to obyč FII jen na kolech a plastech + sport řadička,pedaly sedačky :-P

edit: zapomel jsem na koncovku :-P

Upraveno od kodemi.:R

chjo.. zapomenout na koncovku. Styd se Kodemi! Hlavne, že máš za nickem ".:R" :D

není k tomu něco víc?nějaké info...jestli to má jinej podvozek,jaký kola.....žádná sláva....jinak..i na sport paket..
tak pokud umíš jejich místním jazykem :)http://www.skoda.gr/models/fabia_sport/popup/

je tam pak i nějakej dokument v pdf.

Jinak musím říct, že už se mi to taky začíná trochu zamlouvat, uvidíme jak bude vypadat plnohodnotné Ereso.

Upraveno od -Martin-

Ta černá střecha k té stříbrné je fakt :prc:

Jinak motorizace je tedy 1.4 16V 63kW a 1.6 77kW, že?

motorizace je pre sport 1.4 16V: 102/4910 hp/min-1 a 148/3960 Nm/min-1 a pre 1.6 16V: 115/5710 hp/min-1 a 155/3880 Nm/min-1

a standart pre 1.4 je 86/5000 hp/min-1 a 132/3800 Nm/min-1 a pre 1.6 je 105/5600 hp/min-1 a 153/3800 Nm/min-1 :p:p:p

Upraveno od domino666

• 2 týdny později...
Ta černá střecha k té stříbrné je fakt :prc:

Jinak motorizace je tedy 1.4 16V 63kW a 1.6 77kW, že?

No jestli počítám správně. tak 63kW určitě není 102koní. To by mě zajímalo co je to teda za motory ;)

Upraveno od Mates_XIV

jo mohlo by to byť slušné vozenie ale Škoda by mala pamätať že symbol Rs sa nelepí na bárzčo! Šak viete - posvätná záležitosť(130RS nikdy nezomrie) :)

Vždyť to není RS, ale SPORT Edition!

Vždyť to není RS, ale SPORT Edition!

Jo len ten znak na maske mi tam nesedí :)

Aha, toho jsem si ani nevšiml, promiň.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.