Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Sakra, sakra...ja chci taky!!! :help:

jak děti.... lol

Proč...., mě se to taky moc líbí - jen to je móóóc penízek :wallbash:

• Autor

Jasně že je.Všechna sranda něco stojí,bohužel.Ale?????Máš Trinax za 60.000??Asi ne.jdi do škodovky a´t ti to udělají.Buď ti řeknou 10.000 nebo že to zase nejde,takže ono je to otázka či je či není drahé.

Jen jsem myslel, že se mi to taky moc líbí, ovšem v autě ho nemám, bohužel!!! :kol-29:

No samo, že každá sranda něco stojí a já ani nejsem proti dát do auta tuto elektronickou hračku, ALE..... :t

Má O2 je MR05 možná 06 (vyrobeno 10/2005) a tak bych musel udělat moc změn a nejen výměnit Trinaxe. :(

Samo, plus někoho kdo mi poradí a pomůže s instalací.

Upraveno od Miloš

ahoj vsichni,

chci vymenit audience za columbus a rad bych neztratil zobrazeni senzoru. na kolik vyjde tato uprava? a je nekdo schopen to za uplatu udelat?

Cca 5000Kc, ale hodne zalezi za kolik se ti podari sehnat konkretni jednotky. S montazi by nebyl problem.

• Autor

Za 4000 to zvládnu i s jednotkami

Cosby !!!

PARADA!!! Sikulka!!! Myslim ze ta zacnem mat radsej ako svoju polovicku :prc:

..no ale vazne, mame s userom JosKa zalusk na Bolero, je mozne ze sa objavi nejaky-ten kusok na trhu, otazny bude ale jeho povod. Rad by som mal povodny vyrobok, a nie nieco povodom z cudzieho auta vybrate nasilnym sposobom za maleho predpokladu, ze to bol mozno niekto z fora.

Takze ja si radsej pockam na nahradny diel, resp. overeny zdroj, a nasledne ta s velkou radostou oslovim s prosbou o pomoc na ozivenie parkingu (predok/zadok) a HF

... otazka je, budes tak dobry a poradis resp. pomozes ked to bude aktualne? ;)

Za 4000 to zvládnu i s jednotkami

cosby, tak do toho okamzite jdu. v sekci elektrika jsem popsal nejake dalsi veci, co bych rad, je mozne se s tebou domluvit na vsem? odkud jsi?

Hale na Cosbyho dolehla ekonomická krize :):):) Minulej tejden to bylo za 5 a to jsem si měl všechno sehnat sám...tak ještě tejden počkám. Nic ve zlým, ale napsat jsem to musel ;););)

Hale na Cosbyho dolehla ekonomická krize :):):) Minulej tejden to bylo za 5 a to jsem si měl všechno sehnat sám...tak ještě tejden počkám. Nic ve zlým, ale napsat jsem to musel ;););)

... jedno vysvetlenie na to bude, a to ze prichadzaju vianocee :kol-147: .. pockame do vianoc,a Cosby nam to bude vsetkym montovat zadara (kedze su to sviadky, stastia, lasky, pohody, atd atd atd , a v tieto sviadky sa nepatri zarabat na kamaratoch ) :kol-131:

Cosby !!!

PARADA!!! Sikulka!!! Myslim ze ta zacnem mat radsej ako svoju polovicku :prc:

..no ale vazne, mame s userom JosKa zalusk na Bolero, je mozne ze sa objavi nejaky-ten kusok na trhu, otazny bude ale jeho povod. Rad by som mal povodny vyrobok, a nie nieco povodom z cudzieho auta vybrate nasilnym sposobom za maleho predpokladu, ze to bol mozno niekto z fora.

Takze ja si radsej pockam na nahradny diel, resp. overeny zdroj, a nasledne ta s velkou radostou oslovim s prosbou o pomoc na ozivenie parkingu (predok/zadok) a HF

... otazka je, budes tak dobry a poradis resp. pomozes ked to bude aktualne? ;)

Pevně věřím že nám v SII Bolero nějakou dobu vydrží a alespoň nikdo zde na forů nebude kupovat radio s pochybnou minulostí !!!

Jen blbněte a budeme si to muset dělat sami a to by nebylo dobré.... :palec2::palec2::palec2:

• Autor

Tak to je blbost.Toto jsem nikde nenapsal

No Comment.....

• Autor

JO,ale za práci na to zobrazení.Myslel jsem,za kolik seženeš ty věci ostatní,tzn Columbuse.Asi těžko bych si za přepinování a natažení pár drátu účtoval 5000

Jak říkám, neřeším to, jsem rád, že je někdo ochotný to udělat...to znamená sehnat si jen Columbus nebo co všechno???

• Autor

jo,navi

jo,navi

Ono na kombiku je dost zlozite sa dostat k RJ senzorov (na lavom blatniku), preto uz len normalne rozobratie interieru trva skoro hodinu (a treba vedit ako na to ;) ). Ja si to osobne viem rozobrat, ale ked si mam zratat straveny cas nad pinovanim ,skusanim a nastavovanim, radsej vzdam hold skusenym ktori to vedia urobit relativne rychlo, precizne, a hlavne tomu rozumeju ..vsak Cosby... ;)

Pěkná práce cosby :palec:

Zdar chlapi.Taky bych měl zájem zprovoznit zadní parkováky na navigačce RNS 510,mám MR 2008 combi,navigace je dodělávaná a je VW s červeným podsvícením,zvládnul by to někdo a za kolko?Díky za odpovědi

• 1 měsíc později...

Dneska jsme vyměnily Strema za Columbuse a nějak mně nejde BT CK-7W. Telefon se na BT napojí, na Nokii mám autíčko. Při vytočení čísla nejde vůbec zvuk z repro, telefon ja taky hluchý. Nevím co s tím. Předtím nebyl žádný problém, telefoní seznam jsem ale na Streamu neměl. Prosím můžete dát někdo radu. Díky.

• Autor

Asi jiná komunikace

Asi jiná komunikace

Mezi BT a Columbusem?

Nemělo se něco přepinovat?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.