Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak by mě zajímalo, jestli majitel té "otrubkované" Octy má buď tak málo nebo tak moc sebevědomí, že tohleto spáchal... A jinak ty přišroubovaný kulatý odrazky na tom zadním nárazníku mě teda dost rajcujou! :smich:

Vloženo

Jsem to nestačil vyfotit, ale představte si:

Fábie se znakem RS na přední masce.

barva - stříbrná metalíza. Zde v pohodě.

Když projela kolem tak vzádu vidím:

motor - 1.4 MPI, přestavba na LPG.

Jsem si málem cvrnknul do gatí.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak tenhle imbecyl se za mnou držel na dálnici z ČT do Frýdku:

post-57881-0-81179500-1316604219_thumb.j

A to jsem jel furt takových 140-150 (GPS).

Nevím, mně to přijde jako nějaké vředy na světlech:

post-57881-0-59904600-1316604302_thumb.j

Vloženo (editace)

Dnes jsem potkal dalšího škodováka, má tam nálepku OCTAVIA CLUBu. Byla to RS úprava ale RS to určitě nebylo.

post-67513-0-99535200-1316813256_thumb.j

Editováno: , autor: Koty
Vloženo

Je neskutočné jak niekto dokáže doj=bať svoje auto chromovym tuzzzingom, je to veľká škoda.

No ja hned na druhy deň ked som kupil auto, OCTA 2 Black nalepil chromove kliky dveri, ale to bolo iba zo zufalstva lebo som ich nemal vo farbe auta ale z sedeho plastu. Tak dufam, že takyto tunning je pripustny :feve:

PS: Dnes som videl Staru feliciu s vyhnitými prahmi a kufrom, no v zadu mu svietila nalepka " Defend Lock " :D No kto by už to hrdzavu rachotinu kradol :smich:

post-68519-0-86877300-1317660425_thumb.j

Vloženo

Sniper: Na ty obroušené prahy ti stačí i jeden řidič. :)

Grochy: Kde s tím jezdíte? Po polních cestách? Jak na to koukám, tak ani lapače nečistot nezmůžou mnoho. :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...