Publikováno Květen 28, 200817 r Zdárek. Řešim s kámošem takovou zajímavou věc. Je možné vyměnit u Superbu manuální převodovku za tiptronic??? Podle mě by to jít mělo ALE..... Jestli někdo něco víte tak se podělte. Případně kolik by ta sranda stála...
Květen 28, 200817 r Nevím o nikom kdo by to dělal, ale bude to dost náročné, jelikož bude potřeba hodně elektroniky. Nepovažuji to za rozumné, ale udělat jde téměř vše, pokud je dost peněz a tohle bude drahé.
Květen 29, 200817 r Autor Jo to je jasan že to bude drahota. Jen mě zajímalo jak se věci maj. Kdyby něco někdo náhodou věděl tak určitě pište. zatiim
Červen 2, 200817 r Jo to je jasan že to bude drahota. Jen mě zajímalo jak se věci maj. Kdyby něco někdo náhodou věděl tak určitě pište. zatiim Všechno jde,když se chce,určitě musíš vyměvit převodovku,koupit přesně podle typu motoru,pak řídící jednotky,pedály a spousty svazků kabelou.Kamarád o tom taky přemýšlel a když mu mechanik řekl,jak dlouho to bude trvat a co to bude stát,radši to prodal a koupil automat.
Březen 29, 201114 r Z man delat at je hodne drahej spas.. Opacne to jde bez problemu a cca za 25tisic realny. To je lepsi prodat a koupit at..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.