baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Normálně je funkční, jenomže je tam problém, že je během chvíle plná paměť No a tak ho málokdy spustěj. Spíše tam posílají hlídky, protože je většina lidí vidí a tak je méně přestupků. Prostě klasický papírový nesmysl, místo toho, aby tam šoupli 70 km/h jj to se nedivim i kdyz jsem slysel, ze je snad nastaveny na o dost vyssi rychlost nez byla puvodne tak 70km/h. kazdopadne vcera byly po Praze vsude zacina to byt dost hrozny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Asi pokus o tuning Za 75 000,- nekup to jj z roku 1996 a tady ještě nějaké fotky http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C5716286 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Možná kdyby tam dali obyčejný nárazníky, prodají to daleko dřív Takhle to koupí leda blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Co to je za motorizaci a výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Podle výkonu 92 kW bych to tipoval na 1.8 20V (bez turba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Už to taky vidím, já si toho nějak nevšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Možná kdyby tam dali obyčejný nárazníky, prodají to daleko dřív Takhle to koupí leda blázen Nejaky debil se vzdycky najde Uz ji maji i v nabidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Docela se divím, kámoš dělal v AAA a říkal, že když dojde nějaký debilní tuning nebo něco co není fešný ( a jednu dobu kterýkoliv tuning) tak to zavezli do skladu, tam strhali nárazníky, když někdo potřeboval pro známýho tak si oddělal křídlo a co bylo potřeba, někdy dokonce i výměna volantu a nechalo se všechno udělat tak aby to bylo jako série a pak pěkně naleštit vysát vodou sedačky naolejovat plasty.Takže cena stoupla a auto vypadalo víc než výborně a šlo to na odbyt. Ale pak to někdo koupí a ani neví že nefunguje bag ve volantu a že je to překopaný a ve skutečnosti to byl před měsícem šrot. Nechápu takový společnosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Docela se divím, kámoš dělal v AAA a říkal, že když dojde nějaký debilní tuning nebo něco co není fešný ( a jednu dobu kterýkoliv tuning) tak to zavezli do skladu, tam strhali nárazníky, když někdo potřeboval pro známýho tak si oddělal křídlo a co bylo potřeba, někdy dokonce i výměna volantu a nechalo se všechno udělat tak aby to bylo jako série a pak pěkně naleštit vysát vodou sedačky naolejovat plasty.Takže cena stoupla a auto vypadalo víc než výborně a šlo to na odbyt. Ale pak to někdo koupí a ani neví že nefunguje bag ve volantu a že je to překopaný a ve skutečnosti to byl před měsícem šrot.Nechápu takový společnosti!! Promiň kamaráde, ale co je na tom k nepochopení? Prostě na tom chtějí trhnout co nejvíce a jelikož jsme v ČR (kocourkov hadra) tak to "dělají" jak umí. Mně se to také nelíbí, ale to je tak vše co mi se mi to ...... Jelikož víme, jak tyto společnosti fungují, tak si tam káru nekoupíme, ale je spousta lidí, kteří si ji tam koupí, machrují a potom čumí. Tak to porstě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Asi pokus o tuning Za 75 000,- nekup to tyvoe tak to je humáč.,, nejaky ten mesic z5,jsem sem daval neco podobnyho ,Marllboro octa nalakovana steteckem :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Není to přímo ze silnice,ale z ulice to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jedna "krasna" Octa z AAA Auto Demolition tuning chybí mi tam nápis - nikdy nehavarované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 2 Jeronymo: Nechapu jak muze takhle nekdo zprasit auto no 2 kops: To mi pripomnelo inzeraty kde mas auto na srot a oni ti tam napisou lehce pres strechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Není to přímo ze silnice,ale z ulice to je koukám, že jsi zase brázdil po JČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Uz ji maji i v nabidce To je vittoriova, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 To je vittoriova, ne? Tak to je dost drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Vitouš tu už nějaký ten den není, takže klidně do něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 mischicka, aby ti to potom nevrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já to myslel ironicky, jakože když tu není, tak se do něj lehko naváží, takže ho mám vlastně rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Nežehli to, už to nezakecáš : Prostě šel si proti nejvyššímu :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Právě naopak předseda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nevim, kde se oficielně ten váš funkcionář nachází, ale auto včera stálo v Letňanech u jednoho sport zařízení Ten vejfuk je otřesnej ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Nevim, kde se oficielně ten váš funkcionář nachází, ale auto včera stálo v Letňanech u jednoho sport zařízení Ten vejfuk je otřesnej ale Já mu pořád říkám neser se do věcí, které neumíš a on do té brány pořád leze, pako je to Až si to přečte, tak potom :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 A nám furt tvrdí jak je v Paříži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.