Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Víš prd,samozřejmě,že Felicia Laurin a Klement existovala. Byl to nějaký speciál - měla například kožené sedačky,ABS a jiné výstřednosti,které jsou dnes brány jako standardní výbava. lol

Vloženo

Ty Felicie Laurin Klement se opravdu prodávaly , mělo to 1.6 motor , bylo to v kůži a podobně . Cena byla o dost vyšší proti obyč Feldě , jinak to bylo docela hezký na oko , jen ta cena .

Vloženo (editace)

@koss4ever:

Přiznám se, že bych tam čekal taky takové el. okna, třeba. Na klimu, jestli je, není vidět.

Ale mám takové tušení, že právě hlavním znakem této výbavy byly právě kožené sedačky.

@jaryn1975:

Na Škodovku nespoléhej. Dohledat u nich co v daném roce byla jaká výbava prostě nejde.

Jedině nějaké dobové recenze.

EDIT:

To se povedlo.

Ta fotka interiéru v recenzi je skoro stejná jakou sem dal firemp3 :palec2:

Kdyby tam nebyl ten smajlík......

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo

jen pro doplnění...L@K felicie měla krom jmenovaného taky tmavší odstín palubovku, kůži v tapecích, el. zrkadla, litáky atd...ale to hlavní nenabízeli se jen s motorem 1,6 ale taky jako 1,3 Mpi...klasika :palec2:

Vloženo

Aha tak to jo. No já se moc po dálnicích nepohybuju. Bylo jich asi 5 F II,ROOM, a SUP a ten jeden měl volant vpravo.

Jednou kdysi dávno jsem ještě viděl,jak měl v autě takové ty plastové figuríny co se do nich napouští voda kvůli zátěži....

Vloženo

Jen tak trochu mimo tema..musi se asi hodne blbe jezdit s volantem v pravo ze? :D Ja nedavno videl jak starej deda vjel na kruhac do protismeru a pak jeste z nej do protismeru vyjel :D nevim jak to s nim dopadlo ale nechapal jsem a ani jsem tomu chvili neveril :)

Vloženo

tomu ver ze blbo kol-16.gif , a najblbsie na tom je, ze pri predchadzani nevidis pred auto pred tebou. musis sa vystrcit takmer cely do protismeru, aby si videl, ze kurna, oproti sa vali autodoh.gif a nemozes predchadzat. a zase naopak, podobne debilne sa jazdi v anglicku s lavostrannym riadenim.

Vloženo (editace)

.... musis sa vystrcit takmer cely do protismeru, aby si videl, ...

To se najede ke kraji na pravou stranu, podíváš se, blinkr, plyn, černý dým a jsi před ním :smich:

Editováno: , autor: Wojnar

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...