superfatty Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 sever Cech, Jiretin pod Jedlovou.. celkem pekny koleckaa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayo77 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 jeden úlovek z Opavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Sice to nejsou fotky z našich luhů a hájů, ale i tak....návštěva Monte Carla stojí určitě za to . Editováno: 24. Říjen 2007, autor: remus1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ještě pár dalších.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 A poslední....tohle by se mi v garáži fakt líbilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Co tohle?? Není to z ulice, ale od nás z práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Nejakej kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Nejakej kolega tady ji mam v lepsim rozliseni... a par dalsich holek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Taky přispěju něčím do mlýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) Tak tohle jsem odchytil včera. Vypadá to velice zajímavě... Takový neotřelý design... A ta aerodynamika! Editováno: 26. Říjen 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A dalsi kolega, stejna benzinka jine auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 A dalsi kolega, stejna benzinka jine auto Jj, bílá začíná být v kurzu ... Jinak zde posílám jedno vtipné parkoviště na odpočívadle rakouské dálnice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Mazlik rano cestou do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Další maník co má problém s pamětí, proto ta SPZ Čtyři nuly, to není nic moc, ale slovenských pět nul... Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Podzim- suchý silnice, čistý auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Včera jsem byl na takovém menším výletíku, bohužel jen na otočku cca. 1400km. Jinak cesta na h.... skoro celou cestu déšť se sněhem nebo jen sníh. Jo a je to Rakousko - Alpy - Hintertux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) Prodejci PHM se asi zblaznily Foceno dnes odpoledne ve městě Úpice asi 10km od Trutnova Ta nafta za 34,-Kč j fakt úlet Editováno: 17. Listopad 2007, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak jsem šel dnes večer z práce a co mě nečekalo na parkovišti na mém autí . Musel jsem se od srdce zasmát. Omluvte kvalitu, je to foceno mobilem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Kurna to by byla parada timhle jezdit do prace Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tatra 1.9.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Skoda Impreza WRX STI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dva ulovky z ostrova.... takovyhle benzinky jsou tu bezny, nekdy treba dve tretiny pistoli nefungujou. Jo a takovou tu nasi pojistku co se zmackne kdyz nechcete drzet pistoli celou dobu rukou, tak tu tady maji snad schvalne vsude znicenou... no a tahle kocka jela vcera prede mnou v Galway jeste jeden postreh... kdyz jezdim v noci domu z prace, cca 100km, tak je super potkavat kamiony v protismeru, takovej svetelnej vykon nema ani fotbalovej stadion, nekterym sviti treba i 20 dalkovejch svetel, at uz nahore nebo dole nebo na vselijakejch rampach atd... takovej kdyz to neztlumi taxe muzete svejma dvema dalkacema ublikat a je to stejne jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Minulý týden jsem potkal tohle a večer potom Bentleye , ale byla tma tak jse nefotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ja myslim v sobotu jel do centra Prahy z kraje, tam prochazka, a pak zase tramvaji zpatky, videl sem 5x Bentley, pokazdy jinej, fakt nekecam, a nechapu bylo to jako prochazka luxusnim sadem .. Jo Bentley tedkom frci... To teda..Dneska v Nuslich... Panove muzu rict,ze v PH neni den,kdy bych nepotkal nakou takovou karu,jako Lambo,Aston,Ferrari,Bentley, M6,M5,M3,atd..Dycky naka aspon jedna kara..Treba Porsche,pokud to teda neni treba Turbo nebo GT3 uz mi ani nejak neprijde jako neco extra,dle toho,kolik jich tu jezdi.. Fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.