pentadius Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Udajne 1000 aut mesicne... Celkem tempo... To na me vychazi na cervenec AF nebo G Davone, nechci být hnidopich, ale podle mě je 1AB 0000 - 1AB 9999 = 10000 aut nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) z ulice ne ale z prace Editováno: 24. Duben 2009, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Davone, nechci být hnidopich, ale podle mě je 1AB 0000 - 1AB 9999 = 10000 aut nee? No je, a? Ja za to nemuzu, ja jen citoval prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 zdeno: ty makáš v nějaký myčce aut ne? ale kua pěkný kárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 zdeno: ty makáš v nějaký myčce aut ne? ale kua pěkný kárky jojo u Makra v Ostrave, takova brigatka na černo. jezdi tam i Bentli za 5mega, q7 a x6 sou normalka no jo pani podnikatele nejsou žadne socky.(jako ja s RSem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 socka s RSkem - pěkný co mám říkat já s fabulkou - pro to snad už ani není hanlivej výraz ale každopádně mi je jasný jak to myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vittoooooo co ten sOpel, to nemyslis vazne!!? no coco? do octavky se nevejdem se psem tohle je "manzelky" ja mam porad koktici, zatim teda ale uz moc nejezdi a je jen na paradu a na cesty na hokej apod. jinak vectra je paradni, takze mi na ni nesahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no coco? do octavky se nevejdem se psem tohle je "manzelky" ja mam porad koktici, zatim teda ale uz moc nejezdi a je jen na paradu a na cesty na hokej apod. jinak vectra je paradni, takze mi na ni nesahej myslím že Oplík je víc než parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ještě hraješ hokej Vitto za Slávku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jirka - jj tak tak ted sme meli doma obe insignie, kratkou i dlouhou a uz to je krasny ale vevnitr pro me maliky takze vectra lepsi rosta - no ja za slavku hral 11 let vodni polo hokej sem se tam naucil az ve 21ti letech ja chytam jako jednicka ve www.hcsrsnipraha.cz; jako zaskok obcas v lepsich tymech ale jak rikam, tak nejak chytat me naucili na slavii, pan hronek a kluci z juniorky. proto slavistickej dres na kazdym treninku letos 75 hokeju - jak NHL pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 jj. Taky jsem Slávista. hokej jsem hrál od mala ale za Slávku nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Pěkně se tam hoši poskládali, 7 červených aut za sebou, ani do foťáku se mi to nevešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak to je hustý - vypadá to jako by se tam vyrojily "berušky" ...kdybych to věděl, rozšířil bych řadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 by ses tam s kombajnem nevešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Taky přidám ze pár foteček z Vyškova a vybral jsem i takové kde jsem si říkal co to auti tomu majizteli udělalo že jej tak sprznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Taky prihazuji par fotek z Vyskova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jé, tam má někdo na žluté RSce taky zimní Siriusy jako já...a taky bez krytek a středů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 pěknej "škoda koutek" ve Vyškově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 že by Kubiiik, Skaja, krozo, Lugo, pentadius? a kde je burek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 že by Kubiiik, Skaja, krozo, Lugo, pentadius? a kde je burek??? Skoro...pentadius tam nebyl, vedle Luga je jrm a burek stojí někde vedle Kubíka, ale z druhé strany tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ta bílá mi přišla jako Márův bělásek ale není vidět jestli to je combi nebo HTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 že by Kubiiik, Skaja, krozo, Lugo, pentadius? a kde je burek??? No a ta cerna okta kde je videt cela SPZ je asi koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Moooc pěkny fotečky!!! Těším se až bude tuning party i u nás v Hradci Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zde jsem Vam nahral ostatni fotky ke stazeni. Behem tydne tam dam i nejake videa. http://download.cz.hellshare.com/tunig-vys...4-09.rar/305398 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nebudu sem vkladat vsechny fotky..ani sem to nefotil ja..ale pak dam mozna nejake tak ted zatim odkaz co bylo vcera u nas...PROSTĚ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ !!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.