Wheel Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ahoj, zaujímalo by ma, ako sa vám, dlhodobejšim užívateľom modelov Fabia/Roomster osvedčili/sklamali tie pre mňa otrasné plastové kľučky v interiéri. Mám Fabiu 1 Ambiente r.v. 2005, a tam tie chrómové kľučky dodávajú interiéru úplne iný náboj a nádych luxusu. Ani po 100 000 Km na nich a ovládacom mechanizme nie je cítiť vôľa, všetko krásne lícuje a kladie odpor ako keby automobil zošiel z výrobnej linky len včera. Bohužiaľ, v showroome na mňa tie nové imitácie neurobili vôbec dobrý dojem a osobne ich považujem za jeden z najväčších estetických nedostatkov interiéru. Mám v pláne do pol roka prejsť na Fabiu II, no práve tie kľučky vo mne vzbudzujú obavu. Podarilo sa už niekomu ich zlomiť? Celkovo, aké máte s nimi skúsenosti, celkové opotrebovanie a pod? Vopred vďaka za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám Rooma skoro dva roky, a ohledně přesnosti otevírání, lícování není problém. Ale už jsem si všiml, že se pomalu začíná loupat barva. Místy už je vidět černý plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Oproti mému předchozímu autu (H Getz 1,3) je to vzor bytelnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Auto mám rok a kličky pořád jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Zpracování je perfektní, myslím, že se jen tak nezlomí. Dveře se s nima otevírají moc dobře. Barvička se trochu odlupuje (nebo spíš škrábe), ale nic hroznýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Wheel, môžeš byť kľudný, s kľučkami nie je žiaden problém - ani na autách, ktoré sú extra vyťažené (taxi, autoškola). Osobne som ešte nevidel ani FII ani R, kde by bola farba už olúpaná. Ak máš FI po facelifte, tak máš tiež plastové kľučky, jediný rozdiel je v povrchovej úprave (chrómovanie vs. matná strieborná). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 na klickach mi barva zatim drzi, ale na pojistce rucni brzdy a na radici pace se mi osoupava a je pod ti bily plast a to uz ten zajistovaci kolik rucni brzdy mama jednou meneny a rucni brzdu vyuzivam minimalne tak jsem na klicky zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jsem na tom stejně jako Kani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 To tlačítko ruční brzdy je fakt na prd. Taky se nám ta barva škrábe. Co jsem viděl novou FII, tak ta měla tlačítko ruční brzdy už chromovaný (ne stříbrný). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Datum výroby 10/2007 čudlík brzdy chromovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No tak já jí mám starou něco přes měsíc a taky chrom na ručce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 nastesti, skodovka o tom problemu vi a resi to vymenou v ramci zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Hmmmmm, tak to jsem to asi prošvihl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.