lukyboy Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Foto z ulice:procházkou na dovče v Tunisku. To potěší nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Takhle se v africe zamykaj motorky... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) ..jedna predelavana fabie, s RS interierem a novym lakem z ORS II jéééé, to je kámošova Fabka:-) to mu musím ukázat, že je slavnej:-D Mimochodem, už má nový světla.. Editováno: 23. Červen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 prave jsem dostal mail... A co to je za auto....hmmmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 (editace) V etce jsem nenašel číslo toho elegantního spinacího prvku Editováno: 24. Červen 2007, autor: brunoos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Jeden dnešní úlovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) Tak tohle je z mého okolí. Líbí se mi ta barevná kombinace, jinak se mi to auto celkově nelíbí. Editováno: 27. Červen 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Ahoj.. tak tohle není uplně s ulice.. ale ze závodů ECO homo Štenberk... 2.6. závody do vrchu... Jedná se o fabii Bohuslava urbana.. zajímavé je na tom autě to.. že má sedadlo řidiče UPROSTŘED..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) dnes jak sem jel na nakupy...prijel sem na parkoviste...a zeastavil vedle jednoho auta.. nevsiml sem si na dverich napis KABAT ...ale az prichazeli (vojtek atd.. 3) byli myslim tak me to trklo :-P .. (ve Zliině) Editováno: 29. Červen 2007, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 tady jedna pekna A8 z brna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Muze mi nekdo strucne rici, co je tohle za SPZ? Taxikar - NO COMMENT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Bohužel jsem měl včera u sebe v práci jen nic moc mobil, ale i tak to sem musím dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Úžasný oranžový kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Vyfoceno na Chodově. Octavie bez nárazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Chudák Borbet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Taky přihodím vodu do mlejna. Tak tohle je soused na chalupě a jeho čupr tuning khára. Vidíte ty lité kola? Ne? Opravdu tam nejsou jsou tam otočené plecháče. Jinak soused když ráno vstane tak jde k autu a 5x až 8x zamkne a odemkne auto bo má centrál a dělá to zvukové efekty. Pak nahodí motor a 5minut ho tůruje jako debil namístě. Pak nasedne a popojede 150metrů do kravína ve kterym pracuje. Před kravínem to taky pořádně protůruje a jde kydat hnuj nebo co tam dělá. Když se setmí začíná ta pravá noční šou. Pod autem se nálezají světelné trubice co se dávají na stromeček o vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Je to zdálky no nechtěl jsem k tomu chodit moc blízko oni furt zevlujou na zahradě. Škoda že na fotce nevynikne ten supr lak, chameleon hadr. Je to barvené asi štětcem. Ještě tam máme borce, kterej si koupí vždycky auto a pak ho rozebere a pak ho dává zpátky dohromady jako generálku. Jenže mu vždycky něco zbude. tuhle si koupil Warburga a podíval se na převodovku, jenže tam něco dal blbě nešla řadit jednička protože řadička se zasekla o palubku. Tak to opravil vzal pilku a vyřízl kus palubky a řadit šlo. Nebo mu začala reznout střecha. Vzal váleček na malování stěn a natřel střechu barvou Editováno: 11. Červenec 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Jedna luxusni skodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jeden dravec z dovolené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Na Vltavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tady jeden megahypersuperduper výfuk. A ten znak má snad přelepenj izolepou či co Foto nic moc, je to z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tohle jsem sice nefotil úmyslně, ale na NTB jsem si pak všimnul té "Audiny". Poznáte někdo co to je za kakáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 NYPD s Prazskou znackou?... I to je mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.