Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic


krysarr

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Abych pravdu řekl, tak už taky jsem někdy taková "svině" a taky tak parkuji. Kór když "první" a "čtvrté" auto je tak blízko vnitřních čar, že "druhé" a "třetí" se tam jen s těží vejde, tak to prostě postavím mezi ně. Obzvlášť když je parkoviště úplně prázdné jako na fotce.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem. Taky mám stejnou zkušenost s oboucháním auta. Někdy mě připadá, že jsme přeteplenej národ, který se musí pořád na někoho mačkat. Několikrát se mi stalo (spíš pravidělně), že když jedeme s manželkou k nějakému tomu obchoďáku, tak ikdyž se snažím dávat auto daleko od ostatních tak stejně se vedle a nejlíp z obou stran postaví nějaké šmucky, kterým na nějakém tom šrámu nezáleží. A to si potom pěkně nahlas musím ulevít. Manželka se mnou nechce kvůli tomu na nákupy chodit :)

Editováno: , autor: Motofanda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je parkoviště poloprázdné, klidně se takto parkovat dá, proč by ne. Jdeš nakoupit a do 20 minut jsi zpět. Pravděpodobnost, že se za 20 min zaplní celé parkoviště a některé si nebudou mít kam zaparkovat, je hodně malé. Žádná sviňárna to není. Něco jiného by bylo, kdyby byly nouze o místa. Ale v skoro prázdném parkovišti je to jedno. Tam si klidně můžeš vyměnit i olej a nikomu to "v podstatě" vadit nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Styl parkování sice na hovno ale zrovna v neděli my v K.Varech nějakej sráč před Globusem zase odřel dveřma Superba.Já se těm lidem ani nedivím že takto parkují. Dřív jsem to odsuzoval ale ted už to občas dělám taky,spíš je my milejší moje auto než ty keci těch druhejch.Zajímavý je že většinou nejvíc řvou ty dementi, který když vystupujou a prásk dveřma do druhého auta a ještě blbě čumí a ani neřeknou soráč.Člověk když si koupí vysněné auto a pak vydí jak mu přibívají šrámy od dveří vedle parkujících aut tak mu z toho asi moc dobře není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žralok: Přesně tohoto jevu jsem byl svědkem v neděli. Na poloprázdném parkovišti stálo jedno auto a k němu se připasovávala couváním jedna ženská ve Fábii. Asi na třikrát. :doh

Další experti jsou ti, kteří si na parkovišti před obchodem na místo couvnou a po nákupu se z vozíkem derou mezi auta, aby se dostali k tomu svému kufru. A tak by se dalo asi pokračovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...