Dodo-Kolín Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) to Walda RS: no to chcípu pod stolem to raca: Hustá šťára! V tý době snad nic silnějšího v ČR nebylo. Mě pobavěj vždy filmy z té doby a dohraný zvuk smyku Přitom Volha se jen tak zhóóópla Editováno: 13. Duben 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Co říkáte na tohle. Nešlo to nijak fotnout z boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 to Wojnar: Za mě hnus-čepice s kšiltem dozadu.... Umístění té značky je snad lepší origo než toto-ale asi chce být výjímečný-což se mu daří BTW: Dobrej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zaujaly mě ty kelímky, až doma jsem si všimnul to nápisu nad tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 14.4.2011 nedaleko Rumburku - sluzebni cesta (uz domu) - 60km/h.. smyk .. bum prask .. kotrmelce .. jel jsem jako spolujezdec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 David Melicharik hmm totalka ty si dufam dopadol lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 jeli jsme tam dva.. a ani jeden z nas nemel ani jeden skrabanec .. auto totalka asi ne:) normalne to jezdi ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Tak jste měli hned koupi krátkou verzi a ne Combo válet po lese a zkracovat ho aby Vám vlezlo do garáže... Samozřejmě humor! Důležité je že se Vám nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Že by šébr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 jo myslim ze šébr, jeli sme do kopce, a hned zatacka doprava.. bylo nam receno ze tam se bouracky stavaji porad taky ze tam bylo dost " nahradnich dilu " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Dneska v Opavě. Foceno z auta,tak sorry za kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Další podobná té, co jsem dával zde nahoře stránky. No nevím, to si už mohl koupit Dacii Logan, když se mu to tak líbí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) Tento klenot je na prodej ........ :-) (Bazoš, r.v. 2004, 1.9 TDI cena 179 000,- Kč) Myslím, že tam dlouho nevydrží :-) Editováno: 21. Duben 2011, autor: GOLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) Klenot ? No, nezlob se na mně, ale ty "chromové" polepy jsou, aspoň pro mně, hrozné . Není to auto z Třince? Jednu takovou jsem tu vidával jezdit. Majitele znám. Teď už má II-ovou a taky tak zku*venou. I když se mi zdá, že těch chu*ovin měla tehdy na sobě ještě víc. Editováno: 21. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 wojnar: myslim si ze GOLD to myslel zcela ironicky ze to je klenot. coz dokazuej veta ze tam vydrzi dlouho je to humac nabastlenej tesco sra*kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) jj, po druhém přečtení to taky tak vidím. EDIT: Ha! Po třetím ta čtu "...nevydrží". Ale výmluvný smajlík. Myslím, že všichni tři to myslíme stejně. Editováno: 21. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 V Sobotu v Opavě. Foceno z auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) Jo. A asi se Ti hodně líbí, páč už jsi to sem dával 17. dubna První fotka je jiná, ale druhá a třetí stejná. Editováno: 21. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Foceno včera pod Václavákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 (editace) To klenot : nejvíc mě berou ty růžky nárazníků alááá autobus ze 70.tých let. Samozřejmě s tím klenotem to je ironie :-)) Editováno: 22. Duben 2011, autor: GOLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) Chlápek dneska v OBI kupoval obrubníky Editováno: 26. Duben 2011, autor: kastelán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Chudák kokta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Foceno včera pod Václavákem Ti zbohatlici nemaju ani stipku vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Tak když máš prachy můžeš mít i zakázkové kola Asanti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 to ale musis byt husty rapper z gheta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.