žralok Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Sice to není úplně z ulice ale musel k nám dojet. Hádejte kdo s tím přijel? Omluvte kvalitu - foceno mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Moc hezky udelanej golfik, andhernej lak, nadherny kolesa, celkove fakt pekny. Bohuzel ve chvili kdy se nam rozhodl ukazat jak mu to jede se objevil dost slusnej oblak cerneho dymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Kdyz Deutschland,tak Deutschland.. Par fotek z Lipska..Sice ne z ulice,ale myslim,ze to oko potesi.. Editováno: 11. Duben 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 A ted trochu pribrzdime.. ...a kdyz budete hodny a budete chtit,tak sem jeste vecer neco dotlacim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Moc se mi libilo provedeni vozickare! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Editováno: 14. Duben 2008, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak neco z Bregenzu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 a jeste z Luzernu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Mazlik, vcera u Mca ! Editováno: 15. Duben 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Brno D1 asi před hodinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak jsem vám přijel do práce, a co nevidím na policením parkovišti???? Tak jsem se pozeptal čí to je a je to naší nové kolegyně. Ne ne úplatky ne, ale její přítel jí to koupil za úspěšné složení zkoušek na ZOPce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jedno z těhle dvou aut je moje, hádejte který Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 dnes ráno foceno mobilem na magistrále.. bohužel řidičem za jízdy takže se těžko vystihl okamžik, kdyby bylo DOST ZŘETELNĚ VIDĚT, že mu "čoudí" jen PRAVEJ VEJFUK asi jel jenom na půl výkonu a druhá fotka neni moc autoidní ale je docela se to povedlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Sice to není z ulice, ale z netu, no a le když mně se ten nový Sup tak moc v kombíku líbí, že to dám i tady Tak predek by mel byt na kombiku asi stejnej,jako na sedanu ne? Tak tady Palo aspon neco malo mas.. Jinak ja vcera ve vecerni praze.. 2x novy Sup tak behem hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A máme tu pár supů.... u letiště byla nějaká předváděčka, ale než sem šel z práce, tak tam zbylo jen těhle pár kusů. Měli tam 5 plných kamionů.... škoda, prý to parkoviště bylo plné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Můj názor, který nikomu nevnucuji - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 foceno v pátek v Liberci, jako málem jsem ho nedal.. když jsem viděl ty vejfuky.. a pak ještě něco z Pece, co už asi fakt jezdit nebude.. kdo ví jestli to nestálo celou zimu v závěji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Focena dneska na Jižní spojce....my někdo vysvětlete jak se mu to povedlo, když tam celej den jen tak popojíždí....focena mobilem..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 možná se chce trochu odlišit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 passat co u nas parkuje, 18 z octy rs, snizenej, sportovni brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Sice neni primo z ulice,ale zastavil jsem abych si to vyfotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Sem nevedel,ze se uz zacal prodavat koncept Audi A1.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) A sousedův balóňák.. :D ted parkuje jeste normalne,ale kdyz je tam vic aut,tak musi stat jednou stranou na chodniku,aby "nevycnival z rady".. Editováno: 25. Duben 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 obutí na 3 auta - dneska na dílně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.