mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ftipný, ale na tohle máme jiné téma, v Lampárně, tady jsou real úlovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) a já zase čtu, že jsi tady přes pravopis, tak se starej o něj a né o to o co nemáš Editováno: 12. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A Ty nejlépe o sebe, co ty na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Já bych Pala zastřelil...Mišáku! Co Ty na to? A nebo bych ho prubnul jak umí běhat... Míšo nafot nám svou zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Dejte sprint a vitez bere auto prohrance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 No to teda je. To asi bude mít hodně malej odpor vzducu. By mě zajmalo jak mu fungují stěrače, jestli se to celé točí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Mazec... To auto vzniklo už dost dávno někdy kolem 1990 (nevím přesně rok) a jezdilo v okolí Stuttgartu pro nějakou automobilku (myslím že Mercedes) a mělo nějaké problémy s hmotností, takže jezdilo skoro prázdné... Jinak je to fakt mazec, potkal jsem ho několikrát a vždy jsem čuměl závistivě, protože tohle se neřídí, ale pilotuje Byla to vlastně vize jak budou vypadat kamiony po roce 2000 Někdy je zajímavý na ty vize koukat dnes, jaká naivita vládla... Editováno: 13. Únor 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) No to teda je. To asi bude mít hodně malej odpor vzducu. By mě zajmalo jak mu fungují stěrače, jestli se to celé točí? Stěrač je tříramenej a rotuje celej. To auto vzniklo už dost dávno někdy kolem 1990 (nevím přesně rok) a jezdilo v okolí Stuttgartu pro nějakou automobilku (myslím že Mercedes) a mělo nějaké problémy s hmotností, takže jezdilo skoro prázdné... Jinak je to fakt mazec, potkal jsem ho několikrát a vždy jsem čuměl závistivě, protože tohle se neřídí, ale pilotuje Byla to vlastně vize jak budou vypadat kamiony po roce 2000 Někdy je zajímavý na ty vize koukat dnes, jaká naivita vládla... Je to Mercedes Benz a postavihol pan Luigi COLANI nebo jak se to píše. Tohle je třetí tip. První tahal klasickej plachtovej návěs. To MURDER: nejezdili prázný. První tip měl něco přes 7 tun, což má i klasickej Truck. Editováno: 14. Únor 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 je to Mercedes a vpredu je logo SUZUKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ty Suzuku. To je logo firmy Spitzer Silo Fahrzeuge. Suzuki má jiný eSko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jj.. doma to ma otec nekde v garazi na plakate..a to z dob kdyz jeste jezdil do ciziny.. takze to je doost stara zalezitost..a na tom plakate je s logem Mercedes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tenhle je postavenej na podvozku MB Actros a ten co máte doma na plagátu s logem Mercedesu má beztak hranatý přední světla a tak to je první kus na podvozku MB 1938 nebo 1942. Teď přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jj.. asi jo.. jde videt ze se "trochu" vyznas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 pro Abada i ostatní malý info: 1. Truck: Postavenej ne základě MERCEDES - BENZ 1729 a kopila ho společnost Textil-Mietdinst Bardusch za půl MILIONU DM!!!! a to bylo v letech 1992 až 1993!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) 2. Truck: Je opět postavenej na podvozku MERCEDES - BENZ 1844 LS v roce 1994. Projel se po USA, aby amíkům ukázal jak se šetří palivem. Editováno: 14. Únor 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Ale úplně první prototip-jestli se dá o těch třech dalších mluvit jako o sériový výrobě byl tenhle z roku 1975!! Editováno: 14. Únor 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ani jsem nečekal že po vložení mých tří obrázku se takhle vyvine diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jestli jste to ale někdo viděli na živo, tak je to jen prototyp a z blízka je vidět, že to má do ideálu daleko. Provedení interiéru jen na oko. Nevím, já bych se s tím snad i bál jezdit, když jsem viděl, jak je udělanej ten interiér. Viděli jste to někdo zblízka v reálu? Všimli jste si toho? Není to udělaný na ježdění, ale na vystavování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ty fotky ode mě je realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 no tak jsi asi viděl, jak křivá je třeba palubka, jaký tam jsou mezery, je vidět místy SPUR a pod? Je to prostě zbastlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jestli jste to ale někdo viděli na živo, tak je to jen prototyp a z blízka je vidět, že to má do ideálu daleko. Provedení interiéru jen na oko. Nevím, já bych se s tím snad i bál jezdit, když jsem viděl, jak je udělanej ten interiér. Viděli jste to někdo zblízka v reálu? Všimli jste si toho? Není to udělaný na ježdění, ale na vystavování. Neřekl bych že to je jen na voko. Ten první poatavenej na MB 1729 jezdil v tý firmě stejně jako 100 ostatních "normálních" Trucků. Jen neměl lehátko a toliko skříněk na oblečení. A pak s druhým mladším projel v rámci turné USA. Ty si v něm seděl a řídil si ho? Mě by docela zajmali fotky z interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 já viděl naživo ten s tou vrtulí před několika lety a ten introš z blízka byl fakt dost děsnej. Z fotek ani větší vzdálenosti to vidět není, ale jak už koukáš na dosah rukou, tak jo. Dovnitř nepouštěli, ale dalo se libovolně očumovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) No tu "vrtuli" měli všechny tři. Právě by mě zajmal iteriér. Prej něco bylo použítý z Mercedesů-volant, vypínače a tak a něco dělali přímo pro něj. Editováno: 15. Únor 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) tady introš.. někde o těhle truckách byli nějaký stránky,ale nemůžu to najít.. http://flickr.com/photos/oldigitaleye/tags/colani/ A asi jich bude víc než 3 kousky.. sakra nějak mi nejdou vkládat fotky.. Editováno: 15. Únor 2009, autor: luke.bean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.