Listopad 15, 201212 r To já včera potkal ještě větší slátaninu. Škoda že jsem to nevyfotil. Felina, vepředu maska od Miloštěku a v tom přidělanej znak OOOO
Listopad 16, 201212 r Včera foceno na dálnici u MB. Kdyby nebyla zácpa tak jsem ho ani nevyfotil-letěl jak s MESSERSCHMITTEM
Listopad 17, 201212 r Osvětlení SPZ-RZ ve vánočním duchu A něco co potěší při cestě do práce: Zdechlá šalina uprostřed křižovatky (ta první Škoda 13T odtlačovala ji T6A5)
Listopad 17, 201212 r na tej felde je pekne vidieť,ako má polámané tie bočné "zarážky" tých lampičiek...ale ako predvianočný napád to nie je špatné
Listopad 18, 201212 r To je vychytávka na měřící přístroje... Bengo má velkou pravděpodobnost že se trefí přímo do díry :kol-28:
Listopad 23, 201212 r Mám takový pocit že jsem ji onehdá viděl jezdit po Ostravě..? Dnes jsem vedle ní stál. No, teda naštěstí jsem si ji včas všiml a zaparkoval jsem o kus dál. Syllabova, naproti Lékařské Fakulty Ostravské Univerzity. Nějaká holka do toho pak sedla a odjela.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.