Listopad 3, 201113 r Víš prd,samozřejmě,že Felicia Laurin a Klement existovala. Byl to nějaký speciál - měla například kožené sedačky,ABS a jiné výstřednosti,které jsou dnes brány jako standardní výbava.
Listopad 3, 201113 r Ty Felicie Laurin Klement se opravdu prodávaly , mělo to 1.6 motor , bylo to v kůži a podobně . Cena byla o dost vyšší proti obyč Feldě , jinak to bylo docela hezký na oko , jen ta cena .
Listopad 3, 201113 r Tak potom sorry ale tento konkrétny model L and K nebol Upraveno Listopad 3, 201113 r od firemp3
Listopad 3, 201113 r Myslis ze kozene sedacky, volant tapec , airbag spolujezdce, klima a ruzne el. vychytavky nebyly v te dobe znakem L.K ? tim padem nevim kde zijes
Listopad 3, 201113 r Lidi , o čem se to dohadujete ? Není přece problém si to někde dohledat , ty auta byly v prodeji Škoda .
Listopad 3, 201113 r http://www.autotest.estranky.cz/clanky/skoda/skoda-felicia-laurin-a-klement-1996---test.html
Listopad 3, 201113 r @koss4ever: Přiznám se, že bych tam čekal taky takové el. okna, třeba. Na klimu, jestli je, není vidět. Ale mám takové tušení, že právě hlavním znakem této výbavy byly právě kožené sedačky. @jaryn1975: Na Škodovku nespoléhej. Dohledat u nich co v daném roce byla jaká výbava prostě nejde. Jedině nějaké dobové recenze. EDIT: To se povedlo. Ta fotka interiéru v recenzi je skoro stejná jakou sem dal firemp3 Kdyby tam nebyl ten smajlík...... Upraveno Listopad 3, 201113 r od Wojnar
Listopad 4, 201113 r presne tak a po faceliftu dostali i elektricka okna vpredu a klimatizace - to pak bylo nabizeno i v jinych akcnich modelech
Listopad 4, 201113 r jen pro doplnění...L@K felicie měla krom jmenovaného taky tmavší odstín palubovku, kůži v tapecích, el. zrkadla, litáky atd...ale to hlavní nenabízeli se jen s motorem 1,6 ale taky jako 1,3 Mpi...klasika
Listopad 4, 201113 r OSPRAVEDLNUJEM SA !!! Dnes som šiel okolo tej felicie a uvitel som v nej kožené sedačky ... takže to bola pravá L and K
Listopad 4, 201113 r Laurin a Klement byl v te době moc pěkny kousek ,ale moc jich nebylo Upraveno Listopad 4, 201113 r od bitttpower
Listopad 6, 201113 r Dneska u Brna. Že by to vezli někam na saloon,nebo zkoušky? Upraveno Listopad 6, 201113 r od Jay Kay
Listopad 6, 201113 r Jay Kay nic zvláštního jen testovací auto škovky jezdí jich po našich silnicích mraky.
Listopad 7, 201113 r Tak tak... Hlavně kolem Boule To víš musejí při testech najezdit stovky tisíc km - a testovací okruhy už jim nestačej
Listopad 7, 201113 r Aha tak to jo. No já se moc po dálnicích nepohybuju. Bylo jich asi 5 F II,ROOM, a SUP a ten jeden měl volant vpravo. Jednou kdysi dávno jsem ještě viděl,jak měl v autě takové ty plastové figuríny co se do nich napouští voda kvůli zátěži....
Listopad 7, 201113 r Jen tak trochu mimo tema..musi se asi hodne blbe jezdit s volantem v pravo ze? Ja nedavno videl jak starej deda vjel na kruhac do protismeru a pak jeste z nej do protismeru vyjel nevim jak to s nim dopadlo ale nechapal jsem a ani jsem tomu chvili neveril
Listopad 10, 201113 r tomu ver ze blbo , a najblbsie na tom je, ze pri predchadzani nevidis pred auto pred tebou. musis sa vystrcit takmer cely do protismeru, aby si videl, ze kurna, oproti sa vali auto a nemozes predchadzat. a zase naopak, podobne debilne sa jazdi v anglicku s lavostrannym riadenim.
Listopad 10, 201113 r .... musis sa vystrcit takmer cely do protismeru, aby si videl, ... To se najede ke kraji na pravou stranu, podíváš se, blinkr, plyn, černý dým a jsi před ním Upraveno Listopad 10, 201113 r od Wojnar
Listopad 11, 201113 r jasne, ked mas miesto, mozes. ale ja som radsej vozil zodpovedneho spolujazdca, ktory hlasil situaciu pred autom ktore som chcel obehnut.
Listopad 11, 201113 r Víš jaké jsou poslední slova spolujezdce? "Z prava dobré" V tomhle případě: "Z protisměru dobré?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.