Dodo-Kolín Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Právem je to focené u hřbitova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 panejo,s tím asi jezdí na safari.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Jedna "firemní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Tak by mě zajímalo, jestli majitel té "otrubkované" Octy má buď tak málo nebo tak moc sebevědomí, že tohleto spáchal... A jinak ty přišroubovaný kulatý odrazky na tom zadním nárazníku mě teda dost rajcujou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Tak přihodím něco hezčího. Teda podle mojeho názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 octa trubkova ma zaujala, to je teda skutocny " kus " . na podbehy to lepil? alebo tam vrtal diery? to je des, chudak auto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Něco málo z Turecka...829.JPG] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Dnes jsem neodolal a musel jsem si tuto kreaci "cvaknout". Super přídavné osvětlení!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Asi kamioňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Jsem to nestačil vyfotit, ale představte si: Fábie se znakem RS na přední masce. barva - stříbrná metalíza. Zde v pohodě. Když projela kolem tak vzádu vidím: motor - 1.4 MPI, přestavba na LPG. Jsem si málem cvrnknul do gatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Tak tenhle imbecyl se za mnou držel na dálnici z ČT do Frýdku: A to jsem jel furt takových 140-150 (GPS). Nevím, mně to přijde jako nějaké vředy na světlech: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Tak ty světla jsou otřesný teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Tak ty světla jsou otřesný teda Punťa má asii problémy s akné... Nebo že by: Čím víc bradavic - tím víc Punto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 (editace) Dnes jsem potkal dalšího škodováka, má tam nálepku OCTAVIA CLUBu. Byla to RS úprava ale RS to určitě nebylo. Editováno: 23. Září 2011, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 jedna aktualní fotka vojenske oktavky z Kahiry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Sup a Felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Co dodat Felicia .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 No,ehm,až na ty nepůvodní přední sedačky a hnusný potahy na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Je neskutočné jak niekto dokáže doj=bať svoje auto chromovym tuzzzingom, je to veľká škoda. No ja hned na druhy deň ked som kupil auto, OCTA 2 Black nalepil chromove kliky dveri, ale to bolo iba zo zufalstva lebo som ich nemal vo farbe auta ale z sedeho plastu. Tak dufam, že takyto tunning je pripustny PS: Dnes som videl Staru feliciu s vyhnitými prahmi a kufrom, no v zadu mu svietila nalepka " Defend Lock " No kto by už to hrdzavu rachotinu kradol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Na tak malem obrazku toho "tuzzingu" moc videt neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 (editace) No že ja som dal iba tie chromove kľučky, viac chromu neplanujem. Editováno: 8. Říjen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 firemná O II 1.9 TDI po 335 661 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 By mě zajímal ještě rok výroby??? Tato KOKTA vypadá docela vyrajtovaně..... ostatně to asi každý služební vůz, který nemá jen jednoho řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 bud 2005/2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Sniper: Na ty obroušené prahy ti stačí i jeden řidič. Grochy: Kde s tím jezdíte? Po polních cestách? Jak na to koukám, tak ani lapače nečistot nezmůžou mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.