stenly Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Uz tomu asi tak bude nie nepride sama ja pridem z nou.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nie nepride sama ja pridem z nou.... :p Beru te za slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 sem chtel napsat ze neco ulovi do te doby, jak vidno ani se nemusela moc snazit a vyslo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 sem chtel napsat ze neco ulovi do te doby, jak vidno ani se nemusela moc snazit a vyslo to Pche za co me mas prosim te Si myslis ze mam kazdy tyden jinyho nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 kua tady se to rozjelo vorlajz: kua, zas jeden tjůning odpůrce píšu tě tam jakej odpůrce? nehledě na to, že se nejedná o tuzing sraz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 :D Neco se ti nezda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 pardon jestliva jsem se te nejak dotknul, myslel jsem to tak ze kdyz budes chtit urcite nebude problem najit nekoho kdo by s tebou rad jet, KAMARADI a tak ze ano ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 pardon jestliva jsem se te nejak dotknul, myslel jsem to tak ze kdyz budes chtit urcite nebude problem najit nekoho kdo by s tebou rad jet, KAMARADI a tak ze ano ....... Jeste nedotknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No tak jestli to půlka neodvolá tak to vypadá na moooc pěknej sraz Ještě zkoušim někoho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jj, vypadá to na hodně slušnou účast za chvíli budem konkurovat srázku v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jestli mi nepřestanete dělat do CMF, tak nejedu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ti to do ní nikdo nedělá, Vorlajzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak tak, my co mame pritelkyni tak nas nejaka CMF vuuuubec ale vuubec nezajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jj, vypadá to na hodně slušnou účast za chvíli budem konkurovat srázku v Ostravě šák přijedu na inšpekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 dělám si prdel... lamky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 BadyS: to je taky jedině dobře, aspoň se přiučíš, jak se má pořádat sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Olaf: jj, písnu tě tam s otazníčkama pension je cca 30m od parku jen 30m tak to je Luxus to se budu moc treba tak jen odkutalet pokud po bude z kopce, drobny detail rikal jsi s otaznickama nejsou tam a kdyby slo hod mi tam misto a radeji @. Diky ps. CMF tam mas furt s druhou polovicou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Olafe, jel bys s námi v sobotu společně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ja ristis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 dělám si prdel... lamky... dyť já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ja ristis Tak nee, abys nám ujížděl s panem Hrábě .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jen 30m tak to je Luxus to se budu moc treba tak jen odkutalet pokud po bude z kopce, drobny detail rikal jsi s otaznickama nejsou tam a kdyby slo hod mi tam misto a radeji @. Diky ps. CMF tam mas furt s druhou polovicou opraveno sorry, nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 spis by hrabe ujizdel i me, jeste nebyla odvaha na chip a kdo vi jestli bude. V kolik by mel byt vyjezd?. Chlapi nedelam si iluze ze moje auti bude tercem tisice blesku z fotaku, vsichni vime ze nejvice se bude fotit vorlajzovo capuchino ze , ale chtel bych usetrit praci tem co budou (snad) pak zamazavat SPZ na fotkach. Schanim kontakt na nekoho kdo mi udela plastovou SPZ s mym nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.