Duben 24, 200916 r Udajne 1000 aut mesicne... Celkem tempo... To na me vychazi na cervenec AF nebo G Davone, nechci být hnidopich, ale podle mě je 1AB 0000 - 1AB 9999 = 10000 aut nee?
Duben 24, 200916 r Davone, nechci být hnidopich, ale podle mě je 1AB 0000 - 1AB 9999 = 10000 aut nee? No je, a? Ja za to nemuzu, ja jen citoval prodejce
Duben 24, 200916 r zdeno: ty makáš v nějaký myčce aut ne? ale kua pěkný kárky jojo u Makra v Ostrave, takova brigatka na černo. jezdi tam i Bentli za 5mega, q7 a x6 sou normalka no jo pani podnikatele nejsou žadne socky.(jako ja s RSem )
Duben 24, 200916 r socka s RSkem - pěkný co mám říkat já s fabulkou - pro to snad už ani není hanlivej výraz ale každopádně mi je jasný jak to myslíš
Duben 24, 200916 r Vittoooooo co ten sOpel, to nemyslis vazne!!? no coco? do octavky se nevejdem se psem tohle je "manzelky" ja mam porad koktici, zatim teda ale uz moc nejezdi a je jen na paradu a na cesty na hokej apod. jinak vectra je paradni, takze mi na ni nesahej
Duben 24, 200916 r no coco? do octavky se nevejdem se psem tohle je "manzelky" ja mam porad koktici, zatim teda ale uz moc nejezdi a je jen na paradu a na cesty na hokej apod. jinak vectra je paradni, takze mi na ni nesahej myslím že Oplík je víc než parádní
Duben 24, 200916 r jirka - jj tak tak ted sme meli doma obe insignie, kratkou i dlouhou a uz to je krasny ale vevnitr pro me maliky takze vectra lepsi rosta - no ja za slavku hral 11 let vodni polo hokej sem se tam naucil az ve 21ti letech ja chytam jako jednicka ve www.hcsrsnipraha.cz; jako zaskok obcas v lepsich tymech ale jak rikam, tak nejak chytat me naucili na slavii, pan hronek a kluci z juniorky. proto slavistickej dres na kazdym treninku letos 75 hokeju - jak NHL pomalu
Duben 24, 200916 r Pěkně se tam hoši poskládali, 7 červených aut za sebou, ani do foťáku se mi to nevešlo
Duben 24, 200916 r tak to je hustý - vypadá to jako by se tam vyrojily "berušky" ...kdybych to věděl, rozšířil bych řadu
Duben 25, 200916 r Taky přidám ze pár foteček z Vyškova a vybral jsem i takové kde jsem si říkal co to auti tomu majizteli udělalo že jej tak sprznil
Duben 25, 200916 r Jé, tam má někdo na žluté RSce taky zimní Siriusy jako já...a taky bez krytek a středů
Duben 25, 200916 r že by Kubiiik, Skaja, krozo, Lugo, pentadius? a kde je burek??? Skoro...pentadius tam nebyl, vedle Luga je jrm a burek stojí někde vedle Kubíka, ale z druhé strany tuším
Duben 26, 200916 r že by Kubiiik, Skaja, krozo, Lugo, pentadius? a kde je burek??? No a ta cerna okta kde je videt cela SPZ je asi koho?
Duben 26, 200916 r Zde jsem Vam nahral ostatni fotky ke stazeni. Behem tydne tam dam i nejake videa. http://download.cz.hellshare.com/tunig-vys...4-09.rar/305398
Duben 26, 200916 r Nebudu sem vkladat vsechny fotky..ani sem to nefotil ja..ale pak dam mozna nejake tak ted zatim odkaz co bylo vcera u nas...PROSTĚ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ !!!!!!!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.