Sniper_2003 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Celkem to vypadá cool!! Není to náhodou foceno v Liberci u MC DRIVE?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Joo tam to bylo V kufru má prej autorádio a další 2 repráky Nehraje za jízdy,ale prej na kalbách někde venku No ale stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Něco z této neděle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 tak felinka ,ta je to je sticker bomb tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 A všimli jste si na feldě cedulky "prodám" Kdo jí bere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 200kč bych dal ,potřebuju novej kurnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Chudinky slepičky by se strachy podělaly z těch vřískotů tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 a to bych nejdřiv přepustil přes komin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zolky Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ako som dnes vychadzal z obchodu a kracal k autu, musel som odfotit tento styl parkovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Abych pravdu řekl, tak už taky jsem někdy taková "svině" a taky tak parkuji. Kór když "první" a "čtvrté" auto je tak blízko vnitřních čar, že "druhé" a "třetí" se tam jen s těží vejde, tak to prostě postavím mezi ně. Obzvlášť když je parkoviště úplně prázdné jako na fotce. Editováno: 3. Květen 2012, autor: Wojnar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 to já se sice snažím zaparkovat přesně, nicméně faktem je, že to na fotce ještě není úplně nejhorší a než si nechat auto omlátit dveřmi... Kolikrát mi vyloženě "jebli" dveřmi do auta, i když jsem tam seděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 To pak musíš jebnout dotyčnému taky, aby věděl jak se cítí tvoje auto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motofanda Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Ahoj všem. Taky mám stejnou zkušenost s oboucháním auta. Někdy mě připadá, že jsme přeteplenej národ, který se musí pořád na někoho mačkat. Několikrát se mi stalo (spíš pravidělně), že když jedeme s manželkou k nějakému tomu obchoďáku, tak ikdyž se snažím dávat auto daleko od ostatních tak stejně se vedle a nejlíp z obou stran postaví nějaké šmucky, kterým na nějakém tom šrámu nezáleží. A to si potom pěkně nahlas musím ulevít. Manželka se mnou nechce kvůli tomu na nákupy chodit Editováno: 3. Květen 2012, autor: Motofanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Když je parkoviště poloprázdné, klidně se takto parkovat dá, proč by ne. Jdeš nakoupit a do 20 minut jsi zpět. Pravděpodobnost, že se za 20 min zaplní celé parkoviště a některé si nebudou mít kam zaparkovat, je hodně malé. Žádná sviňárna to není. Něco jiného by bylo, kdyby byly nouze o místa. Ale v skoro prázdném parkovišti je to jedno. Tam si klidně můžeš vyměnit i olej a nikomu to "v podstatě" vadit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) Kucí takhle parkuju dost obvykle. Mám na to určitá pravidla: Co nejdál od vchodu obchodu a prázdné okolní místa. Už mám několik promáčklin a odřenin od ostatních dveří takže na to se můžu vy.... - však víte co. Editováno: 4. Květen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Dodo: Přesně tak, co nejdále a když už není zbytí, tak se snažím stavět vedle lepších aut. Tam je šance, že majitel / uživatel bude ohleduplnější než řidíč prorezlé Filety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Styl parkování sice na hovno ale zrovna v neděli my v K.Varech nějakej sráč před Globusem zase odřel dveřma Superba.Já se těm lidem ani nedivím že takto parkují. Dřív jsem to odsuzoval ale ted už to občas dělám taky,spíš je my milejší moje auto než ty keci těch druhejch.Zajímavý je že většinou nejvíc řvou ty dementi, který když vystupujou a prásk dveřma do druhého auta a ještě blbě čumí a ani neřeknou soráč.Člověk když si koupí vysněné auto a pak vydí jak mu přibívají šrámy od dveří vedle parkujících aut tak mu z toho asi moc dobře není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Parkovací asistent povinný ve všech autech by bral práci servisům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Parkovací asistent nevyřeší lidskou debilitu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 To také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Riešim to presne tak ako dodo parkujem čo najďalej od vchodu a sám nikto naokolo mohol by som stáť ak krížom a nikomu to nevadí tých pár metrov naviac čo prejdem peši mi nijako neuškodí a auto mi nikto neobúcha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Taky se radši projdu a mám větší jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Zákon schválnosti. I když zaparkujete co nejdál na prázdné místo tak po návratu vedle vás bude aspoň jedno auto nějakého retarda který neumí parkovat podle čar ale jen podle auta. A vedle Vašeho je přece místa na manévrování víc než dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 žralok: Přesně tohoto jevu jsem byl svědkem v neděli. Na poloprázdném parkovišti stálo jedno auto a k němu se připasovávala couváním jedna ženská ve Fábii. Asi na třikrát. Další experti jsou ti, kteří si na parkovišti před obchodem na místo couvnou a po nákupu se z vozíkem derou mezi auta, aby se dostali k tomu svému kufru. A tak by se dalo asi pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) Dneska na D1 a mojí 1,8T neuniknul ten prototip s pravostraným řízením. Fotek mám víc a tak je kdyžtak můžu dodat. Editováno: 10. Květen 2012, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.