cosby Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Koupil jsem tuto sadu,vše jasné,ale nemám kabelář k repro.Na netu jsem sice stáhl pdf dokument,nicméně já mám vývod 2×5 a v návodu 2×4.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Předpokládám pátý pár je na subwoofer. Jenže Parrot počítá se standardem 4 repráků (viz. ISO konektory) a tak má udělanou i mute jednotku. Pokud budeš zapojovat mute kabel k rádiu, tak bych ten pátej reprák ani neřešil. Na hlas stejně stačej ty čtyři. Možná by to šlo používat i bez mute jednotky, ale nedokážu říct, jestli by se to líbilo rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 musí to mít mute jednotku nebo ne??To nemá výstup přimo do rádia na mute?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 myslím, že mute jednotku nemusíš mít pro rádia se vstupem phone, jak píšeš, což origo škoda mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 a má tedy někdo zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 vydrž, zkusím ho najít, volal jsem ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tady to máš: v plném rozlišení to máš v e-mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Hledal jsem a nenašel, sorry. Ale koukám, že Jakr má stejně asi novější... Myslím, že ta mute jednotka tam musí být, nejde jen o vypnutí výstupu z rádia. Potřebuješ fyzicky oddělit výstup z rádia a z HF, i když výstup na ztlumení rádia (phone, mute nebo jak se ten konektor značí) samozřejmě má. Paralelním připojením HF k reprákům bys mohl odpálit zesík v rádiu nebo rádiem HF. Osobně jsem nezkoušel, která komponenta je odolnější. Nehledě na to, že bych si musel dělat extra kabeláž. Připojoval jsem jí k aftermarket radiu, takže na standard ISO konektory velmi rychle a jednoduše. Jinak k origo rádiu by měla být k sehnání redukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ono jde spíš o to, že některý rádia bez mute jednotky pak slabě přenášejí hovor a nejde hlasitost pořádně nastavit, s jednotkou to je vždy lepší, ikdyž tu někdo psal, že se mu to líbilo více bez, myslím ve spojitosti se symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Už se to tu řešilo: střihnu modul repro a z kabelu využiju modrý - mute, červený a bílý připojím do zeleného miniisa na tel+ a tel-. Základní hlasitost vstupu telefonu na Symphony nastavím mezi 25 - 30 a vše funguje dobře. Parrot má i extra line výstup - zelený a hnědý, ale ten né vždy vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já právě nemám ty výstupy repro-tu kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Já právě nemám ty výstupy repro-tu kabeláž už si to pořešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 koupil jsem tu krabičku co chyběla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Každej tu v mnoha vláknech píše o tom, jak Parrota CK3100 montoval do OII. Já s tím mám problém, kam připojit kabel pro spínané napájení? Má OII nějakou svorku 15?? Kam to připojujete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.