agent007 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Nemám co zachraňovat. Já urážet nikoho nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Vidím, že se to tady poněkud zvrhlo - i když jsme v hospodě, pravidla platí i zde. Asi bude lepší se vrátit k fotkám z ulic, než vést tyto plané diskuse vedoucí akorát tak k udělování varování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 tenhle taxi tuning me zaujal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Kam jsi dal RSo? A dokonce tam vidím náš dům. Akorát že teď je tady sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 RSo ma zimni spanek Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Souhlas Pawouku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 RSo ma zimni spanek Tohle je delnik car, ktery byl na jezdeni na stavbu a ted az se vypucuje tak to bude daily car k vam je takhle pekne videt jo? To jsem tedko cca mesic musel jezdit nekde pod tvym oknem nekolikrat denne... Jo, z té křižovatky celkem dobře. No jo, kdo by si všimnul Feldy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 jeste jsem tam krouzil 206kou ale taky to neni moc napadny auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Víš co na to nejvíc člověka s.re? Že se staráš jak ocas leštíš, umýváš, věnuješ tomu čas a pak přijede nějaký idiot a úplný nezájem. prásk vlevo, prásk vpravo a ....... ale pořád je to jenom kus plechu.Jenže v tom je problém. Lidi se k tomu kusu plechu kolikrát chovají lépe než ke svým nejbližším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 (editace) Každý má své záliby. Já to beru tak, že jsem benzínový ( naftový ) šílenec a nadšenec. Lidi závidí, lžou, jsou sobečtí a neupřímní. Tohle ty stroje neumí a proto se jim věnuji o trochu více. Mám rád ty chvíle s tím strojem, protože si u toho vypláchnu hlavu právě od lidí či problémů a vložím do toho nějakou svou práci. A nesnáším když nějaký trotl mou práci ničí. Editováno: 1. leden 2015, autor: Sniper_2003 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) Pár foteček: Editováno: 5. leden 2015, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 tak ty trubky jsou fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Werk style 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Na té poslední fotce je celkem decentní křídlo. Docela se mi i líbí, nicméně ty zástěrky..... ehmmmmm....... Nu a ty první dvě jsou jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dokonce si myslím že to lízátko na kufru je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 presne tak.. je z originál sport paketu pre predFL OII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Já to fotil právě kvůliva tomu lízátku. Přijde mi nějaké divné, nějak mi nesedí, je takové nějak vystrčené, nevím, ale určitě bych si ho nedal. Až pak jsem si všim, že je i na té vínové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 jo jo, je to hodně vystrčený, ale prodávalo se to jak píšou kluci k tomu sport paketu (k těm nárazníkům), za mě to by ještě šlo, ale ty chromové lepící pásky, to je prostě otřesný na všech autech, u nás jezdívá taková fabie combíková (navíc v takové vyblité zelené barvě ještě) a tam je taky asi 10kg těch pásků, no prostě bleeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 fuuj..až už len ten smrad po otvorení dverí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 A je to tady. Škoda na jaderný pohon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Bléé, to je humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 taky jednoho takového znám osobně, nikdy bych k němu do auta nevlezl, páč bych nevěděl jestli někde nevyběhne třeba potkan z pod sesle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 pánko bol s rakúskou ŠPZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Kolega má ten zadní spoiler taky na své Octavii, ale má černou barvu, tak tam to asi nevypadá ta velké ale jo, je to originál Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.