Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Moc hezky udelanej golfik, andhernej lak, nadherny kolesa, celkove fakt pekny. Bohuzel ve chvili kdy se nam rozhodl ukazat jak mu to jede se objevil dost slusnej oblak cerneho dymu :(

post-6121-1207860434_thumb.jpg

Vloženo

Tak jsem vám přijel do práce, a co nevidím na policením parkovišti???? Tak jsem se pozeptal čí to je a je to naší nové kolegyně. Ne ne úplatky ne, ale její přítel jí to koupil za úspěšné složení zkoušek na ZOPce..... lollollollollollol

post-15441-1208287676_thumb.jpg

Vloženo

dnes ráno foceno mobilem na magistrále.. bohužel řidičem za jízdy takže se těžko vystihl okamžik, kdyby bylo DOST ZŘETELNĚ VIDĚT, že mu "čoudí" jen PRAVEJ VEJFUK lol

asi jel jenom na půl výkonu :p

a druhá fotka neni moc autoidní ale je docela se to povedlo.. :)

post-5385-1208376700_thumb.jpg

post-5385-1208376748_thumb.jpg

Vloženo
Sice to není z ulice, ale z netu, no a le když mně se ten nový Sup tak moc v kombíku líbí, že to dám i tady :wub:

Tak predek by mel byt na kombiku asi stejnej,jako na sedanu ne? :) Tak tady Palo aspon neco malo mas.. :)

Jinak ja vcera ve vecerni praze.. 2x novy Sup tak behem hodiny... ;)

post-1427-1208416136_thumb.jpg

Vloženo

A máme tu pár supů.... u letiště byla nějaká předváděčka, ale než sem šel z práce, tak tam zbylo jen těhle pár kusů. Měli tam 5 plných kamionů.... škoda, prý to parkoviště bylo plné.... post-15441-1208508674_thumb.jpg post-15441-1208508547_thumb.jpg post-15441-1208508819_thumb.jpg

Vloženo (editace)

A sousedův balóňák.. :D :D ted parkuje jeste normalne,ale kdyz je tam vic aut,tak musi stat jednou stranou na chodniku,aby "nevycnival z rady".. :)

post-1427-1209132787_thumb.jpg

Editováno: , autor: Martyp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...