Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Míro řek bych že je to obyč FII jen na kolech a plastech + sport řadička,pedaly sedačky :-P

edit: zapomel jsem na koncovku :-P

Editováno: , autor: kodemi.:R
Vloženo (editace)
není k tomu něco víc?nějaké info...jestli to má jinej podvozek,jaký kola.....žádná sláva....jinak..i na sport paket..
tak pokud umíš jejich místním jazykem :)http://www.skoda.gr/models/fabia_sport/popup/

je tam pak i nějakej dokument v pdf.

Jinak musím říct, že už se mi to taky začíná trochu zamlouvat, uvidíme jak bude vypadat plnohodnotné Ereso.

Editováno: , autor: -Martin-
Vloženo (editace)

motorizace je pre sport 1.4 16V: 102/4910 hp/min-1 a 148/3960 Nm/min-1 a pre 1.6 16V: 115/5710 hp/min-1 a 155/3880 Nm/min-1

a standart pre 1.4 je 86/5000 hp/min-1 a 132/3800 Nm/min-1 a pre 1.6 je 105/5600 hp/min-1 a 153/3800 Nm/min-1 :p:p:p

Editováno: , autor: domino666
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
Ta černá střecha k té stříbrné je fakt :prc:

Jinak motorizace je tedy 1.4 16V 63kW a 1.6 77kW, že?

No jestli počítám správně. tak 63kW určitě není 102koní. To by mě zajímalo co je to teda za motory ;)

Editováno: , autor: Mates_XIV
Vloženo

jo mohlo by to byť slušné vozenie ale Škoda by mala pamätať že symbol Rs sa nelepí na bárzčo! Šak viete - posvätná záležitosť(130RS nikdy nezomrie) :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...