Květen 11, 200916 r co to je za tatru? Jj, pětinápravový podvozek připravený na speciální nástavby - viděl jsem an tom třeba vrtnou plošinu. Kdybys chtěl přesné označení, musel bych kouknout.
Květen 11, 200916 r jedna KOZA z brna, u olympie... Podobnou jsem viděl včera v OL u Baumaxu, hlavně že měl bíle vybarvené nápisy na pneu .smich:
Květen 11, 200916 r má dobrou spz 911 a podívej se na nálepky na spz třeba má propadlé stk Upraveno Květen 11, 200916 r od Majký
Květen 11, 200916 r Tohle stava u nas v ulici. Ma na tom poradny hovadka, zkusil jsem to vyfotit, kdyz jsem sel rano pro rohliky ale koukam, ze se to moc nepovedlo, no aspon neco
Květen 11, 200916 r pekny... ja toho phaetona musim vyfotit lip, tady to vypada, ze ma nejaky mrzaky, ale neni to tak
Květen 11, 200916 r Vyfot z blízka rozměr, ale bacha ať tě nevidí majitel, si řekne, že mu je chceš šlohnout
Květen 11, 200916 r No, to by nebylo hezky ale jo, nejak to zkusim, ale dnes uz to nebude, je s autem nekde pryc a zitra odjizdim, tak snad pristi tyden.
Květen 12, 200916 r Ty vole, to ako si môže dať niekdo na auto??? Asi pred dvomi mesiacmi v Uherskom Hradišti bolo na križovatke predomnou toto...
Květen 12, 200916 r Ve Starem Měste pane ... Vedle Sparu a nebylo to jak sem dojely ty ferrari,maserati,lamba,bentley,atd., atd.?
Květen 12, 200916 r Ty vole, to ako si môže dať niekdo na auto??? Asi pred dvomi mesiacmi v Uherskom Hradišti bolo na križovatke predomnou toto... quote] A co, já nic nevidím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.