headerTDI Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 pracuje x300 i s iphonem 3g ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 myslim ze ne. Mam pocit ze X100ano ale nepametam sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 mam ida 300 asi mesic. je to super radio ,ale chtel bych se zeptat jak jste spokojeni s prijmem radia? me hraje hur nez predesle stare jvc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 mam ida 300 asi mesic. je to super radio ,ale chtel bych se zeptat jak jste spokojeni s prijmem radia? me hraje hur nez predesle stare jvc. to je nějaký divný, já si ten tuner nemůžu vynachválit koukni jestli máš pořádně zapojenou anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) MUSIM ZAJIT DO SERVISU KDE TO MONTOVALI a zeptam se jich,jestli mi nevyndali zesil.anteny,fantoma. A mel bych jeste otazku,USB mam tam asi 80 skladeb,proc kdyz vypnu motor a za chvily jedu zas dal ,tak to zacne hrat pokazde od stejne skladby.proc to nezacne tam kde to skoncilo. tak radio uz hraje super. vymenil jsem prut anteny. Editováno: 17. Duben 2009, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.