Prosinec 29, 201410 r Vidím, že se to tady poněkud zvrhlo - i když jsme v hospodě, pravidla platí i zde. Asi bude lepší se vrátit k fotkám z ulic, než vést tyto plané diskuse vedoucí akorát tak k udělování varování.
Prosinec 29, 201410 r RSo ma zimni spanek Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne...
Prosinec 29, 201410 r RSo ma zimni spanek Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne... Jo, z té křižovatky celkem dobře. No jo, kdo by si všimnul Feldy...
Leden 1, 201510 r Víš co na to nejvíc člověka s.re? Že se staráš jak ocas leštíš, umýváš, věnuješ tomu čas a pak přijede nějaký idiot a úplný nezájem. prásk vlevo, prásk vpravo a ....... ale pořád je to jenom kus plechu.Jenže v tom je problém. Lidi se k tomu kusu plechu kolikrát chovají lépe než ke svým nejbližším.
Leden 1, 201510 r Každý má své záliby. Já to beru tak, že jsem benzínový ( naftový ) šílenec a nadšenec. Lidi závidí, lžou, jsou sobečtí a neupřímní. Tohle ty stroje neumí a proto se jim věnuji o trochu více. Mám rád ty chvíle s tím strojem, protože si u toho vypláchnu hlavu právě od lidí či problémů a vložím do toho nějakou svou práci. A nesnáším když nějaký trotl mou práci ničí. Upraveno Leden 1, 201510 r od Sniper_2003
Leden 7, 201510 r Na té poslední fotce je celkem decentní křídlo. Docela se mi i líbí, nicméně ty zástěrky..... ehmmmmm....... Nu a ty první dvě jsou jasné
Leden 7, 201510 r Já to fotil právě kvůliva tomu lízátku. Přijde mi nějaké divné, nějak mi nesedí, je takové nějak vystrčené, nevím, ale určitě bych si ho nedal. Až pak jsem si všim, že je i na té vínové.
Leden 7, 201510 r jo jo, je to hodně vystrčený, ale prodávalo se to jak píšou kluci k tomu sport paketu (k těm nárazníkům), za mě to by ještě šlo, ale ty chromové lepící pásky, to je prostě otřesný na všech autech, u nás jezdívá taková fabie combíková (navíc v takové vyblité zelené barvě ještě) a tam je taky asi 10kg těch pásků, no prostě bleeeee.
Leden 13, 201510 r taky jednoho takového znám osobně, nikdy bych k němu do auta nevlezl, páč bych nevěděl jestli někde nevyběhne třeba potkan z pod sesle
Leden 13, 201510 r Kolega má ten zadní spoiler taky na své Octavii, ale má černou barvu, tak tam to asi nevypadá ta velké ale jo, je to originál Škoda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.