Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

mam auto Octavia 1.9 TDi Combi 2002, a chtel bych ho nejak zmodernizovat. S prichodem nove Octavie II me napadlo ze bych mohl udelat nejakej facelift tak abych z meho auticka udelal aspon neco podobnyho tak jako je OII. Mohl by mi nekdo poradit?

Dikec

Vloženo

možná myslíš nárazníky ve stylu O2???? aby to opticky vypadalo trochu jako O2? jinak jsem tady četl, že hlavový opěrky z O2 jdou krásně na O1 a nejsou zase tak drahý

Vloženo

No nevím taky mi to přijde jako pěkná kravina nezlob se ,ale tyto dvě auta jsou po stránce designu úplně rozdílný podle mě by ti s toho vyšel pěknej paskvil :feve:

Vloženo
no jde mi o narazniky, lepsi svetla atd... a co se tyce interieru tak to trosku taky vylepsit...

nechce se mi prodavat OI a doplacet si furu do OII :)

nárazník si dej o O I RS, vypadá dobře.

lepší světla - co to znamená? Pokud máš problém se svítivostí, můžeš zkusit lepší žárovky, případěn nějakou HID sadu..

interiér si můžeš vylepšit různě, ale do podoby O II ho určitě nedáš tak, aby to nebylo moc násilné...

Vloženo

Je mi jasny ze z OI OII neudelam, jen bych chtel trosku probudit k zivotu me dosavadni auticko, ja jsem s nim spokojenej sem tam nejaka mensi oprava jinak je to OKi, ale jdem mi o to ze sem tam zahlednu nejakou upravenou a nestiham se divit co vsechno se da udelat, naraznik z RS tam asi padne k tomu jeste nejake drobnosti.... ale potrebuji nejakou motivaci, foto kam az se vda uajit tak aby to belo stale pekne a ne preplacane jak v exterieru tak v interieru :)

Vloženo

Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada...

V kazdem pripade dilu zdar !

Vloženo
Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada...

V kazdem pripade dilu zdar !

zrcátka z O2 na O1 můzou vypadat fakr drsne, nemate fotky nekdo??? jinak zadni svetla z kombíkové Kia C´eed mám namysli...otazkou je,jak moc velkej problém by to byl no...na druhou stranu, nektery experimenty jsou docela pekny...ale napr. svetle preni z fabie ve favoritu apod...je na blití...ale zadní svetla O2 na O1 vypadaj zajimave....

Vloženo (editace)

Fotky zrcatek z O2 na O1 tu nekde jsou, ale podle me to nevypada moc dobre. Octa1 je preci jenom trosku baculatejsi a zaoblena, O2 je hranatejsi a podle toho vypadaj zrcatka. Spis by me zajimalo, jak by octa1 vypadala se zrcatkama ze superba (passata) nebo z VW Touran, ktery ma zrcatka dost podobny octe1, ale maj blinkry.

Editováno: , autor: tomina
Vloženo

přesně tak, už jsem to viděl i v realu, a fakt to není ono. ale pokud by pasovaly zrcátky z G4, tak bych uvažoval o novince od in-pro, ti je dělají v desingu G5

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...