Říjen 24, 200717 r Sice to nejsou fotky z našich luhů a hájů, ale i tak....návštěva Monte Carla stojí určitě za to . Upraveno Říjen 24, 200717 r od remus1
Říjen 26, 200717 r Tak tohle jsem odchytil včera. Vypadá to velice zajímavě... Takový neotřelý design... A ta aerodynamika! Upraveno Říjen 26, 200717 r od Com-aaR
Říjen 26, 200717 r A dalsi kolega, stejna benzinka jine auto Jj, bílá začíná být v kurzu ... Jinak zde posílám jedno vtipné parkoviště na odpočívadle rakouské dálnice ...
Říjen 29, 200717 r Další maník co má problém s pamětí, proto ta SPZ Čtyři nuly, to není nic moc, ale slovenských pět nul... Upraveno Říjen 29, 200717 r od Peterer
Listopad 15, 200717 r Včera jsem byl na takovém menším výletíku, bohužel jen na otočku cca. 1400km. Jinak cesta na h.... skoro celou cestu déšť se sněhem nebo jen sníh. Jo a je to Rakousko - Alpy - Hintertux
Listopad 17, 200717 r Prodejci PHM se asi zblaznily Foceno dnes odpoledne ve městě Úpice asi 10km od Trutnova Ta nafta za 34,-Kč j fakt úlet Upraveno Listopad 17, 200717 r od kemar
Listopad 18, 200717 r Tak jsem šel dnes večer z práce a co mě nečekalo na parkovišti na mém autí . Musel jsem se od srdce zasmát. Omluvte kvalitu, je to foceno mobilem...
Listopad 18, 200717 r Kurna to by byla parada timhle jezdit do prace Upraveno Listopad 18, 200717 r od Host
Listopad 21, 200717 r Dva ulovky z ostrova.... takovyhle benzinky jsou tu bezny, nekdy treba dve tretiny pistoli nefungujou. Jo a takovou tu nasi pojistku co se zmackne kdyz nechcete drzet pistoli celou dobu rukou, tak tu tady maji snad schvalne vsude znicenou... no a tahle kocka jela vcera prede mnou v Galway jeste jeden postreh... kdyz jezdim v noci domu z prace, cca 100km, tak je super potkavat kamiony v protismeru, takovej svetelnej vykon nema ani fotbalovej stadion, nekterym sviti treba i 20 dalkovejch svetel, at uz nahore nebo dole nebo na vselijakejch rampach atd... takovej kdyz to neztlumi taxe muzete svejma dvema dalkacema ublikat a je to stejne jedno
Listopad 22, 200717 r Minulý týden jsem potkal tohle a večer potom Bentleye , ale byla tma tak jse nefotil.
Listopad 23, 200717 r Ja myslim v sobotu jel do centra Prahy z kraje, tam prochazka, a pak zase tramvaji zpatky, videl sem 5x Bentley, pokazdy jinej, fakt nekecam, a nechapu bylo to jako prochazka luxusnim sadem .. Jo Bentley tedkom frci... To teda..Dneska v Nuslich... Panove muzu rict,ze v PH neni den,kdy bych nepotkal nakou takovou karu,jako Lambo,Aston,Ferrari,Bentley, M6,M5,M3,atd..Dycky naka aspon jedna kara..Treba Porsche,pokud to teda neni treba Turbo nebo GT3 uz mi ani nejak neprijde jako neco extra,dle toho,kolik jich tu jezdi.. Fakt...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.