Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 si pamatuju jak táta měl 8 švů a já dostal kšiltovku jen se 2ma Byl jsem z toho celej špatnej tenkrát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 toho supa jsem ten den viděl taky, o pár km blíže k boleslavi. taky mě zaujalo, co jsou ty tmavé kostky na dveřích, jel jsem za ním docela dlouho, ale jediné co jsem zjistil bylo, že jsou to díry do kufru a přes ně se něco třepe, jako fólie. vůbec mě nenapadá, co to mohlo být (= měl jsem štěstí, že tím nezačal pálit vzad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) BTW: když se tady řešil ten Superb v modré, dnes jsem při cestě z Brna v protisměru viděl (to jsem nemohl stačit vyfotit) SII v nějaké rosničkově zelené, lehce do žluta, ale byla to metalíza a ačkoli se na to auto vesměs nehodila, vypadala docela zajímavě. Vůbec nevím, co to bylo za barvu.. Editováno: 7. Únor 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 U kamaráda na dílně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) Tak nějaké foto u nás.... 1) další fabča RS v kombajnu 2) zajímavé víčko nádrže 3) zajímavá mlhovka u nového Dodge Někdy je to radost pohledět... Editováno: 15. Únor 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Ježíš, ten chrom na ty masce, to je hrůza :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Ta mlhovka bude přídavný oslepovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Někde jsem četl, nebo to snad bylo i v autosalonu, ze ji snad ani nemá pro evropský trh, tak je takhle dodělana :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 3) zajímavá mlhovka u nového Dodge Mlhovka ve stylu Š105/130 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Vrací se doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Noo dáme si to na Octávky a do předního nárazníku žlutý kulatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Neco ze severu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Neco ze severu 2. Preklad: Resime problemy - levne. Editováno: 16. Únor 2013, autor: Bukajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tankovací stojan - 6. km D1 PS: já to nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 To musel být umělec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Sikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ta mlhovka bude přídavný oslepovač. Pokial je to dovoz priamo z USA, tak oni nemaju hmlovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Cjoctavian: Přesně tohle jsem si myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Vždycky mám strach tyhle auta takto fotit, bo mám strach, že mně uvidí majitel a nastanou dvě situace: 1. myslí si, že se mi auto líbí a ještě o tom bude se mnou chtít kecat 2. bude nasraný, že si jeho auto fotím a dostanu přez hubu Nicméně, po dlouhé době jsem zase sebral kus odvahy a rychle odfotil jedno strašidlo: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Pěknej styl aneb NFS po česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 To je stylove strasidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Bacha letím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Wojnar: To sa mi stalo pred 9 rokmi, ked som fotil tuto "tuningovu" Fabiu. Zrazu vybehol z obchodu holohlavy chlap v kozenke typu "hlavohrud" a zacal po mne vrestat na celu ulicu Editováno: 18. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Tak ještě by jsi mu jí chtěl okopírovat, takovej krásnej vzor na tuning :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Přesněééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.