Publikováno Červen 9, 200817 r Patral jsem patral az vypatral. Jedna se o to, ze pokud nexcete tuhle funkci, tak si v jednotce pro sterace odectete 2048 od soucasneho nastaveni a funkce se deaktivuje. Pro zelenace.... Najdi 09 Dej kodovani Vyber tu stiraci jednotku Tam bude nejake cislo napr 65525 Odecti 2048 Ziskas 63477 Zapis 63477 ..... Ostrikni sklo za jizdy a sterace to setrou, ale uz po te pauze nenanesou bordel zpet na sklo... ENJOY... P.S. Kdyby nekdo vedel co znamenaji zbyvajici bajtiky v teto jednotce tak sem stim. Nikde sem to nenasel. Je par jednotek, ktere nemaji vsechny popisky a funkce jasne.
Červen 9, 200817 r Dobrý popis! Tuhle "funkci" jsem vůbec nepochopil. K čemu může být, že stěrač setře již suché sklo? Nechal jsem si to deaktivovat v servisu.
Červen 10, 200817 r Autor Diky, snazim se. Protoze kodovani je obcas divocina a bez blizsiho postupu mene ostrileni borci chybuji... Taky sem zacinal.
Červen 15, 200817 r Mne napriklad tato funkcia vyhovuje pretoze po ostreku steka z vrchu alebo zo spodu (zalezi ci stojis alebo ides) voda ktoru ti este dodatocne zotrie.
Červen 15, 200817 r Já jsem to právě chtěl aby mě to v servisu zrušili a bylo mi řečeno že to nejde! Takže jo!
Červen 18, 200817 r Já jsem to právě chtěl aby mě to v servisu zrušili a bylo mi řečeno že to nejde! Takže jo! V servisu to lze. Pomocí VAS 5051B a 5052 1. řízené funkce 2. řídící jednotka palubní sítě 3. J400 - kódování, funkce dodatečného setření Jinak to lze ve vlastní diag. jak popsal Krysimlade
Červen 18, 200817 r To je zajímavé, že teď to jde. Řeší se to tu už delší dobu a každý se vracel s odpovědí, že ne e.
Červenec 2, 200817 r Autor Ja si to nasel na netu - protoze popis jednotky ve VAGu chybi. Dlouho sem hledal a tak at kazdej vi, kde to posolichat o))
Červenec 11, 200817 r Já například u O2 Elegance MR08 (výroba 05/08) tear drop vůbec nemám...za což jsem rád...že by už v Schade auto přišly na to, že je to kravina?
Září 2, 200817 r jak se ta funkce TEAR DROP projevuje? já jen že bych chtěl vědět, zda jí v autě mám bo ne díky
Září 2, 200817 r Že po použití ostřikovačů je jedno opožděné setření draku. Myslím, že to má každá okta
Září 2, 200817 r jo tak to sedí... vždycky to vezme ty poslední kapky co nacákaj... naštěstí mám i poté sklo krásně čisté... samozřejmě díky skvělé NANO vrstvě! koupí někdo???
Září 8, 200816 r Jo, to sice ano, ale pro jednoho to bylo moc, pro jednoho málo. Jinak originálně se to tuším jmenuje komfortní blikání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.