najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 a neříkala jsi v minulosti že ty starý jsou o.k. ...???? Jasný že časem budou...už ted je Haty kočka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Vorlajz: to ne, ale bez vas by to taky nebylo takový... kdo uvidí video pochopí Najmis: jj jsou OK, ale u face nejsou tolik vidět žárovky... zatím je to jedno, teď jsem hrozně ráda za to co se náp povedlo konečně dodělat Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jani... ale jenom o mě to nebylo... ... ale slováci jsou hrozní borci!!! jj jak vraviš aj slovaci su borci... hehe ty si bol partner z booobikom no a ja som si tiež našiel jedneho partnera.. lol (sem vam zavidel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 tady už to neuhádáš, - co si nepamatuju není pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ty kokso ani Stenly nezahálel! hh hustě ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) kdyby vám nešly stáhnout ty videa přes ten odkaz "stáhnout soubor", tak to udělejte takto: klikněte na ten odkaz od Janinky a pak nedávej stáhnout soubor, ale pravým klikněte na "turnov-2008.mov" a dejte uložit jako! a pak si to puťte z disku! Editováno: 10. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ked som na vas dvoch pozeral tak mi bolo trošku smutno.. musel som si tiež niekoho najsť nie?? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 fotomontáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) kdyby vám nešly stáhnout ty videa přes ten odkaz "stáhnout soubor", tak to udělejte takto: klikněte na ten odkaz od Janinky a pak nedávej stáhnout soubor, ale pravým klikněte na "turnov-2008.mov" a dejte uložit jako! a pak si to puťte z disku! čikula tentokrát to tam měli holky těžký, párovali se tam samý kluci Bobik: video neukecáš Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 dokaž že to je fotomontaž lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 dokaž že není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 tak sem zkouknul videjko 1 a musím říct že to nemá chybu to co tam ty dva předváděli by dalo na celovečerní film ta slivovička dělá divy kucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 dokaž že není! a sakra tak to fakt nedokažu...ale ani ty že je lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 no ty woe, létající jou, to je nářez díky všem za pochvalu za celý EDT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) tak tak bobik má pravdu ta fotka mojí maličkosti se stenlym je fotomontáž..ve skutečnosti se chtěl přidat i vašek ale fotku upravili a není to tam patrné lol jinak samozřejmě fotky bobika s...nebo vorlajze s....jsou pravé :p a stenly ty chceš lítat? ty newiš že když se zamiluješ tak se nadnášíš ? jo a jinak ne že mi dáte přezdívku airjou - jet air Editováno: 10. Srpen 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jinak na stahování videí používám prohlížeč Firefox a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jou: ty ses nám zamiloval? včera se spíš někdo zamiloval do tebe nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 já ani nevím, kterej to ten vorlajz byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jou jou: krajšie by som to nenapisal..presne tie naše fotky su fotomontaže a tie druhe su prave origo. no zamilovanej som bol ale nejako som nelietal ako ty z dovodu ze ma to neunieslo koli mojej nadvahe dakie: presne ako úpises vcera se spis nekdo zamiloval do neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 já ani nevím, kterej to ten vorlajz byl a ja viem prečo to nevieš... to bude tym tlačitkom reset ... ta komplet zresetovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 příště by ten sraz měl být na celý víkend... zachlastat v pátek a v sobotu už jen tak lehce... protože tohle ježdění po chlastačce už pro mě prostě není... mám s vý papíry rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 <-- vorlajz a takhle za ním pořád běhal bobík --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Joujou: já ti dám, že sem se chtěl přidat, takhle se můj tým nechová Jinak sraz byl super, skvělý fotbálek, až na Vorlajze... nás porazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 vorlajz: jj, to je dobrej nápad, ale zase v pátek odpolko by nepřijelo tolik lidí nebo udělat pátek vysloveně na kalbu a v sobotu se srazit s ostatníma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Vašek: no, moc si na to přidání nevypadal ale chlapci měli zajímavý choutky tak sem zkouknul i druhý videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.