Květen 29, 201312 r Ta světla jsou fakt hrůza, to byla jeden čas nějaká strašná móda a všichni je museli mít, tedy všichni blázni
Květen 29, 201312 r Ta světla jsou fakt hrůza, to byla jeden čas nějaká strašná móda a všichni je museli mít, tedy všichni blázni jj, přesně tak jak píšeš. Dnes mi něco podobného připadá u fólií na kapotě a střeše.......naprosto stejný kýč. Taky se tom tady za pár roků zasmějem.
Květen 29, 201312 r |||||| .... anebo ty koženkové futrály na přední kapotu. Mám problém udržet řízení, když takového chuja potkám v protisměru
Květen 29, 201312 r Ty futraly to je asi neco jako sprcguma , to jak naberou nekoho zezadu aby to byl bezpecnejsi styk jinak k svetlum se radeji nevyjadruju tak sprosta slova ani neznam
Květen 29, 201312 r Jak říkal můj děda. Sprostá nejsou slova ale činy Je sprosté když táta přijde domů, sedne si a sežere před zraky svých dětí šunkovej salám... A nebo když si někdo koupí čirá zadní světla :D
Květen 31, 201312 r Zdravím, nemáte náhodou někdo fotku nového modelu Octavie III v barváchPČR? Prý by se měli nacházet někde v areálu Mladoboleslavské Škodovky.Pokud ano, prosím zašlete mi ji na mail kulhos@centrum.cz. Děkuji pěkně
Květen 31, 201312 r To už přeháníš,ne? To ti nestačí,žes už to tady na foru dal do dalších dvou vláken?
Červen 7, 201312 r Kamarádovi jsem jednou obalili auto právě strečovou folii, no on první co udělal jak k tomu přišel, tak začal vyhrnovat folii z předních dveří až se mu podařili trochu otevřít, vlezl dovnitř, zabouchl dveře a folie s menší pomocí sjela zpátky na dveře... No dostával se pak z toho snad hodinu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.