Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vidím, že se to tady poněkud zvrhlo - i když jsme v hospodě, pravidla platí i zde. Asi bude lepší se vrátit k fotkám z ulic, než vést tyto plané diskuse vedoucí akorát tak k udělování varování. 

Vloženo

RSo ma zimni spanek ;) Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car

k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne... :)

Vloženo

RSo ma zimni spanek ;) Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car

k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne... :)

Jo, z té křižovatky celkem dobře. No jo, kdo by si všimnul Feldy... :kol-28:

Vloženo

Víš co na to nejvíc člověka s.re? Že se staráš jak ocas leštíš, umýváš, věnuješ tomu čas a pak přijede nějaký idiot a úplný nezájem. prásk vlevo, prásk vpravo a ....

... ale pořád je to jenom kus plechu.

Jenže v tom je problém. Lidi se k tomu kusu plechu kolikrát chovají lépe než ke svým nejbližším.

Vloženo (editace)

Každý má své záliby. Já to beru tak, že jsem benzínový ( naftový ) šílenec a nadšenec. Lidi závidí, lžou, jsou sobečtí a neupřímní. Tohle ty stroje neumí a proto se jim věnuji o trochu více. Mám rád ty chvíle s tím strojem, protože si u toho vypláchnu hlavu právě od lidí či problémů a vložím do toho nějakou svou práci. A nesnáším když nějaký trotl mou práci ničí. :kol-47:

Editováno: , autor: Sniper_2003
Vloženo

Na té poslední fotce je celkem decentní křídlo. Docela se mi i líbí, nicméně ty zástěrky..... ehmmmmm....... :kol-64: 

Nu a ty první dvě jsou jasné  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9  kol9 

Vloženo

Já to fotil právě kvůliva tomu lízátku.

Přijde mi nějaké divné, nějak mi nesedí, je takové nějak vystrčené, nevím, ale určitě bych si ho nedal.

Až pak jsem si všim, že je i na té vínové.

Vloženo

jo jo, je to hodně vystrčený, ale prodávalo se to jak píšou kluci k tomu sport paketu (k těm nárazníkům), za mě to by ještě šlo, ale ty chromové lepící pásky, to je prostě otřesný na všech autech, u nás jezdívá taková fabie combíková (navíc v takové vyblité zelené barvě ještě) a tam je taky asi 10kg těch pásků, no prostě bleeeee.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...