Září 1, 201114 r Tak by mě zajímalo, jestli majitel té "otrubkované" Octy má buď tak málo nebo tak moc sebevědomí, že tohleto spáchal... A jinak ty přišroubovaný kulatý odrazky na tom zadním nárazníku mě teda dost rajcujou!
Září 2, 201114 r octa trubkova ma zaujala, to je teda skutocny " kus " . na podbehy to lepil? alebo tam vrtal diery? to je des, chudak auto!!
Září 2, 201114 r Dnes jsem neodolal a musel jsem si tuto kreaci "cvaknout". Super přídavné osvětlení!!
Září 5, 201113 r Jsem to nestačil vyfotit, ale představte si: Fábie se znakem RS na přední masce. barva - stříbrná metalíza. Zde v pohodě. Když projela kolem tak vzádu vidím: motor - 1.4 MPI, přestavba na LPG. Jsem si málem cvrnknul do gatí.
Září 21, 201113 r Tak tenhle imbecyl se za mnou držel na dálnici z ČT do Frýdku: A to jsem jel furt takových 140-150 (GPS). Nevím, mně to přijde jako nějaké vředy na světlech:
Září 21, 201113 r Tak ty světla jsou otřesný teda Punťa má asii problémy s akné... Nebo že by: Čím víc bradavic - tím víc Punto??
Září 23, 201113 r Dnes jsem potkal dalšího škodováka, má tam nálepku OCTAVIA CLUBu. Byla to RS úprava ale RS to určitě nebylo. Upraveno Září 23, 201113 r od Koty
Říjen 3, 201113 r Je neskutočné jak niekto dokáže doj=bať svoje auto chromovym tuzzzingom, je to veľká škoda. No ja hned na druhy deň ked som kupil auto, OCTA 2 Black nalepil chromove kliky dveri, ale to bolo iba zo zufalstva lebo som ich nemal vo farbe auta ale z sedeho plastu. Tak dufam, že takyto tunning je pripustny PS: Dnes som videl Staru feliciu s vyhnitými prahmi a kufrom, no v zadu mu svietila nalepka " Defend Lock " No kto by už to hrdzavu rachotinu kradol
Říjen 4, 201113 r No že ja som dal iba tie chromove kľučky, viac chromu neplanujem. Upraveno Říjen 8, 201113 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Říjen 8, 201113 r By mě zajímal ještě rok výroby??? Tato KOKTA vypadá docela vyrajtovaně..... ostatně to asi každý služební vůz, který nemá jen jednoho řidiče.
Říjen 10, 201113 r Sniper: Na ty obroušené prahy ti stačí i jeden řidič. Grochy: Kde s tím jezdíte? Po polních cestách? Jak na to koukám, tak ani lapače nečistot nezmůžou mnoho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.