Červenec 15, 201114 r anglický retro z 80 let - 6.7.11 u Břeclavi - Marlin Berlinetta a aby toho nebylo málo tak taky sovětská amerika Volha 21 ve Valticích Upraveno Červenec 15, 201114 r od tomcat007
Červenec 21, 201114 r Slováci jsou asi na bílé X6tky trochu vysazení. Tyhle jsem si ale stihl zvěčnit.
Červenec 23, 201114 r Dvojitá octavia..........škoda, že jsem to nestihl vyfotit zepředu, majitel nebo jeho řidič měl pravděpodobně strach, že autu ukradnu duši... Jako bonus přidávám dvojitý rapid, foceno během půl hodiny dnes ráno....možná jeli na nějaký sraz ?
Červenec 23, 201114 r Tak tomu říkám kvalitní globustunning. :w00t1: :w00t1: Ještě chybí chromový plameny na dveřích a bylo by dokonáno. :smich: :smich: Takovéto tunnery by měli střelit do hlavy, za hanobení značky Škoda. Upraveno Červenec 23, 201114 r od Sniper_2003
Červenec 24, 201114 r Jedna pěkná RZ u obřího akvárka v HK a to druhý taky u akvárka, akorát nevím co to je
Červenec 24, 201114 r Dvojitá octavia..........škoda, že jsem to nestihl vyfotit zepředu, majitel nebo jeho řidič měl pravděpodobně strach, že autu ukradnu duši... Jako bonus přidávám dvojitý rapid, foceno během půl hodiny dnes ráno....možná jeli na nějaký sraz ? Na rapidovi už jsem viděl kde co, ale ta octa je brutální. Chudák auto .
Červenec 24, 201114 r Pravda, rapid až tak výstavní není. Dal jsem ho sem hlavně kvůli tomu dvojitýmu nápisu jako na octávce. Nerad bych se někoho dotknul. Beru, že každému se líbí něco, ale některé vychytávky, co jsou schopni dát lidi na auto, mne děsí zajímavé na tom je to, že ten vlastník je spokojený na svou šperkovnici
Srpen 8, 201114 r to 'lucky.jack': Obří akvárium mi ani nepřipomínej... Byli jsme tam před lety s dětmi když byly ještě na kočárku. O bezbariérovosti zde není řeči a o výrazu - OBŘÍ mám také jiné mínění. Tedy nikdy více...
Srpen 8, 201114 r ...a to druhý taky u akvárka, akorát nevím co to je To má střešní nosič: Made In SamoDomo. Nevidíš jak má krásně aerodynamicky udělaný ten předek ? @Dodo-Kolín No, na kočárek to tam FAKT není. Jinak souhlasím s Tebou . Narvali nás tam asi dvakrát víc, než je rozumné a při "výkladu" Ti poslední neměli šanci nic slyšet, páč se tam vůbec nevlezli. Upraveno Srpen 8, 201114 r od Wojnar
Srpen 8, 201114 r Jj-home made střešní nosič je dobrej - takový mini-necky. Tak abych jenom nepsal tak zde je jeden východňák na dovolené v Chorvatsku:
Srpen 12, 201114 r Včerejší návštěva našich severních sousedů Pro neznalé ON je olej napedowy což je nafta A ON Verva je ta samá Verva Diesel jak ji známe od nás Přepočet na Kč je x 5,88 Takže cca jen o 6Kč rozdíl jak u našich zlodějůůůů :-D
Srpen 13, 201114 r To DoDo a Wojnar. No co se týká bezbariérovosti nevím a ta velikost má do pojmu obří taky daleko. Upřímně řečeno zatím neznám nikoho kdo by z návštěvy byl nějak odvázanej. Byl jsem jednou s mladou a tchánem. Tchán tam dělal závlahu na zahradě a staral se o "vodohospodářství" v nádrži a úplně mi to stačilo a to jsem to měl zadarmo.
Srpen 13, 201114 r 2 kemar Známí to jev. Též tankuji na ORLENU. Ještě jsi zapomněl dodat, že ta nafta je kvalitou lepší než u nás.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.