CorradoVR6 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 omfg tie kolieska jak na hrackarskom auticku mal som co robit aby som neotykoval display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tu fabku uz jsem kolikrat videl v Bolce,kazdopadne je to hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tento tuzerský počin se tu probíral opravdu už v hóóódně tématech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Dnes...H2 byl sem proti němu jak angličák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Najmis: ale zrychlení máš podstatně lepší,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tu příšernou fabii jsem sem dával taky, ale to mě ještě křídlo vzadu :-D a ted je na prodej na www.sportovnivozy.cz :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ta Fabie je fakt otřesná.Totální nevkus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 GTI s 18" Zenithom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Sportovni vozy :smich: ja se uvalim smichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady mate jednoho cervika co sem nasel v komplu. snad vam ho nevezme antivirus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nieco chutne z UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Něco málo z ulice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak tohle jsem ulovil po cestě do Spořky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) dúfam, že som to tu ešte nedával, nie je moja ale to si nemôžete nechať ujsť "smrť je len okamih" Editováno: 5. Únor 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) WRCCKO:hustý tunner . z tohto mi bolo skôr do plaču: Editováno: 5. Únor 2009, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak tohle jsem ulovil po cestě do Spořky Co je to hle za tridu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Co je to hle za tridu? ale to se ptáš jen ze srandy, že? to snad ví každej, že to je CLSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) dúfam, že som to tu ešte nedával, nie je moja ale to si nemôžete nechať ujsť "smrť je len okamih" :kol-98:quote]Bol si na Kosickom tuning zraze 2004? Skoda, ze to nepokracuje Editováno: 6. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nebol som, ale je to masaker nevieš za koľko to predá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) taky raritny kus...Skus si zistit kolko by dali v zberni surovin a ponukni dvojnasobok Editováno: 6. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 par zabudnutych mobiloviek ktore mi ostali v starom telefone jeden chlapik od nas robi skusobneho sofera vo vojenskom opravarenskom podniku tohto extremistu som chytil pred hypernovou. takto to vyzeralo ked bolo auto prazdne. ked k nemu dosli pasazieri skoro som odpadol. nasukalo sa donho este 5 urastenych chlapov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Mě ta Octávka přijde že neni moc naložena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snap Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dnes na střeše OC Šestka v Praze. Co tam dělal nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 RESTECPA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak tohle jsem ulovil po cestě do Spořky no to vypadá jako to co mně v tom vozil v Berlíně majitel firmy co jsem byl na školení u nich. Já se v těch Medvědech vůbec nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.