Únor 2, 201312 r si pamatuju jak táta měl 8 švů a já dostal kšiltovku jen se 2ma Byl jsem z toho celej špatnej tenkrát
Únor 6, 201312 r toho supa jsem ten den viděl taky, o pár km blíže k boleslavi. taky mě zaujalo, co jsou ty tmavé kostky na dveřích, jel jsem za ním docela dlouho, ale jediné co jsem zjistil bylo, že jsou to díry do kufru a přes ně se něco třepe, jako fólie. vůbec mě nenapadá, co to mohlo být (= měl jsem štěstí, že tím nezačal pálit vzad)
Únor 7, 201312 r BTW: když se tady řešil ten Superb v modré, dnes jsem při cestě z Brna v protisměru viděl (to jsem nemohl stačit vyfotit) SII v nějaké rosničkově zelené, lehce do žluta, ale byla to metalíza a ačkoli se na to auto vesměs nehodila, vypadala docela zajímavě. Vůbec nevím, co to bylo za barvu.. Upraveno Únor 7, 201312 r od _Denis_
Únor 15, 201312 r Tak nějaké foto u nás.... 1) další fabča RS v kombajnu 2) zajímavé víčko nádrže 3) zajímavá mlhovka u nového Dodge Někdy je to radost pohledět... Upraveno Únor 15, 201312 r od Dodo-Kolín
Únor 15, 201312 r Někde jsem četl, nebo to snad bylo i v autosalonu, ze ji snad ani nemá pro evropský trh, tak je takhle dodělana :-D
Únor 16, 201312 r Neco ze severu 2. Preklad: Resime problemy - levne. Upraveno Únor 16, 201312 r od Bukajda
Únor 18, 201312 r Ta mlhovka bude přídavný oslepovač. Pokial je to dovoz priamo z USA, tak oni nemaju hmlovky...
Únor 18, 201312 r Vždycky mám strach tyhle auta takto fotit, bo mám strach, že mně uvidí majitel a nastanou dvě situace: 1. myslí si, že se mi auto líbí a ještě o tom bude se mnou chtít kecat 2. bude nasraný, že si jeho auto fotím a dostanu přez hubu Nicméně, po dlouhé době jsem zase sebral kus odvahy a rychle odfotil jedno strašidlo:
Únor 18, 201312 r Wojnar: To sa mi stalo pred 9 rokmi, ked som fotil tuto "tuningovu" Fabiu. Zrazu vybehol z obchodu holohlavy chlap v kozenke typu "hlavohrud" a zacal po mne vrestat na celu ulicu Upraveno Únor 18, 201312 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.