riddle Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Zdravim, mam auto Octavia 1.9 TDi Combi 2002, a chtel bych ho nejak zmodernizovat. S prichodem nove Octavie II me napadlo ze bych mohl udelat nejakej facelift tak abych z meho auticka udelal aspon neco podobnyho tak jako je OII. Mohl by mi nekdo poradit? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 neviem si celkom dobre predstavit ako chces z octavie 1 urobit auto podobne dvojke.fakt pekna hlupost ale vlastne mam pre teba radu... kup si octaviu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 možná myslíš nárazníky ve stylu O2???? aby to opticky vypadalo trochu jako O2? jinak jsem tady četl, že hlavový opěrky z O2 jdou krásně na O1 a nejsou zase tak drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 No nevím taky mi to přijde jako pěkná kravina nezlob se ,ale tyto dvě auta jsou po stránce designu úplně rozdílný podle mě by ti s toho vyšel pěknej paskvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Jak uz tu rekli kolegove, OI a OII jsou trosku jina auta a spojovani techto dvou = oh my god ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 facelift O1 už máš, na O2 nepředěláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) třeba myslel něco jako tohle.... Editováno: 8. Červen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 no jde mi o narazniky, lepsi svetla atd... a co se tyce interieru tak to trosku taky vylepsit... nechce se mi prodavat OI a doplacet si furu do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 no jde mi o narazniky, lepsi svetla atd... a co se tyce interieru tak to trosku taky vylepsit...nechce se mi prodavat OI a doplacet si furu do OII nárazník si dej o O I RS, vypadá dobře. lepší světla - co to znamená? Pokud máš problém se svítivostí, můžeš zkusit lepší žárovky, případěn nějakou HID sadu.. interiér si můžeš vylepšit různě, ale do podoby O II ho určitě nedáš tak, aby to nebylo moc násilné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) tak tak.......................vzniklo by něco, co by nebylo hezký Editováno: 8. Červen 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak tak.......................vzniklo by něco, co by nebylo hezký Mne sa to nahodou celkom paci - zadne svetla z O2 na O1. Predne svetla na O1 z O2 je ale hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Alebo vyckaj na facelift O tour - vraj bude spolu s faceliftom O2 uz tuto jesen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Je mi jasny ze z OI OII neudelam, jen bych chtel trosku probudit k zivotu me dosavadni auticko, ja jsem s nim spokojenej sem tam nejaka mensi oprava jinak je to OKi, ale jdem mi o to ze sem tam zahlednu nejakou upravenou a nestiham se divit co vsechno se da udelat, naraznik z RS tam asi padne k tomu jeste nejake drobnosti.... ale potrebuji nejakou motivaci, foto kam az se vda uajit tak aby to belo stale pekne a ne preplacane jak v exterieru tak v interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mne sa to nahodou celkom paci - zadne svetla z O2 na O1. Predne svetla na O1 z O2 je ale hnus... Na muj vkus az prilis "baculata a zaoblena" ale proti gustu zadny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Na muj vkus az prilis "baculata a zaoblena" ale proti gustu zadny ... ale jde to , je to zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Mě by zajímalo, jak by vypadaly adní světla z Kia C´eed na oktě kombi :-) já vím, paskvil, ale mě se ta Kia líbí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 ta kia anebo ty svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada... V kazdem pripade dilu zdar ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada...V kazdem pripade dilu zdar ! zrcátka z O2 na O1 můzou vypadat fakr drsne, nemate fotky nekdo??? jinak zadni svetla z kombíkové Kia C´eed mám namysli...otazkou je,jak moc velkej problém by to byl no...na druhou stranu, nektery experimenty jsou docela pekny...ale napr. svetle preni z fabie ve favoritu apod...je na blití...ale zadní svetla O2 na O1 vypadaj zajimave.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Fotky zrcatek z O2 na O1 tu nekde jsou, ale podle me to nevypada moc dobre. Octa1 je preci jenom trosku baculatejsi a zaoblena, O2 je hranatejsi a podle toho vypadaj zrcatka. Spis by me zajimalo, jak by octa1 vypadala se zrcatkama ze superba (passata) nebo z VW Touran, ktery ma zrcatka dost podobny octe1, ale maj blinkry. Editováno: 14. Červen 2008, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 přesně tak, už jsem to viděl i v realu, a fakt to není ono. ale pokud by pasovaly zrcátky z G4, tak bych uvažoval o novince od in-pro, ti je dělají v desingu G5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.