Duben 5, 201312 r Muj nazor je ten, ze i kdybych dal za auto 300k, tak nejsem dement abych kupoval koberce za jednou takovou cenu, nez mam o prispevek nize ve stejne kvalite Takze Kracmi diky za tip, navic mam taky svetly intos, tak o to vic dik.
Duben 5, 201312 r Tak co se týče toho čističe kůže vlákno je zde: http://forum.skodahome.cz/topic/123329-autokosmetika-le%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-korekce-laku-a-v%C5%A1e-kolem-toho/ Jinak v reálu to vypadá o dost líp. Foták nic moc, až budu mít celé auto koplet, tzn. vyčištěné sedačky, tapeci podlahovej koberec a dám tam ty nový béžový koberečky tak nafotím. Doufám, že to bude vypadat, jak když spadne z linky:-D
Květen 3, 201312 r Víťo, nejen většinový, ale hlavně fundovaně podaný! Začínám mít dojem, že do té naší SUPÍ BANDY začíná pronikat názorově zcela odlišná skupina "mlaďochů", kteří mají svůj specifický pohled na věc a hlavně nevědí nic o tom, "že komu je vidět hluboko do kapsy, tak je buď idiot a nebo podvodník". Ale jak píšeš, proti gustu žádný dišputát a každý má právo na svůj názor, jen jej nesmí druhému vucovat! To Zárubič: zapojíme mozky a přítele googla! sorry nikoho sem nechtěl naštvat ani se vytahovat.řeší me tady předražený koberečky ale i naše auta jsou předražený
Květen 13, 201312 r V teto dobe jsou superby levne auta! Kde jsi na to prisel ze jsou predrazene? Vzdy se da koupit dobry kousek i za 100tisic coz je dost dobra cena za auto jakym superb je.
Květen 16, 201312 r To je možný ale nemusí mít servisku vedenou ve škodovce a pak můžeš řešit prot ti nevymění rezavý víko od kufru.Ted hodně šli dolu z cenou.Před dvěma lety když sem ho kupoval to bylo jiný
Květen 16, 201312 r Superba bych za 100 tisic rozhodne nekoupil, max tak octavii 1. Supa v solidnim stavu od cca 160 tis kc, aby mel maximalne 6 let a do 130 tis podctivych.
Květen 16, 201312 r Tak soudil jsem podle sveho ktereho sem koupil za 105 z nemecka 130tis najeto se serviskou pravou
Květen 17, 201312 r Zase mas 2,8 vis, ty jsou levnejsi, protoze jsou drahe servisy a provoz. Ale pokud je pravda co pises, koupil jsi dobre kamo :-) Mas tam lpg? Upraveno Květen 17, 201312 r od brc.majkl
Květen 17, 201312 r No já mám 2,8 taky, dal jsem za něj dokonce 125tisic a ma najeto 197 tisic:-) Do motoru leju jen olej a benzin. Když sednu do octavie 1,6 která jezdí sice za 7,5 litru ale je to tak líný, že raději budu jezdit 2,8čkou za 9-10litru. Jinak chod 6valce v benzinu se nedá srovnat:-) ten projev, to ticho.....
Červen 15, 201312 r ZDRAVIM PANOVÉ, PROSIM VÁS NEVITE NĚKDO OZNAČENÍ ÚCHYTEK INTERIOVYCH KOBERCU A TEN VYDECH POD PŘEDNIMI SEDADLY, KTERE SLOUŽI K OFUKU NOHOU ZADNICH SPOLUJEZDU???? NĚJAK JSEM TO NENAŠEL. DIKY.. Upraveno Červen 16, 201312 r od artmarek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.