krozo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jedna KOZA z brna, u olympie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 co to je za tatru? Jj, pětinápravový podvozek připravený na speciální nástavby - viděl jsem an tom třeba vrtnou plošinu. Kdybys chtěl přesné označení, musel bych kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jedna KOZA z brna, u olympie... Podobnou jsem viděl včera v OL u Baumaxu, hlavně že měl bíle vybarvené nápisy na pneu .smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 někdo začíná a turbem a někdo s HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 U ty 911 bych to videl spise jako recesi, treba jako si dat na RS HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) má dobrou spz 911 a podívej se na nálepky na spz třeba má propadlé stk Editováno: 11. Květen 2009, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tohle stava u nas v ulici. Ma na tom poradny hovadka, zkusil jsem to vyfotit, kdyz jsem sel rano pro rohliky ale koukam, ze se to moc nepovedlo, no aspon neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Já ti ukážu kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 pekny... ja toho phaetona musim vyfotit lip, tady to vypada, ze ma nejaky mrzaky, ale neni to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Vyfot z blízka rozměr, ale bacha ať tě nevidí majitel, si řekne, že mu je chceš šlohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No, to by nebylo hezky ale jo, nejak to zkusim, ale dnes uz to nebude, je s autem nekde pryc a zitra odjizdim, tak snad pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 asi pujdu na operaci bo me ta ruzova zbila do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ty vole, to ako si môže dať niekdo na auto??? Asi pred dvomi mesiacmi v Uherskom Hradišti bolo na križovatke predomnou toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ve Starem Měste pane ... Vedle Sparu a nebylo to jak sem dojely ty ferrari,maserati,lamba,bentley,atd., atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ty vole, to ako si môže dať niekdo na auto??? Asi pred dvomi mesiacmi v Uherskom Hradišti bolo na križovatke predomnou toto... quote] A co, já nic nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja si myslim že on myslel ty růůžove kola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Aha, bo ja furt na čučel a nic jsem na tom Maserati nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nová škodofka z Mimoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 A co, já nic nevidím Tá prvá veta bola myslená na tie ružové kola... sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ty kola "růžovky" jsou supr...hnedka jsem si vzpoměl na barbie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Né tak úplně z ulice, no Ten zvuk krááása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 čeština je krásný jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Paul: Editováno: 16. Květen 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 VYPADA TO NA PRAVIDELNE DODRZOVANI MIKROSPANKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.